2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
قربونت برم برات صلوات فرستادم الهي كه ني نيتو صحيح وسالم بغل ميكني❤️❤️❤️

چیکاجان

سخت گرفتی گذشت،آسون هم گرفتی گذشت

تا الان که با استرس این روزها رو به خودت و نی نی ها سخت گرفتی

حداقل از این نه  ده روزلذت ببر

نذار برات حسرت بشه

بقران که هیچیت نیست

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
برای مورفولوژی قرص اسپریژن خوبه شوهرم ۲ ماه استفاده کرد مورفو شده ۳ قبلا بین یک و صفر بود

ممنون از راهنماییت عزیزم .همون آزمایشگاه قبلی آزمایش داد ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما  من متاسفانه آزمایشم منفی شد ششمین انتقالم بود این دفعه هیسترو و خراش داشتم و پی ...

بمیرم الهی خیلی سخته 

یه کم به خودت استراحت بده دوباره پر انرژی شروع کن

انشاالله خدا غافلگیرت کنه و طبیعی مامان بشی 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
زينبي جون من پنجشنبه سوزش گلو داشتم شنبه رفتم تست pcr دادم يكشنبه جوابش اومد منفي بود تو خونه هم تست ...

ان شالله بسلامتی زایمان می کنی بچه ها رو میاری خونه. استرس از خودت دور کن . کاش با مشاور صحبت کنی خیلی خودتو اذیت می کنی

خدایا شکرت
بمیرم الهی خیلی سخته  یه کم به خودت استراحت بده دوباره پر انرژی شروع کن انشاالله خدا غافلگیرت ...

خدا نکنه عزیزم انشالله نی نی شما سالمه و به سلامتی بغلش میگیری🙏🙏🙏

انشالله تو این روزای عزیز همه خبرای خوب بشنون

سلام خانوما  من متاسفانه آزمایشم منفی شد ششمین انتقالم بود این دفعه هیسترو و خراش داشتم و پی ...

عزیزم خیلی متاسفم

من اگر جای شما بودم اینبار حتما مرکزم رو تغییر می دادم و اگر جنینهام زیاد بود تست سلامت جنین هم انجام می دادم.

می دونم خیلی سخته، امیدوارم به زودی طبیعی باردار بشید و دیگه نیازی به این کارها نباشه 🌱

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
عزیزم خیلی متاسفم من اگر جای شما بودم اینبار حتما مرکزم رو تغییر می دادم و اگر جنینهام زیاد بود تست ...

نمیدونم کجا برم واقعا

دوستان جایی که واقعا راضی بودن ممنون میشم معرفی کنن

ممنون از دعاتون انشالله دلتون همیشه شاد باشه

قربونت مهربون وای اره اصلا دارم خل میشم دیگه. حالا میخندم ولی دیروز و امروز کلی از دستشون گریه کردم ...

سلام دارچین جون خوبی اتفاقا چند روز پیش تگت کردم ولی الان میبینم اسم کاربریتو اشتبازدم🙈🙈کوچولو هاتو ببوس من از همین شیطونا میخوام شما که نبودی من انتقال دادم منفی شدم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
آزمایش دادن صفر بود 3 ماه تقویت کردن دیگه بعدش وارد سیکل شدن مجدد آزمایش ندادن حتی dfi همسرشون هم با ...

سلامت باشید عزیزم إن شاالله شما هم بهترین خوبی ها براتون رقم بخوره. 

بله زیر نظر اورولوژبست هستیم. ایشون هم دارو دادن فعلا. ولی شنیده بودم زالو درمانی برای واریکوسل خوبه رفتیم سنتی که مشورت بگیریم در مورد زالو که اینطوری گفتن و گفتن زالو هم فایده نداره. 

البته مدرکشون از ایران نبود گیاه شناس هستن مدرک از لبنان دارن حالا دیگه نمیدونم دکتر خوبی بود یا نه

عزیزم منم اصلا حرفشو قبول ندارم من با همون مورفولوژی صفر الان معجزه خدا تو دلمه اونم بعد از کلی iui ...

شما تعداد چند بود؟ 

مال ما غیر از مورفو که صفره تعداد هم فعلا هفتصد هزار تاست. 

پارسال دو ملیون شده بود

حرکت هم نداره. یعنی کلا آزمایشمون داغونه

عزیزم من 3 سال ناباروری داشتم همسرم اول یه آزمایشگاه معمولی آزمایش داد همه چی خوب و عالی بود این شد ...

واي چقدر قشنگ 

منم همسرم مورفو صفر 

تعداد كم 

تحرك هيجي 

خودمم اندومتريوز شديدم  اميدوارم ماهم معجزه خدا رو ببينم

البت منم كيوتن رويال ژل ويتولايز امگا اسيد فوليك دي سي 

سلن پلاس 

همسرم ال كارنتين پلاس 

اي پنتوكسي تاموكسي امگا سي سلن پلاس فرتيل ايد 

تو این تاپیک کسی با مورفولوژی صفر با میکرو باردار شده ،اصلا میشه باردار شد یا باید منتظر معجزه بود ؟ ...

عزيزم ان شالله كه هرچي زودتر به مراد دلت برسي من همسرم مورفولوژي ٢ بود كه با مصرف سه ماه اسپريژن شد ٨ 

و الان خدا رو شكر ده تا جنين فريز دارم منتظرم دز دوم واكسنمو بزنم برم واسه كاراي انتقال 

اصلا نگران نباش

سه ماه زمان بده به خودتون و روي تغذيه و اينا كار كنين و بعد وارد سيكل بشين