2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046387 بازدید | 684511 پست

خانما یه سوال دارم همه میکرویی ها آمپول پرولوتون باید بزنن؟ چند صفحه قبل خوندم چند نفر نوشته بودن زدن ولی دکتر بمن نداده. آیا همه باید بزنن این آمپولو؟

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

و یه سوال دیگه هم دارم ممنون میشم هرکی میدونه ج بده.

در هفته پانزدهم آلت جنسی تو سونو مشخص میشه؟ یا براساس ستون فقرات جنسیت رو میگن؟ جنسیت رو برای من هفته دوازدهم یچی گفتن هفته پانزدهم یچی.

البته دو جای مختلف هم سونو شدم میخوام بدونم چقد میشه اطمینان کرد تا قبل آنومالی 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم تا اونجایی که که من میدونم تا هفته 17 و 18 وقت داره هزینش هم حدودا 4 میلیون هستش

ممنونم نیلدا جان، خیلی دوست داشتم انجام بدم دکتر گفت غربالگریت خوبه از طرفی چون دوقلو بودن و یکیش از بین رفته سلفری ممکنه خطا داشته باشه

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

دوستان شما هم آزمایش توکسوپلاسما دادین؟یادمه برا بارداری اولم داشتم ولی اینسری برام ننوشتن نکنه یادشون رفته،من بلد نیستم زینبی رو تگ کنم لطفا هر کدوم اطلاعی دارین جواب سوالمو بدین

وای بچه ها من هرروز‌یه مشکلی دارم معدم درد میکنه انگار اسیدیه انگار ته گلوم یه طوریه انگار تو معدم غ ...

عزیزم شما ازمایش توکسوپلاسما رو دادی؟تو بارداری اولم ک ۴ سال پیش بود دادم و نسبت بهش ایمن بودم

وای بچه ها من هرروز‌یه مشکلی دارم معدم درد میکنه انگار اسیدیه انگار ته گلوم یه طوریه انگار تو معدم غ ...

نگران نباش منم همینطورم یه حالت خیلی بدیه انگار معدت ترش کرده انگار سنگ خوردی مونده رو دلت، دکتر گفت حجم غذارو کم کن تعداد دفعاتشو بیشتر کن،

عزیزدلم اصلا اصلا به علائم نه توجه کن نه غصه نداشتنشو بخور من خودم هییییچ علائمی نداشتم هرروزم تو تا ...

انشالله ممنون که باعث دلگرمیم شدین 

خدایا شکرت خدایا به همه چشم انتظارا بچه بده ممنون امام رضا جان برا سلامتی دختر عزیز تر از جانم زهرا ساداتم یه صلوات میفرستی 🥰تویی که داری الان این امضا رو میخونی و چشم انتظار نی نی هستی امیدوار باش و کم نیار و دنبال درمانت برو 
سلام عزیزم خوبی ؟ ببین من هیچ اطلاعی ندارم فقط میدونم هیچ کاری رو نباید سرخود انجام داد حتما تحت نظ ...

زینبی جان  من الان تو ۱۴ هفته و ۴ روزم،  تو بارداری اولم دکترم ۸ هفته برام ازمایش توکسوپلاسما و روبلا و انتی سی ام وی نوشته بود ک روبلام منفی بود و توکسو و سی ام وی ایمن بودم ولی اینبار دکتر اصلا برام ننوشته فک کنم باید ۸ هفته میدادم، دیروزم مطبش بودم ماما گفت برا همه نمینویسن دیگه رفتم پیش دکتر کلا یادم رفت ازش بپرسم حالا از دیشب نگرانی افتاده ب جونم دارم میمیرم ، تو هر بارداری باید این ازمایشارو داد یا اینکه ایمن باشی دیگه برا بارداری بعدی نیاز نیست بدی؟؟

آهااا خب خداروشکر جنینم ۵ روزه بوده ققنوس جون یه سوال من روزی ۳تا استرادیول میخورم تا امروز همرو هر ...

ببین استرادیول خیلی مهمه پخش باشه در طول شبانه روز و ساعتش هم خیلی جا به جا نشه

حالا اگر دقیق هم ۸ ساعت نمیتونی، پخشش کن با فاصله کمتر مثلا دکتر من گفت صبح و ظهر و شب (نگفت حتما ۸ ساعت فاصله)

یا بهتره که از مرکزتون بپرسی، شاید با همین دو تا و یکی اوکی باشن

@زینبی_بابا    

سلام زینبی جون،خوبی؟

میشه لطفا منو از این استرس دربیاری🙈

من ۵ مهر انتقال دادم، دو تا جنین ۴ روزه

روز ۱۲ انتقالم بتا ۲۳۸۰ بود، روز ۱۴ انتقال شد ۶۶۶۰!

که برای این هفته پنجشنبه بهم وقت داد

حالا من از بس هییییچ علامتی نداشتم، یه خبطی کردم دیروز رفتم دوباره بتا دادم که میشد روز ۲۰ انتقال، بعد بتا شد ۴۴۰۰۰ 🤦

خیلی عجیب غریب میره بالا! حالا فکر میکنم حتما حاملگی مولاره که اینجوری میره بالا، تا پنجشنبه که برم سونو میمیرم از نگرانی یعنی😭