2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046377 بازدید | 684510 پست
واي چقدر قشنگ  منم همسرم مورفو صفر  تعداد كم  تحرك هيجي  خودمم اندومتريوز شد ...

مرسی قربونت برم ایشالله قسمت تک تک بچه های این تاپیک ازین معجزه قشنگا

مکملاتون که همه عالیه عزیزم

من برای آندومتریوزمم پیش دکتر آصف جاه ویزیت شدم ایشون عالی بود گفت انقد جنین انتقال بده تا مثبت بشی درصورتی که دکترای ابن سینا بهم گفتن فقط عمل اونم با هزینه وحشتناک اینجا کلی مامان با آندومتریوز داریم نگران نباش

الان مام میرید؟ چنتا جنین تشکیل شد واستون؟ 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بارانا جون. خوبی عزیزم؟ کوچولوت خوبه؟؟ یه نگاه به اسمها انداختم. زیاد آشنا نبودن. انشالله همه ...

سلام دارچین جون، وای چقدر دلم برات تنگ شده بود، هزار ماشالله به دخترای نازت، انشالله همیشه تنشون سلامت باشه.

سلام خواهرای گل شنبه عکس رنگی دارم چیکار کنم عفونت نداشته باشم اصن؟

عزیزم‌دکتربهت‌دارونداده‌‌اصلا؟

به‌نظرمن‌آزیترومایسین‌۵۰۰‌ازهمشون‌قوی‌تره

بعدعکس‌هم‌حتماآنتی‌بیوتیک‌بخور

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
الهام جون اگر دوست داشتي يه ويزيت پيش دكتر اسرافيلي برو دستش خيلي خيلي سبكه

چیکاجون‌دکترت‌‌به‌آزمایش‌ایمنی‌‌‌وانعقادی‌اعتقادداره

کدوم‌بیمارستان‌میره‌‌براپانچر

هزینه‌پانچروانتقال‌‌چنده؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام چند روز بعد پانکچر ، معلوم میشه چند تا جنین تشکیل شده؟ بهم گفتن یک هفته دیگه زنگ بزن ۶ تا ...

عزیزم چون مرکز مام جنین هارو سه روزه فریز میکنه معمولا، شما چهار روز بعد زنگ بزنی بهت جواب میدن

چیکاجون‌دکترت‌‌به‌آزمایش‌ایمنی‌‌‌وانعقادی‌اعتقادداره کدوم‌بیمارستان‌میره‌‌براپانچر هزینه‌پانچروانت ...

عزيزم باهاش صحبت كني راهنماييت ميكنه و اگر ازش بخواي برات انجام ميده. پانكچر و انتقال بيمارستان عرفان عزيزم من دي ماه پانكچرم بود ٦٣٠٠ شد انتقال والله يادم نيست ١/٧٠٠ يا ٢/٧٠٠. زنگ بزني بيمارستان بهت ميگن

خداياشكرت....❤️ 
سلام بارانا جون. خوبی عزیزم؟ کوچولوت خوبه؟؟ یه نگاه به اسمها انداختم. زیاد آشنا نبودن. انشالله همه ...

سلام دارچین چون ان شالله بسلامتی دو قلوهاتو بزرگ کنی.  دعا کن قسمت ما هم بشه

خدایا شکرت
ممنونم شوره جون منم به همین چیزا که میگی فکر میکنم شاید حکمت خداست انشالله به سلامتی انتقال بدی و ...

ممنون عزیزم . ان شالله وقتی می بینم همه پیگیری ها رو انجام دادی و نشد میترسم. البته دکتر ایمنی به من گفت با همه اینا هنوز شانس منفی شدن ۶۰ درصده. ان شالله اینبار نتیجه میگیری. من دیگه اخرین جنین هام هست نشه دوباره باید از نو همچی رو شروع کنم

خدایا شکرت

[QUOTE=212340735]عزيزم ان شالله كه هرچي زودتر به مراد دلت برسي من همسرم مورفولوژي ٢ بود كه با مصرف سه ماه اسپريژن شد ...[/QUO

همسر شما هم واریکوسل داشت قبلا ؟ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش