2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046377 بازدید | 684510 پست
انشالله... به سلامتی 120سال سایه ات رو سرشون باشه منم 2قلو خیلی دوست دارم تو رو خدا دوقلوها روشیر می ...

چشم عزیزم پیامتو الان دیدم مامان شدی به سلامتی؟😘😘😘

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
عزیزم منم شنبه رفتم سونو برا قلبش موقعی که اومدم شلوارمو بپوشم دستمال کشیدم دیدم کلی خون اومد رو دست ...

اره عزیزم دوبار یبار سونوگرافی بیشور کرد

دومی رو دکتر نازنینم کرد گفت نگران نباش خیلی فشار داده به رحمت برا همین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله متاسفانه و یا خوشبختانه همیشه یه امیدی هست  انشالله که هیچ زن و مردی حسرت داشتن فرزند رو ن ...

من دو بار پانکچر شدم، هنوز رویان جنین دارم ولی میخوام برم مرکز مام ببینم اونجا چطوریه

عزیز عفونت لگنی علایمش چیه؟ منم چند سال عفونت دارم فریز هم کردم خوب شدم باز اومده سراغم کشاله ران و ...

من‌بعدازعکس‌‌تب‌ولرزمیکردم

ازکمردردداشتم‌میمردم

نمیتونستم‌بشینم..کمرم‌خشک‌میشد

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
چرا عزیزم داکسی سایکلین داده میترسم عفونت شم ی ماه عقب بیفتم ینی همین قرص کافیه ؟

ازکی‌شروع‌کردی‌داکسی‌رو؟

ازیه‌هفته‌قبل‌شروع‌کنی‌عفونت‌اگه‌داشته‌باشی‌خوب‌میشه

بعد‌عکس‌آزیتروبخور

دیگ‌داکسی‌نخور

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
همچنین شما اره عزیزم ان شاالله

ساراجون‌‌من‌‌نوبت‌گرفتم‌بادکترمشایخی‌برم‌رویان

عزیزم‌من‌پاپ‌اسمیر‌بهمن‌۹۸‌دادم‌‌.بازم‌لازم‌هس‌بدم

میخام‌بدونم‌قانون‌رویان‌چطوره

چون‌۲۴‌نوبتم‌هس

میخام‌آزمایش‌هامم‌‌‌همون‌شهرخودمون‌بدم‌باخودم‌ببرم.

طوطیا جون موقع نماز خوندن دعا خوندن همش تو فکرمی عزیزدلم الهی که خدا برات بهترینهارو رقم بزنه ونی نی ...

مرسی مهربونم 

انشاالله این نه ماه رو بسلامتی بگذرونی عزیزم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
زينبي جون من پنجشنبه سوزش گلو داشتم شنبه رفتم تست pcr دادم يكشنبه جوابش اومد منفي بود تو خونه هم تست ...

سلام عزیزم خوبی ؟

احتمالش هست ،خیلی به تست نمیشه اعتماد کرد، برو اکسیژن خونت رو چک کنن، ضربان قلب و nst و اینا ازت بگیرن

چون کرونا با انکار و بی خیالی سرش کلاه نمیره و الان هم سرماخوردگی نداریم کلا

فقط اگر کرونا بود شیردهی رو ادامه بده، نذار بچه ها رو ازت دور کنن، این توصیه who هست ،فقط ماسک بزن و دستات رو بشور قبل از هر بار شیردهی 

انشاءالله که خیره توکل بر خدا  کاری جز صبر ازمون برنمیاد که چیکا جونم  خدارو هزار مرتبه ...

سلام عزیزم خوبی مبارک باشه امیدوارم این دوران رو به سلامتی طی کنید.اگه اشتباه نکنم من و شما دفعه قبل با هم بودیم اردیبهشت که منم منفی شدم و الان دوباره انتقال دادم روز شنبه ساعت یک فکر کنم که میشه ۵ یا ۶ روز خواستم بپرسم شنا تو این روزا علائم خاصی داشتین؟

سلام دوستان 

دیروز که دقیقا یک هفته از تست بتام بود رفتم دکتر ،شانسی دکار بلاش اونجا بود اول اینکه یکم بهم تیکه انداخت چرا بارداری قبلت اینجا بودی وسط ول کردی رفتی جای دیگه ،بعد توضیح دادم رفتو آمدم به قلهک سخته رفتم محل خودمون دکتر حالا بماند ،سونو یه ساک حاملگی بود و اینکه قلب تشکیل نشده بود ،گفت دو هفته دیگه بیا برای سونو دوباره 

اصلا استرس ندارم چون میدونم زوده اما وقتی پرسیدم طبیعیه الان تشکیل نشده و اینکه وقتی یه ساک حاملگی یعنی یه دونس ، گفت همه چی دوهفته دیگه مشخص میشه شد شد،خدای نکرده نشد هم اونوقت مشخص میکنه 

سلام عزیزم خوبی ؟ احتمالش هست ،خیلی به تست نمیشه اعتماد کرد، برو اکسیژن خونت رو چک کنن، ضربان قلب و ...

مرسي قربونت برم لطف كردي. فعلا خداروشكر بهترم شنبه دوباره تست ميدم خيالم راحت بشه. دست گلت درد نكنه😘❤️

خداياشكرت....❤️ 
ساراجون‌‌من‌‌نوبت‌گرفتم‌بادکترمشایخی‌برم‌رویان عزیزم‌من‌پاپ‌اسمیر‌بهمن‌۹۸‌دادم‌‌.بازم‌لازم‌هس‌بدم ...

سالی یبار پاپ اسمیر میخوان عکس رنگی میخوان تمام مدارک و آزمایشات رو داشته باش همه رو چک می کنه حتی سونو سال ۹۶ منو نگاه کرده بودن

خدایا شکرت