2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046388 بازدید | 684511 پست
مسکن نداده قبلش مصرف کنی ؟بمن مسکن نداده استرس دارم😅

والا من مترونیدازول، سفکسیم و ازیترو دارم، از سه روز قبل تا چهار روز بعدش

من جایی که میخوام برم گفت با بیحسی انجام میدیم، استرس هم دارم، ولی چاره ای نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم یک جنین انتقال دادم  بله هر شب آمپول پروژسترون و روزی سه تا شیاف دارم  از توالت فر ...

منم فقط یه جنین دارم شنبه میرم‌انتقال برا من فقط ۳تا شیاف داده برا انتقال امپول نگفت !بعد من بعد انتقال ۴ساعت باید با ماشین بیام خیلی نگرانم اخرین شانسمه چون دیگه ذخیره ای تدارم هر چی فک می کنی کمکم‌می کنه بگو ممنون میشم  

منم فقط یه جنین دارم شنبه میرم‌انتقال برا من فقط ۳تا شیاف داده برا انتقال امپول نگفت !بعد من بعد انت ...

ببخشید شما چندمین انتقالتونه ؟ چندتا جنین داشتین ؟ ذخیره اتون چند بود بار اول که تخمک کشی کردن ؟ ببخشید سوالم زیاد شد 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بسلامتی.منم فردا اننقال دارم.امپول پروسترون م امروز تموم میشه.خدا کنه برا منم شیافت بنویسه فردا.اخه ...

پس چرا به من گفت نزدیکی نکن ؟ولی فک کنم امپول بهتره من دفعات قبل شیاف بود دیگه نمی دونم 

ببخشید شما چندمین انتقالتونه ؟ چندتا جنین داشتین ؟ ذخیره اتون چند بود بار اول که تخمک کشی کردن ؟ ببخ ...

دومین ...۳تا جنین ۲تاش به درد نخور فقط یه سه روزه الان دارم هر بار پانکچر شدم ۵تا تخمک داشتم ذخیره ام ۳سال قبل یک بود اما الان گفت خیلی کمتر شده من خیلی با ای یو ای وقت و تخمکامو هدر دادم متاسفانه 

سلام عزیزم خوبی۰ببخشید یه سوال داشتم من چند روزه انتقال دادم روزی دوتا شیاف باید بزارم من وقتی میزار ...

سلام عزیزم

نه پا بالا نگه داشتن نمی‌خواد، اون داروش تو همون نیم ساعت از واژن جذب میشه، اون بقیه اش که میریزه اضافه هاشه، طبیعیه نگران نباش😊

خداروشکر که خوبی اگه رژیم رعایت کنی و تحت نظر ارولوژ باشید احتمال زیاد مورفولوژی بهتر میشه امید به ...

وای به منم ثابت شده بعضی وقت ها یجوری کارام عقب میافته خودم تعجب می کنم. ان شالله روزی ما بچه سالم و صالح باشه به امید خدا. شاید باید یخورده بیخیال بشیم همچی رو بسپریم به دست خدا

خدایا شکرت
سلام عزیزم خوبی۰ببخشید یه سوال داشتم من چند روزه انتقال دادم روزی دوتا شیاف باید بزارم من وقتی میزار ...

عزیزم نگران بیرون ریختن شیاف نباش اونقدری که بایدجذب بشه میشه اون مومش هست که بیرون میادكاریش هم نمیشه کرد چون روغنیه ولی مطمئن باش که جذب میشه گلم