2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
سلام خانم ها لطفا هر کس می تونه کمک کنه من شنبه انتقال دارم از الان پروژسترون  عضلانی می زنم ام ...

من قبلا پرسیدم گفت اصلا فرقی نداره فقط اثر گذاری آمپول سریعتره. که موقعی که خدایی نکرده خونریری داشتی سریع آمپول زده بشه بهتره 

خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بسلامتی.منم فردا اننقال دارم.امپول پروسترون م امروز تموم میشه.خدا کنه برا منم شیافت بنویسه فردا.اخه ...

کدوم مرکز می رین اینو میگه من تو سیکل طبیعی هم بود ماما گفت نزدیکی نداشته باش

خدایا شکرت
نه متاسفانه ندارم،هتل خیلی گرونه دیگه مغزم ازصبح پوکید اینقد زنگ زدم هتل ها شاید یه ارزون پیدا بشه

ابن سينا يه جا داره ،نميدونم هزينه اش چقدره ولي فكر كنم ارزون تر از جاهاي ديگه است يه زنگ بزن بپرس

بچه ها یه چی دیدم میپرسین، قبلا سوال خود منم بود

من دکترم تاکید داره شیاف رو واژینال بذاری تاثیرش بیشتره، من چون باید می رفتم سر کار، رفتم ته و توی آخرین مقاله ها رو در این مورد درآوردم، همشون گفته بودن هیچ فرقی نمیکنه

من خودمم الان صبح ها میرم سر کار مقعدی میذارم، عصر ها واژینال، چیکا جونم که فکر کنم تا همین الان داره مقعدی می‌ذاره، زینبی جون هم مقعدی میذاشت چون سر کار میرفت

بنابراین نگران نباشین، هر چی به دلتون هست همون کارو کنین

@ماشالا   چون دیدم پرسیدی ❤️

سلام دارچین جون خوبی اتفاقا چند روز پیش تگت کردم ولی الان میبینم اسم کاربریتو اشتبازدم🙈🙈کوچولو هات ...

عزیزدلم اصلا ناامید نشو. انشالله به زودی دلت شاد میشه با فسقلی‌های دوست داشتنی. منم هم iui هم ivf منفی داشتم. امیدت به خدا باشه

دومین ...۳تا جنین ۲تاش به درد نخور فقط یه سه روزه الان دارم هر بار پانکچر شدم ۵تا تخمک داشتم ذخیره ا ...

انشالله تو همین انتقالت موفق میشی و مامان میشی 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
وای خدا 😍 یادمه هم شیطون بودو هم ریزه میزه و تورو حرص میداد ولی بیشتر دوسش داشتی😂 منم یه قل هام ...

عزیزززم. مبارکهه 😍😍😍 خدا حفظشون کنه ❤️❤️❤️

بعدا هم همینجوری میمونه. هنوزم کوچولوئه، شیر هم نمیخوره، جغله و خنده رو اما سرتق و لجبازه 😅

جان دلم خدا فرشته هاتو برات حفظ کنه. چقد دلم برات تنگ شده بود دارچین جون. آره بگو الهی قسمت من بشه🤭 ...

ای جانم عزیزم ایشالله ایشالله. واقعا از ته دلم دعاتون میکنم اگه قابل باشم ❤️❤️❤️

منم فقط یه جنین دارم شنبه میرم‌انتقال برا من فقط ۳تا شیاف داده برا انتقال امپول نگفت !بعد من بعد انت ...

عزیزم تنها کاری که میتونم بهت بگم و خیلی کمکت میکنه اینه که استرس نداشته باشی 

زمانی که انتقال و انجام دادن آوردنت تو بخش روتخت اصلا سرتو بلند نکن نمیدونم دلیلشو ولی تو مرکز ما خیلی این موضوع براشون مهم بود 

بعد انتقال بیشتر ماکارونی سیب زمینی و نشاسته تو آب بخور 

انشالا میگیره از برکت و نعمت خدا ناامید نشو💚💚💚

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
عزیزززم. مبارکهه 😍😍😍 خدا حفظشون کنه ❤️❤️❤️ بعدا هم همینجوری میمونه. هنوزم کوچولوئه، شیر هم نمیخو ...

ای جونم

ببوسش از طرف من😍

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
ببخشید شیاف واژینال  یا مقعدی ؟

من اول واژینال میذاشتم کشاله رونم خیلی جوش میزد به دکترم گفتم گفت مقعدی بذار 

شما هم با نظر دکترت عمل کن

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...