2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
 دیروز بتام تقریبا ۱۰۰۰ بود تا یکهفته بعد ۱۵۰۰ میشه دیگه اره

بتا معمولا 48 ساعت دوبرار میشه دیگه ببین برا کی وقت سونو گرفتی میشه چقد عزیزم انشاالله همه چی عالیه برات ولی من بودم نمیرفتم تا سونو قلب انشاالله آدم میره سونو یه چیز میگن نگرانی تو دل آدم میزاره من خودم پشیمونم زود رفتم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی گفتی عزیزم، دلم آروم شد واقعا🙏😘 غربالگری اول بتات چند بود؟! ( از الان دارم میپرسم اگر رسی ...

فری بتا هاش سی جیم ۲.۳ بود

عددپاپ آ ۵.۳

حالا ازمایش بدی میفهمی چی میگم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
عزیز دلم هماتوم شماهم جذب شده بود توی ان تی؟؟

نه انومالی جذب شده بود

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
دکتر عوض کن چه ربطی داره مورفولوژی خیلی ها صفر بوده ولی جنین براشون تشکیل شده تازه اگه همه چی صفر با ...

عزیزم ازمایشو بردم گفت چون دارو اسپریژن مصرف کرده بهتر شده قبل قرص. مورفولژی صفر بود الان شده زیر یک فعلا صفر نیست دوباره دارو سه ماهه داد گفت هم تقویتش کن هم دارواشو بده سه ماه دیگه بیا فعلا دارم تقویت میکنم نمیدونم عزیزم توکل بخدا 

خدایا نذار کاسه صبرم لبریز بشه 🙏
سلام عزیزم هفته دیگه نوبت دارم  این روزا دلم آشوبه یه لحظه آروم و قرار ندارم  هر که پیام ...

حتما عزیزم

مارو بیخبر نذار

دیروز بتام تقریبا ۱۰۰۰ بود تا یکهفته بعد ۱۵۰۰ میشه دیگه اره

عزیزم فردا بتاتون میشه 2000 اگه دیروز هزار بوده چون بتا هر ۴۸ ساعت نزدیک دوبرابر میشه 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
وای قبلا ۸ بود بعدشد ۶  الان شده ۲

ای بابا پس هر چه زودتر میکرو کنین و جنین ذخیره کنین 

منم همسرم واسه شروع درمان مورفو 4 بود

طی سه سال شد 0، یادمه روز میکرو معجزه شد و تونستن فقط چند تا دونه مناسب پیدا کنن

توکل به خدا ولی زمان رو از دست ندین

عزیزم خیلی ناراحت شدم، انشاءالله به زودی دامنت سبز شه گلم.

ممنونم عزیزم 😘 انشالله شما هم این دوران رو بسلامتی بگذرونی❤

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم خیلی ناراحت شدم ،توکل به خدا انشالا خدا خودش از در رحمتش دم شمارو هم میبینه 

مرسی عزیزم😘 ممنونم از دعای قشنگت

انشالله واسه شما به خوبی پیش میره و بسلامتی نی نیت رو دنیا میاری👶❤

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻