2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست

تو این تاپیک کسی با مورفولوژی صفر با میکرو باردار شده ،اصلا میشه باردار شد یا باید منتظر معجزه بود ؟ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم منم خوبم شکر  اینجور مواقع اینقدر درمونده میشیم که نمیدونیم چی درسته و چی غلط  ...

برای مورفولوژی قرص اسپریژن خوبه شوهرم ۲ ماه استفاده کرد مورفو شده ۳ قبلا بین یک و صفر بود

توی سونو آنومالی مغز جنینم مشکل داشت  دوتا دکتر گفتن سقط کنم یه دکتر دیگه گفت ام ار ای بدم ام ...

عزیزم امیدوارم بحق فاطمه زهرا که نی نیت هیچ مشکلی نداره وصحیح وسالمه 🤲🤲🤲

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
برای مورفولوژی قرص اسپریژن خوبه شوهرم ۲ ماه استفاده کرد مورفو شده ۳ قبلا بین یک و صفر بود

اینو‌دکتر به ما هم داده دو ماه استفاده کرد اما ظاهرا تاثیر نداشته قبلا بهتر بود الان صفر شده 

بله خداروشکر مثبت شدم😊 ببین هر چی دکترت گفت بهش اعتماد کن، مطمئن باش اونم براش مهمه تو مثبت بشی آم ...

مرسی  جانم   مبارکت باشه  انشالله  حاملگی راحتی داشته  باشی 😍😍

شما فقط همین یه قرص رو استفاده میکردین ؟ اصلا تا حالا اینجوری نبود قبلا خوب بود الان اینجور شده 

سلام بارانا عزیزم، خوبی؟ گل پسرمون خوبه؟ بخدا دیروز به یادت بودم داشتم صفحه های 16000 رو میخوندم برج ...

عزیزم خوبیم ما هم .تو گل پسرت چطوره ؟اسمشو یادم نیست گفته بودی یا نه🤗🧒منم اتفاقا میام یه نگاهی میندازم و میرم.منم درگیر قندمم یکم رفته بالا دکتر قرصمو۳تاکرده۱۰روز هم زمان داده تا دوباره آز بدم.یعنی هیچی اضافه نکردی؟من۷کیلو کلا.دردت مال جاباز کردن رحمه نگران نباش

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
شما فقط همین یه قرص رو استفاده میکردین ؟ اصلا تا حالا اینجوری نبود قبلا خوب بود الان اینجور شده  ...

نه ال کارنیتین ۵۰۰،ویتامین ایی،سی،کپسول آلپیک،قرص مکسی کر  هم خورد ولی اینارو هم قبلا میخورد همین اسپریژن جدید بود که مورفو خوب شد،باید ببینی چی تاثیر گذاشته بد شده مثلا رژیم غذایی،گرما 

چندماه هم هست که معذرت میخوام هرروز یا یه روز درمیان ارضا میشه که دکترها میگن تخلیه منظم روی مرفو تاثیر داره

سلام بارانا جون. خوبی عزیزم؟ کوچولوت خوبه؟؟

یه نگاه به اسمها انداختم. زیاد آشنا نبودن. انشالله همه همدوره‌ای‌های من نتیجه گرفتن که دیگه نمیان.

کوچولوهای من بد نیستن. اگه کسی از اون موقع یادشه اون کوچولوتره که بیشتر شیطونی میکرد الانم مثل اون موقع بیشتر دست و پا میزنه. جوری به همه چیز کنجکاوانه نگاه میکنه و به صورت و چشمهای آدمها دقت میکنه که امکان نداره هر کی اولین بار دیدتش مسخ نگاهش نشه 😅

فقط تو شیر خوردن سخت و بدقلقه و هر روز با هم گلاویز میشیم. انشالله همتون صاحب کوچولوهای ناز بشید و برامون از بچه‌هاتون بگید ❤️

دوستان خواهشاً جوابمو بدین که از کجا تهیه کنم 

داورخانه بیمارستان بهمن داشت یادمه

داروخانه های دولتی مثل شهید کاظمی و  ۲۹ فروردین هم سر بزن پیدا میشه ایشالا

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
قربونه دل مهربونت ممنونم عزیزم😘😘😘 امیدوارم هممون نتیجه بگیریم

فدات عزیزم ♥️

به امید خدا، می دونم دیر نیست اون زمان که هممون نتیجه گرفتیم 💫💫💫

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈