2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046556 بازدید | 684528 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان من تازه امروز این تایپیک رو دیدم منم میکرو کردم دوتا تخمک در اومد که فقط یک جنین تشکیل ش ...

عزیزم توکلتون بخدا باشه 

من با یه جنین باردار شدم 💚دلنوشته ات خیلی زیبا بود کلی گریه کردم باهاش💚

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...

@سارادلارام   سلام خوبی‌عزیزم ان تی تون رو به دکتر نشون دادی؟؟

من هماتوم جذب شده ولی راجع به استراحت نمیدونم باید چیکارکنم مطلق باشم یا نه؟؟؟

به من عدد آن تی نداد 

به من هفته دیگه نوبت داد آن اینو نشون بدم دیر نیست به نظرت؟؟

عزیزم توکلتون بخدا باشه  من با یه جنین باردار شدم 💚دلنوشته ات خیلی زیبا بود کلی گریه کردم باه ...

ممنون جواب دادین خداروشکر باردار شدین ببخشید ناراحتتون کردم 

دوست عزیز میتونم بپرسم شما چند سالتون بودانتقال دادین؟

انتقال اولتون بود؟

جنین فریز انتقال دادین ؟

چه اقداماتی کردین قبل و بعد انتقال و چیا خوردین از دارو گرفته تا خوراکی؟

ببخشید سوالام زیاد شد 

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .
اوایل بارداری منم زیاد ترشح داشتم طبیعیه عزیزم

ممنون عزیزممم انشاالله خودتم برا نی نی مشکلی نباشه و گفتی برا 3 نوبت داری انشاالله خوشخبر بیای نگران نباش

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
ممنون راهنمایی کردین من که تازیگیا خیلی وزن کم کردم در حدود 8 کیلو و پیاده روری هم هر روز نیم ساعت د ...

ایشالا که هممون نتیجه زحمتامونو میگیریم روغن سیاه دانه خیلی خوبه برا گرمی رحم شبا ماساژبده شکمتم ببند

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سلام ممنون من تبریزم دکتر پریسا موسی پور 

عزیزم جهاد میری یا مطبش منم اکثر ویزاتام  با موسی پور بود

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
ترشح تو بارداری خیلی وحشتناک میشه من هنوزم که هنوزه باهاش درگیرم دیگه خسته شدم روزی 2 تا پد روزانه ع ...

اره واقعا خیلی بده من بعضی وقتا حس میکنم شیرآب باز شده تو لباسم😂😂😂 خوبه خداروشکر خیالم راحت شد

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

سلام دوستان.میگم من اینهمه علائم دارم حالت تهوع و مشکلات گوارشی.تازه صورتم هی داره جوش میزنه.بنطرتون جنینم داره رشد میکنه؟ که علائم و دارم؟ همش میگم کاش یکم دیرتر میرفتم که صدا قلب و بشنوه که نخام اینجور استرس بگیرم تا هفته دیگه.اکثرن که صدا قلب شنیده بودن اندازه فتال پل یاcrl حدود ۱۲ میل بوده.برامنم حدود ۶میل بود.نمیدونم چرا انقد کم رشد کرده بود پس

عزیزم جهاد میری یا مطبش منم اکثر ویزاتام  با موسی پور بود

ممنون عزیزم انشالله توکل بخدا

من قبلا جهاد رفتم iui کردم نتیجه نگرفتم اینبار رفتم مطبش بنظرم مطب بهتره توی مطب بیشتر توجه میکنه

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .