2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046477 بازدید | 684515 پست
سلام نازنین جون ببخش عزیزم ناراحتت کردم😘😘الان خوبم. آره عزیزم جنین دارم. برای یه انتقال دیگه جنین ...

عزیزم شما کدوم مرکز میری؟ چند بار انتقال منفی داشتی؟

میتونم بپرسم مشکلتون چیه؟

مرسی عزیزم  باور کن هر روز موقع دعا جلو چشمامی انشاالله قلب نی نیت به زودی میتپه

عزیزدلم الان فهمیدم چقدر بهت سخت گذشته

انشالله که جواب ام آر آی خوب باشه و از این نگرانی دربیای

خیلی سخته فکر کنم ماه پنجمی😢😢😢

بیخبرمون نزار

بسپار به خدا 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم منم خوبم شکر  اینجور مواقع اینقدر درمونده میشیم که نمیدونیم چی درسته و چی غلط  ...

خداروشکر که خوبی

اگه رژیم رعایت کنی و تحت نظر ارولوژ باشید احتمال زیاد مورفولوژی بهتر میشه

امید به خدا عزیزم انشالله قبل از شروع دوباره، برات معجزه بشه😘😘

من فهمیدم هر چقدر خودمو ب آب و آتیش بزنم که سریعتر پیش برم و زودتر نتیجه بگیرم نمیشه. انگار زمانش دست ما نیست. 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه ها من از این لکه بینی‌م به شدت کلافه شدم یه هفته اس که آسپرینو قطع کردم یه دونه شیافم اضافه کردم باز قطع نمیشه میگم امکان داره چون از پشت میذارم شیافو اثرش کمتر بشه یا نه ربطی نداره؟

خیلی بهمم ریخته دیگه رد دادم کامل فکرای چرت وپرت میاد تو سرم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

سلام دوستانی که لنفوسیت کردین فاصله هر جلسه چقدره تو چند جلسه جواب گرفتین خواهشا هر کی میدونه جواب بده؟؟؟؟🙏🙏🙏

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
ممنون عزیزم . ان شالله وقتی می بینم همه پیگیری ها رو انجام دادی و نشد میترسم. البته دکتر ایمنی به من ...

آره عزیزم وقتی به جنینای آخر میرسیم استرسش بیشتره

منم الان به همین چیزا فکر میکنم

ولی امیدوار باش انشالله مثبت میشی. بنظرم مشکلمون ایمنی نیست. اونو داریم کنترل میکنیم بیشتر بخاطر خود جنین و شانسی بودنه میکروس که لانه گزینی نشده

هیچ حساب و کتابی نداره بخدا فقط باید قسمتمون بشه انشالله به همین زودی قسمتت بشه😘😘😘

سلام دوستانی که لنفوسیت کردین فاصله هر جلسه چقدره تو چند جلسه جواب گرفتین خواهشا هر کی میدونه جواب ب ...

عزیزم معمولا دکتر سه جلسه پیشنهاد میده. باید ببینن هر جلسه آپکا چقدر بالا میاد

اما کسایی که کم کاری تیروئید دارن نباید انجام بدن بخاطر همین ممکنه نهایتا بهشون بگن یک یا دو جلسه انجام بدید

دکتر من بهم گفت دو جلسه. ولی خودش هیچ اعتقادی به لنفوسیت تراپی نداشت و گفت روش منسوخ شده ای هست ولی بخاطر اینکه اقدامی کرده باشی اگه خواستی انجام بده که من نپذیرفتم و نرفتم

سلام عزیزم چند روز پیش به نیتت سوره ی یس خوندم ولی متاسفانه نتونستم تگت کنم انشالله حاجت روا بشی

قربونت‌برم‌خیلی‌ممنون

انشالله‌گل‌پسرت‌روصحیح‌سالم‌بغل‌کنی

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
به من که یک عالمه انتی بیوتیک داده😥

خوبه‌عزیزم‌یه‌هفته‌قبل‌ویه‌هفته‌بعدش‌بخور

تاخدایی‌نکرده‌عفونت‌نگیره

دکترخدانشناس‌من‌انقدرسرش‌شلوغ‌بود‌نگف‌بعدعکس‌هم‌

بخورم..عفونت‌شدیدلنگی‌گرفتم

ازهمون‌موقع‌بیچاره‌شدم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
نمیدونم کجا برم واقعا دوستان جایی که واقعا راضی بودن ممنون میشم معرفی کنن ممنون از دعاتون انشالله ...

من به شخصه تابحال مام و کلینیک امید و ابن سینا رفتم

و همینطور دکتر عارفی و رزاقی در بیمارستان بهمن

بنظرم جنینهات رو ببر جایی که تجهیزات خوبی در بخش جنین شناسی داشته باشند

مثل مام، ابن سینا و بیمارستان بهمن

ولی اگر می خوای از ابتدا شروع کنی، دکتر رزاقی پیشنهاد منه

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

سلام خانم ها لطفا هر کس می تونه کمک کنه من شنبه انتقال دارم از الان پروژسترون  عضلانی می زنم اما برا  بعدش شیاف نوشته  به نظرتون برا بعد انتقال  کدوم بهتره شیاف یا امپولش ؟

عزیزم ۳۰ سال.انتقال اول.جنین بلاست انتقال دادم  کار خاصی نکردم عزیزم بعد اتتقال ۳ روز استراحت ...

عزیزم چن تا جنین ؟و اینکه بعدش آمپول  پروژسترون  می زدی یا شیاف ؟ببخشید سوال می پرسم...برا دسشویی ایرانی بود یا فرنگی ؟