2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046377 بازدید | 684510 پست
مرسی عزیزم ایشالا هرچی خیره برا هممون پیش بیاد.  شما هم وقتی میکرو میکنی مطمئن باش صفر مطلق نی ...

عزیزم فعلا که دکتر دارو داده گفته تقویت کن سه ماه دیگه بیا 

خدایا نذار کاسه صبرم لبریز بشه 🙏
عزیزم ناراحت شدم ولی ازرحمت خداناامیدنشو به تلاش خودت ادامه بده خدابزرگترازاین حرفاست بالاخره روزشاد ...

مرسی عزیزم

الهی آمین

الهی شما هم خیلی زود مورد لطف و رحمتش قرار بگیری😘 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان میگم ساک تو بتای چند نشون میده بتام دیروز۹۹۸ بود کی برم برا سونو  بعد اینکه من دیگه درد ...

خیلی عجله نکن گلم من خودم روز ۱۵ انتقال بتام ۲۳۰۰ بود ولی دکترم گفت ۱ هفته بعدش بیا سونو  که وقتی رفتم فقط ساک بارداری بود و کیسه زرده ولی قلب نداشت گفت ۱۰ روز بعدش بیا واسه قلب

سلام گلم خوبین شما چکار کردین رفتین ازمایش بدین؟ ان شاءالله دلتون شاد بشه منم کنار شما انرژی بگیرم

سلام عزیزم خیلی ممنون، من آزمایش دادم متاسفانه منفی بود😔

ان شالله شما و بقیه نتیجه بگیرید🙏🙏🙏

انشاءالله که هرچی صلاحته پیش بیاد منم ازهمین منفی دیدن تست میترسم که تاالان تست نزدم طاقت دیدن ت ...

دقیافه من هم به همین دلیل بی بی چک نزدم واقعا الان خوشحالم که نزدم جواب آزمایش را دیدم ناراحت شدم ولی اونجوری قشنگ دق میکردم

نه گلم همین که ایمنی داشتی اوت موقع کافیه فقط ایدز و هپاتیت و vdrl درصورت داشتن رابطه پر خطر تکرار ...

عزیزم ببخش زیاد سوال میپرسم از چند هفته میشه برای صدای قلب جنین ب جای سونوگرافی برم بهداشت،امروز شوک عصبی شدیدی بهم وارد شد نگران هستم از طرفی سونوگرافی هم ۳ روز پیش رفتم

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
عزیزم ببخش زیاد سوال میپرسم از چند هفته میشه برای صدای قلب جنین ب جای سونوگرافی برم بهداشت،امروز شوک ...

سلام عزیزم وقتی پرونده تشکیل دادی هر وقت خواستی برو بهداشت صدای آرامش بخش قلب نی نی رو بشنو رایگان هم هست 😀 میخواهم بگم به هفته ربطی ندارد شما هشت هفته را رد کردین درسته؟

عزیزدلم خیلی خیلی متاسفم، از صمیم قلب برات دعا میکنم سال دیگه این موقع نینی یا تو بغل باشه یا تو شکم ...

مرسی نیلدا جون

ممنونم از دلداریت 

انشالله شما هم به سلامتی نی نیت رو دنیا بیاری😘😘

پردنیزولون و پنج تا سرم آی وی آی جی داشتم. هیدروکسی رو خودم حدود ۲۰ روز مصرف کردم ولی بخاطر خشکی چشم کم کم قطعش کردم

آسپرین و آنوکسا ۴۰۰۰ هم داشتم. هماتولوژیست گفته بود مشکل انعقادی نداری و نیازی نیست توی بارداری تزریق کنی

خودم ازش خواستم اگه اشکال نداره ۲هفته ی انتقال رو استفاده کنم که قبول کرد و برام نوشت

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
یعنی آنا جون موقع میکرو مورفو صفر بود؟  زیر نظر دکتر عباسی اورو هستیم. ایشون هم ویتامین دادن گ ...

آزمایش دادن صفر بود 3 ماه تقویت کردن دیگه بعدش وارد سیکل شدن مجدد آزمایش ندادن حتی dfi همسرشون هم بالا بود مکملا رو مصرف کنن رویال ژلی هم عالیه صبحا یه دونه ناشتا بخورن 

من اعتقاد به طب سنتی و گیاهی ندارم وقتی علم پزشکی انقدر پیشرفت کرده البته هرکسی یه اعتقادی داره و من جسارت نمیکنم ایشالله که به زودی نتیجه بگیری عزیزم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
اره واقعا خیلی بده من بعضی وقتا حس میکنم شیرآب باز شده تو لباسم😂😂😂 خوبه خداروشکر خیالم راحت شد

آره بعد یه مدت کم میشه اما ماهای بالا دوباره عجیب شروع میشه من که اوایل توهم عفونت داشتم دکترمو دیوونه کردم هی ازش میپرسیدم اخرسر گفت تو کچلم کردی والا بخدا عفونت نیست 😂

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
مرسی عزیزم وای دقیقا منم... اونم با شرایط ما که به زور میکرومون کردن .....

من مورفولوژی همسرم صفر بود دکترم هنوزم که میرم سونوم میکنه پسرمو معجزه صدا میکنه میگه چطوری معجزه کوچولو، من خودمم اندومتریوز لگنی و مشکل ایمنی و انعقادی داشتم یعنی معنای واقعی معجزه

ایشالله همه مراحل و به سلامتی بگذرونی و معجزه شیرینت و به سلامتی به دنیا بیاری

مرسی نیلدا جون ممنونم از دلداریت  انشالله شما هم به سلامتی نی نیت رو دنیا بیاری😘😘 پردنیزول ...

مرسی عزیز دلم

پس همه چی رعایت کردی، جنین داری بازم؟ بخدا دلم برات خیلی روشنه ایشالله این انتقال دیگه حتما مامان میشی

خیلی متاسفم. واقعا   نمی دونم چرا وقتی شرایط خوبه نمیشه. شاید حکمتی داره که ما ازش بیخبیریم.

ممنونم شوره جون

منم به همین چیزا که میگی فکر میکنم شاید حکمت خداست

انشالله به سلامتی انتقال بدی و خوش خبر باشی😘😘😘

عزیزم واقعا متاسف شدم😔😔 واقعا هم دلسوزی داره بعد اون همه آمپول و رفت و آمد و ... آدم دلش میخواد ن ...

مرسی گلم واقعا همینطوره

ممنونم از همدردی و دعای خوبت😘😘 

انشالله شما هم بارداریت رو به خوبی و سلامتی بگذرونی