2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
عزیزم ببخش زیاد سوال میپرسم از چند هفته میشه برای صدای قلب جنین ب جای سونوگرافی برم بهداشت،امروز شوک ...

عزیزم سعی کن زیاد نری من که تا ۳ ماه اول دکترم به هیچ عنوان توصیه نمیکرد صدای قلبشو بشنم کلا یبار شنیدم اونم گفت دیگه تکرار نکن نمیدونم دلیلش چیه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
مرسی عزیز دلم پس همه چی رعایت کردی، جنین داری بازم؟ بخدا دلم برات خیلی روشنه ایشالله این انتقال دیگ ...

آره عزیزم خیلی رعایت کردم حتی دو ماه هم پیاده روی با سرعت بالا رفتم شبی۴۵ دقیقه

شکمم رو با سیاه دونه ماساژ دادم

غذاهای بدون ادویه و مقوی خوردم. 5 روز اول نشاسته و آناناس طبیعی خوردم و...

روزی ۲تا امپول پروژسترون داشتم

تازه قبل پانکچر هردومون حدود ۹ ماه رژیم سفت و سختی گرفتیم

این دوهفته اصلا علائم نداشتم. فقط ۲روز اول سردرد و موعد پریودم هم یه کوچولو دلدرد

آره عزیزم هنوز جنین دارم

امید به خدا

راهیه که مجبوریم ادامه بدیم

فقط امیدوارم بن بست نباشه😬 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره بعد یه مدت کم میشه اما ماهای بالا دوباره عجیب شروع میشه من که اوایل توهم عفونت داشتم دکترمو دیوو ...

خخخخ ما هم خودمونو کچل میکنیم هم به اطرافیانمون رحم نمیکنیم اینقد که استرس داریم برا همه چی انشاالله به سلامت معجزه کوچولوتو به دنیا بیاری عزیزم برا منم دعا کن معجزه بشه و صدای قلبشو بشنوم😍

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
متاسفم عزیزم 😥 فقط امیدوارم این سختی ها همه آغازی باشه برای یک اتفاق خوب که به بزودی برات رقم می خو ...

قربونه دل مهربونت

ممنونم عزیزم😘😘😘 امیدوارم هممون نتیجه بگیریم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزیزم قربونت آره من همون روز که ان تی دادم جوابو به  دکتر نشون دادم گفت خوبه آزمایش خونم پ ...

منم کار نمیکنم ولی آشپزی چندروزه میکنم اخه من یه بچه دیگه دارم مجبورم دیگه توکل برخدا دیگه هرچی خدابخوا

آن تی که دادم هیچی نداد گفت جواب ان تی با سونو باهم آماده میشه آماده شد زنگ میزنیم ولی سونو کرد گفت سونوش خوبه حالا انشالله ازمایششم خوب باشه

هیچی بهم نداد فعلا که

سلام گلم اتفاقی پیامت رو دیدم واقعا متاسفم .نمیدونم چی بگم که حال دلت تسکین پیدا کنه  انشالله ...

سلام عزیزم

حالت چطوره خوبی؟ 

آستاره جون دیگه امسال نمیتونم اقدامی بکنم. باید سال آینده دوباره شروع کنم. همش نگران سِرم هستم که دیگه بهم تاییدیه بیمه تعلق نمیگیره و باید آزاد بخرم. 

واقعا تصمیمه سختیه چون میبینم تازگیا خیلی از بچه ها رویان مثبت شدن. نسبت به مام هم خیلی اعتماد ندارم از بس که تبلیغ میکنن. چند ماه پیش یکی از بلاگرای اینستا بعد از ۱۰ سال باردار شد بعد دیدم چند روز پیش مرکز مام رو تبلیغ میکنه که اونجا نتیجه گرفته حرفاشم خیلی غیرواقعی بود. تعجب کردم ک مام حتی ب بلاگرها هم تبلیغ میده

دوتا از لایوهای دکتر نصر رو هم گوش میدادم بخاطر اینکه وانمودکنه آمار مثبتاشون واقعیه و ساختگی نیس برگشت گفت من اصلا اون شخصی رو که آمارمون رو اعلام میکنه نمیشناسم و تا حالا ندیدمش و به دو تا دکترای مرکز هم که داخل لایوش بودن گفت شما چطور شما میشناسیدش؟ اونا هم با خنده و حالت تصنعی گفتن نه ما هم نمیشناسیمش

حرفش خیلی غیرواقعی بود. باید لایوشو ببینی که متوجه منظورم بشی 

عزیزم تو چیکار میکنی برای پانکچر مجدد برنامه ای نداری؟

ممنونم شوره جون منم به همین چیزا که میگی فکر میکنم شاید حکمت خداست انشالله به سلامتی انتقال بدی و ...

خیلی ناراحت شدم برات عزیزم انشاالله که اون یکی جنینات قسمت زندگی دارن دفعه بعد مثبت میشی به امید خدا

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سلام عزیزم حالت چطوره خوبی؟ برای پانکچر مجدد برنامه ای نداری؟ آستاره جون دیگه امسال نمیتونم اقدامی ...

کدوم بلاگر ؟

به نظرم اصلا مام خوب نیست 

فقط ظاهره 

جنین شناس های بیخودی و بی تجربه 

میخایم پولتون و دور بریزین مام برین

به نظر منم هرچیزی یا هرکاری بیفته دسته بلاگر جماعت به درد نمیخوره اونا میلیونی پول میگیرن و تبلیغ میزارن حتی اگه یه درصدم درست نباشه مهم نیس براشون اونا فقط پول مهمه و بسه همشون یه سال نشده بهترین خونه ها و زندگی هارو دارن و بهترین سفرها میرن از کجا میارن از این تبلیغای الکی که میزارن و میلیونی پول به جیب میزنن مرکزی که کارش خوب باشه احتیاج به بلاگر نداره براش تبلیغ بزاره گول این بلاگرا رو نخورید اول فقط باید خدا بخواد و بعدشم کار اون مرکز خوب باشه 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزیزم سعی کن زیاد نری من که تا ۳ ماه اول دکترم به هیچ عنوان توصیه نمیکرد صدای قلبشو بشنم کلا یبار شن ...

ندا جون از وقتی رفتم ان تی و فهمیدم یکیشون  رشدش متوقف شده ترس افتاده ب جونم قبلش عین خیالم نبود انگار نه انگار ک باردارم😔

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
سلام عزیزم خوبی ؟ ببین من که اصلا با شیر محلی موافق نیستم و حتی خودم هم نمبخورم جز وقتی مجبور باشم ...

ببخشیدعزیزم میشه بگیدچه غذاهایی براش خوبه .وبه نظرتون مولتی ویتامین زینکامپلکس براش خوبه بهش بدم؟یکسالشه.

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.
ممنون جواب دادین خداروشکر باردار شدین ببخشید ناراحتتون کردم  دوست عزیز میتونم بپرسم شما چند سا ...

عزیزم ۳۰ سال.انتقال اول.جنین بلاست انتقال دادم 

کار خاصی نکردم عزیزم بعد اتتقال ۳ روز استراحت مطلق کردم 

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
خیلی ناراحت شدم برات عزیزم انشاالله که اون یکی جنینات قسمت زندگی دارن دفعه بعد مثبت میشی به امید خدا

ممنونم عزیزم

الهی آمین

انشالله برا شما هم خیلی خوب پیش بره و به زودی مامان بشی😘😘