2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046588 بازدید | 684530 پست
نه واقعا من خودمم به سختي پيدا كردم و از ترس اينكه كم نياد ٤ تا خريدم كه دوتاشو استفاده كردم  ...

میدونم عزیزم، خدا خیرت بده حتما میگیم اگر کسی خواست 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم منم اصلا حرفشو قبول ندارم من با همون مورفولوژی صفر الان معجزه خدا تو دلمه اونم بعد از کلی iui ...

یه بار عمل کردن واریکوسل را. الان چند سال ازش گذشته. 

میگه دوباره اثر عمل از بین رفته. 

نمیدونم اصلا سرش میشد یا نه 

سلام عزیزم فقط تو بازو یا دور ناف هم میزنن فرقی نداره؟

والا اینجا بچه ها هرکی زده تو بازو زدن 

اما بدون نسخه پزشک اصلا نمیفروشن باید دکترتون نسخه کنه همون روز انتقال براتون تزریق میکنن

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
یه بار عمل کردن واریکوسل را. الان چند سال ازش گذشته.  میگه دوباره اثر عمل از بین رفته.  ...

حرفشون غیر منطقیه همین آنا جون استارتر با مورفولوژی صفر بچه اولشون رو با میکرو دارن و بچه دوم رو هم خدا براش معجزه کرد، ایشون هم کلی همسرشون رو با مکمل و تغذیه درست و یخ درمانی (هرشب یه ربع کیسه یخ رو تو حوله بذارید بذارن رو بیضه ها) درمان کردن و بعد میکرو کردن 1 سال و نیم بعد زایمانش هم طبیعی باردار شد

حتما با یه دکتر اورولوژی خوب ویزیت بشن و برید تو سیکل میکرو

من زدم ولی دور ناف خیلی نگران شدم چون نوشته بود زیر جلدی

بله زیر جلدیه وقتی زیر جلدیه تمام نقاط زیر جلدی قابل تزریقه عزیزم چرا نگران اخه، حتی ران پا هم میشه، 

بله زیر جلدیه وقتی زیر جلدیه تمام نقاط زیر جلدی قابل تزریقه عزیزم چرا نگران اخه، حتی ران پا هم میشه، ...

وای خدا خیرتون بده جواب دادین خیالم راحت شد با اینکه میدونم ولی انگار خود ازاری دارم😐

وای خدا خیرتون بده جواب دادین خیالم راحت شد با اینکه میدونم ولی انگار خود ازاری دارم😐

نه قربونت برم اصلا فکرتو درگیر این مسائل پیش پاافتاده نکن تو الان باید به سیسمونی و خرج و مخارجش فعلا فکرکنی😉😉 به فسقلا استرس نده 

بچه ها من روز ۱۷ انتقال بودم الان آزمایش دادم منفی شدم انتقالم دو مرحله ای بود سه تا جنین انتقال دا ...

سلام گلم اتفاقی پیامت رو دیدم واقعا متاسفم .نمیدونم چی بگم که حال دلت تسکین پیدا کنه 

انشالله که معجزه الهی نصیبت بشه وبه طور طبیعی مامان بشی 

فرزی جون به نظرم جنینهات رو انتقال بده به مام .نمبدونم چرا حس میکنم رویان اونجور که باید بررسی نمیکنه و برای بیمار وقت نمیزاره

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه ها من خیلی بی دلیل وبدون خوردن قرص آسپرین همچنان لکه بینی دارم قطعم نمیشه آخه از چی میتونه باشه 

خسته شدم از لکه بینی 😫😫😫

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
Prp خون شمارو میگیرن پلاسماشو جدا میکنن تزریق میکنن داخل رحمتون که باعث جوان سازی رحم میشه چسب جنین ...

خیلی ممنونم که جوابمو دادی انشالله هری ازخدا میخوای بهت بده،کوچولوتو صحیح وسلامت بغل کنی

دوستای گلم کسی میتونه ازمایشمو بخونه @تورک انا @زینبی  بابا

عزیزم نرماله همش. فقط مث مال من آپکا پایینه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱