2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046271 بازدید | 684508 پست
منم ۳ تا کامپکت انتقال داده بودم با اون اوضاع یکیش گرفته دیگه

قربونت برم خودمم خیلی برام جالب بود چون من دیگه جنین نداشتم همش داشتم میگفتم باید با یه دونه بچه کنار بیام دیگه نمیشه و اینا رفتم سونو گفت ۲ تاس ! 

ببین من از دکترم پرسیدم گفت ربطی نداره برا همین میگم برو حتما سونو ایشالا که خیره هرچی دوستداری همون بشه برو سونو خییالت راحت شه من همش فکر میکردم پوچه خدایی نکرده داشتم میمردم از استرس برو. قشنگ فیلمم بگیر هرموقع دلت شور زد ببین😍 به من گفت ۱۰ روز تا۲ هفته دیگه بیا برا قلبشون اما من میخوام همون سر ۲ هفته برم که تشکیل شده باشه دیگه مطمئن برم که الکی استرس نگیرم ! برام دعا کن قلبشون تشکیل شه صداشو بشنوم ! 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت برم خودمم خیلی برام جالب بود چون من دیگه جنین نداشتم همش داشتم میگفتم باید با یه دونه بچه کنا ...

یعنی شنبه برم معلوم میشه 

بعد گلم ی سوال دیگه من با مرکزم ۳ ساعت راه فاصله دارم ب نظرت برم سونووتو شهر خودم یا همون برم مرکزم

مراقبت بيشتر لازم داره؟

نه عزیزم

دکتر گفت فرقی نمیکنه

ولی فقط تو حرکت دیرتر میگن حس میشه که من حتی زود از جفت خلفیم هم حس گردم حرکاتش رو

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
یعنی شنبه برم معلوم میشه  بعد گلم ی سوال دیگه من با مرکزم ۳ ساعت راه فاصله دارم ب نظرت برم سون ...

اره بابا حتما معلوم میشه ، ببین به من گفت با ماشین میخپای جایی بری هر ۱ ساعت پیاده شو قدم بزن ۱۰ دقیقه دوباره ادامه راه،ببین سونو جایی برو که دستگاهاشون پیشرفته باشه و‌دقیق بلد باشن خدایی نکرده بهت استرس ندن درست نبینن ساک و کیسه زرده رو به نظر من همون مرکز برو اما حتما بینش پیاده شو راه برو 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
دوستان این جای هپارین مثله توپ کوچیک میشه چه کارش کنیم خوب بشه یا اونجوری نشه

پروانه جون منم دارم از چهارشنبه میزنم 

ببین اول اینکه 90 درجه بزن و اینکه وقتی سوزنتو وارد کردی فشار بده بره داخل یعنی یه گودی ایجاد بشه بعد موادتو آروم بده داخل ( نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه ) باید خیلی عمیق تزریق بشه 

چهارشنبه خانومه زد برام و به همسرم یاد داد 

بعد جالبیش اینه که جای زدن خانومه قرمز شده برام ولی جاهایی که همسر تا حالا برام زده فقط یه نقطه مونده 

اصلا قلمبه نشده برای من 

الهي فداتشم تا بوده حرف مردم بوده اينو كسي داره ميگه كه هنوزم تركش حرفاي مردمو داره ميخوره چون ١٠ ما ...

عزیزمی

انشالله‌خداجواب‌اینجورآدمهاروبده..

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام گلم خیلی متاسفم واقعا ناراحت شدم  منم دوشنبه منفی شدم واقعا حالت رو درک میکنم علت میکر ...

مرسی عزیزم اره ماها فقط حال همدیگرو درک میکنیم

اسپرم همسرم کم و ضعیفه خودمم پلی کیستیکم

الهي فداتشم تا بوده حرف مردم بوده اينو كسي داره ميگه كه هنوزم تركش حرفاي مردمو داره ميخوره چون ١٠ ما ...

عزیزم   مگه هنوز ازاین حرفازده میشه؟ باور کن اینقدرمردم درگیراین زندگی سخت هستن که دیگه ازاین حرفا آدم خنده اش میگیره؟ گلی مگه تهران نیستی؟بزن به بی‌خیالی فدات بشم درکنارهمسرونی‌نی‌هاخوش باش

سلام گلم خیلی متاسفم واقعا ناراحت شدم  منم دوشنبه منفی شدم واقعا حالت رو درک میکنم علت میکر ...

۶ تا جنین دیگه دارم ولی با خودم فکر میکنم که حتما ضعیفن دیگه چون هر دفعه دکتر میگه رحمت عالیه

من تو همه انتقالام فقط یبار مثبت شدم که بعدش بتام‌افت کرد