2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046599 بازدید | 684531 پست
عزیزم هیچ اهمیتی نداره خیالت راحت در موردش مقاله خوندم جای نگرانی نیست 😉 😉 😉  مبارکههههههه ...

مرسی خوشگلم😘😘😘😘مگه دوز سومم داره؟ اره من زدم ک ب امیدخدا یک ماه ازش بگذره برم هیسترو بعد انتقال

ممنون جواب دادی عزیزم ،شما مسافرت داشتین این چن وقته ،خوب بود ؟اذیت نشدین ؟

بله عزیزم من رشتم هفته 10 مجبور شدم برم تهران دکتر چون دکترم فقط همون دکترو قبول داشت موقع رفت 2 ساعت از مسیر و دراز کشیدم عقب ماشین اما واقعا بیشتر اذیت شدم چون جاده داغون بود حتی اتوبان، موقع برگشت ولی صندلی جلورو راحت خوابوندمو خوابیدم دو بارم کلا پیاده شدم 5 دقیقه راه رفتم بعدشم که برای خرید سیسمونی رفتم تهران اونم که دیگه 5 ماهم بود و مشکلی نبود خداروشکر 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان چند روزیه خیلی ترشح دارم مخصوصا صبح ها از تختم میخوام پاشم میاد اینقد زیاده تقریبا در طول روزم دارم مشکلی نیس؟؟؟؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
@طوطططیا     عزیزم‌ اسکن دادی؟ بیا یه خبر بده

سلام عزیزم هفته دیگه نوبت دارم 

این روزا دلم آشوبه یه لحظه آروم و قرار ندارم 

هر که پیاممو میخونه واسه سلامتی بچم دعااا کنه ممنونم از همتون

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام صبح بخیر دوستای عزیزم اونایی که تجربه دارن من هماتوم داشتم رفتم ان تی شکرخدا گفت جذب شده نداری ...

عزیزم من اتفاقا زمانی که مجبور شدم برم تهران برای دکتر سرویکسم کوتاه بود و جفتم پایین اما دکتر گفت رعایت کن عقب دراز بکش زیر پات بالش بذار و برو اونجام که رفتم پیش مامانم بودمو هیچ کاری نکردم استراحت کردم فقط

بادکترت مشورت کن اگه مشکلی نیست چرا که نه کلی روحیه میگیری

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام دوستان چند روزیه خیلی ترشح دارم مخصوصا صبح ها از تختم میخوام پاشم میاد اینقد زیاده تقریبا در طو ...

اوایل بارداری منم زیاد ترشح داشتم طبیعیه عزیزم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام دوستان چند روزیه خیلی ترشح دارم مخصوصا صبح ها از تختم میخوام پاشم میاد اینقد زیاده تقریبا در طو ...

ترشح تو بارداری خیلی وحشتناک میشه من هنوزم که هنوزه باهاش درگیرم دیگه خسته شدم روزی 2 تا پد روزانه عوض میکنم اینا نشونه های خوبیه مامان خانومی

سلام عزیزم هفته دیگه نوبت دارم  این روزا دلم آشوبه یه لحظه آروم و قرار ندارم  هر که پیام ...

سلام عزیزم از خدای بزرگ و مهربون میخام نی نی شما بسلامت رشد کند و او را بغل کنی عزیزم خدایا تو حافظ همه نی نی ها باش الهی آمین   

مرسی خوشگلم😘😘😘😘مگه دوز سومم داره؟ اره من زدم ک ب امیدخدا یک ماه ازش بگذره برم هیسترو بعد انتقال

دوز سوم فقط برای کادر درمان و بیماری های خاصه

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سلام خوش اومدی به تاپیک کدوم شهری؟ دکترت کیه

سلام ممنون من تبریزم دکتر پریسا موسی پور 

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .
عزیزم اینجا خیلیا بودن که با یک جنین مثبت شدن تغذیه سالم پیاده روی اگه اضافه وزن دارین کم کردن وزن . ...

ممنون راهنمایی کردین من که تازیگیا خیلی وزن کم کردم در حدود 8 کیلو و پیاده روری هم هر روز نیم ساعت دارم سعی میکنم گرمیجات بخورم تا رحمم گرمی بشه چون بدنم قبلا کلا سردی بود دو ساله از سردی پرهیز میکنم ویتامین هم دکترا هرچی میگن استفاده میکنم دیگه توکل بخدا هرچی قسمت باشه همون میشه  

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .
حرفشون غیر منطقیه همین آنا جون استارتر با مورفولوژی صفر بچه اولشون رو با میکرو دارن و بچه دوم رو هم ...

یعنی آنا جون موقع میکرو مورفو صفر بود؟ 

زیر نظر دکتر عباسی اورو هستیم. ایشون هم ویتامین دادن گفتن کارتون سخت تر از بقیه است. ما گفتیم برای احتیاط یه سنتی هم بریم ببینیم چی میگه. 

البته گیاه شناس بود مدرک از خارج از کشور داشت.مدرک ایرانی نداشت

سلام نیاز جون والا دقیق یادم نمیاد ولی فکر میکنم دکتر مشایخی بود 

ممنون عزیزم دستت درد نکنه

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭