2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046377 بازدید | 684510 پست
کدوم بلاگر ؟  به نظرم اصلا مام خوب نیست  فقط ظاهره  جنین شناس های بیخودی و بی تجرب ...

عزیزم اسم بلاگر Masi_diary

شما مام بودی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ببین اونجا و کلا هر جای دیگه حضوری جواب کامل رو میدن یادمه حتی زمان ما همون اعداد هم نمیزدن تو سایت

آره عزیزم فکر کنم همینجوریه خیلی لطف کردی🙏🙏🙏

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم کار نمیکنم ولی آشپزی چندروزه میکنم اخه من یه بچه دیگه دارم مجبورم دیگه توکل برخدا دیگه هرچی خداب ...

آها خب ان شاالله خیره نگران نباش عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
آره عزیزم خیلی رعایت کردم حتی دو ماه هم پیاده روی با سرعت بالا رفتم شبی۴۵ دقیقه شکمم رو با سیاه دون ...

خوب خداروشکر که جنین داری، میدونم که خیلی قوی هستی و با قدرت بیشتری ادامه میدی، معلومه که بن بست نیست اصلا به اینا فکر نکن لطفا. 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
خخخخ ما هم خودمونو کچل میکنیم هم به اطرافیانمون رحم نمیکنیم اینقد که استرس داریم برا همه چی انشاالله ...

مرسی نیکاد عزیزم باور کن هر روز برات دعا میکنم که برات معجزه بشه، پناه بر خدا ایشالله که خیره

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
دوستان میگم ساک تو بتای چند نشون میده بتام دیروز۹۹۸ بود کی برم برا سونو  بعد اینکه من دیگه درد ...

عزیزم بتای بالای ۱۵۰۰ نشون میده

اره عزیزم طبیعیه علایم کم و زیاد میشه

من مورفولوژی همسرم صفر بود دکترم هنوزم که میرم سونوم میکنه پسرمو معجزه صدا میکنه میگه چطوری معجزه کو ...

دقیقا منم مورفو همسرم صفر دی اف ای بالا تحرک کم😐 امیدوارم فقط قلبم تشکیل شه یکم از نگرانی دربیام... 

[QUOTE=212277421]من مورفولوژی همسرم صفر بود دکترم هنوزم که میرم سونوم میکنه پسرمو معجزه صدا میکنه می ...

عزیزم من 3 سال ناباروری داشتم همسرم اول یه آزمایشگاه معمولی آزمایش داد همه چی خوب و عالی بود این شد که من شدم موش آزمایشگاهی چون پلی کیستیک بودم 3 بار دارو تراپی و 3 بار iui، رفتم تو سیکل میکرو از 17 تا تخمک فقط 3 تا جنین که یکیشم نموند 2 تاشو انتقال دادم و منفی شدم، بعد پانکچر و این وضعیت جنینا از قبل انتقال شروع کردم سرخود و از تجربه بچه های اینجا همسرمو و خودمو بستم به مکمل چون اصلا به اون دوتا جنین دلخوش نبودم همسرم اسپریژن الکارنتین کیوتن ویتامین سی و زینک و قرص رویال ژل و یخ درمانی خودمم اینوفولیک کیوتن پرگناکر کانسپشن ای و دی،3 ماه مصرف کردیم. بعد تعطیلات عید رفتیم ابن سینا کلینیک آندومتریوز برام تشخیص آندومتریوز دادن و فهمیدیم که همسرمم مورفو صفر هستش برای 1 ماه دارو دادن به خودمو همسرم قرار شد پریود شدم سیکل رو شروع کنن که خدا برام معجزه کرد و پریود نشدم ببخشید طولانی شد این داستان من، من به مکملا و یخ درمانی شدیدا اعتقاد دارم، ما سری اول بدون هیچ مکملی وارد سیکل شدیم

اره عزیزم هفته ی پانزده هستم

بسلامتی عزیزم توکل کن بخدا برای آرامش خودتو نی نی قرآن بخوان آن شالله بسلامتی نی نی تو بغل بگیری به این مغرب و مامنتظران هم نتیجه بگیریم 🙏🙏🙏

ببین اونجا و کلا هر جای دیگه حضوری جواب کامل رو میدن یادمه حتی زمان ما همون اعداد هم نمیزدن تو سایت

زينبي جون من پنجشنبه سوزش گلو داشتم شنبه رفتم تست pcr دادم يكشنبه جوابش اومد منفي بود تو خونه هم تست زدم منفي بود از يكشنبه تا حالا بينيم كيپ شده و تك سرفه دارم تبمم ٣٦/٥ هستش يعني كروناست؟ دوباره برم تست بدم؟ فقط همينو بگم كه به كل خودمو باختم همش ١٠ روز به زايمانم مونده😔😔😔😔

خداياشكرت....❤️ 
زينبي جون من پنجشنبه سوزش گلو داشتم شنبه رفتم تست pcr دادم يكشنبه جوابش اومد منفي بود تو خونه هم تست ...

سلام عزیزم ببخشید من جواب میدم بنظرم برو دکتر ی که زیر نظر ش هستی ببین وی میگه شاید سرماخوردگی ساده با بده .با خوشحالی این ده روز رو بسلامتی بگذرون و با گرفتن عکس و آماده کردن اتاق نی نی ها خودت رو سرگرم کن  

بچه ها من روز ۱۷ انتقال بودم الان آزمایش دادم منفی شدم انتقالم دو مرحله ای بود سه تا جنین انتقال دا ...

فرزی جون خیلی متاسفم گلم بعد مدتها اومدم تاپیک نمیدونستم انتقال دادی خیلی ناراحت شدم اشکام همینجوری میریزه 😭 من شاهد بودم چقدر زحمت کشیدی حساستر از خودم همه چی رو ریز به ریز چک کردی خدایا کاش میشد 

کاش انقد سخت امتحانمون نکنه! 

عزیزم هنوز جنین داری؟

سلام عزیزم ببخشید من جواب میدم بنظرم برو دکتر ی که زیر نظر ش هستی ببین وی میگه شاید سرماخوردگی ساده ...

محلاجون باورت نميشه كلا خودمو باختم يسره فقط اشكم ميريزه نميدونم چرا يهويي اينجوري شدم😔😔😔اينقدر سختي كشيدم طاقت اين يه موردو ديگه ندارم واقعا

خداياشكرت....❤️