2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046199 بازدید | 684503 پست
تو ابن سینا با کدوم دکتر بودید؟ من تحت نظر دکتر شه بخش بودم آی یو آی شدم ولی نتیجه نگرفتم  واس ...

دکتر طرازی. شه بخش هم شنیدم خوبه. چرا ابن سینا رو انتخاب کردید؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا من از چند نفر پرسیدم گفتن مرکز خوبیه شما اونجا نتیجه نگرفتید؟

عزیزم تا هنوز شروع نکردید بیشتر تحقیق کنید. من ۱۹ میلیون اونجا خرج یک بار میکرو کردم و بی نتیجه و البته اول از همه بگم کم کاری دکتر و مرکز.  نه عزیزم اونجا نتیجه نگرفتم و رفتم جای دیگه فعلا شکر خدا راضیم و مونده انتقالم که اونم به امید خدا هر چی خدا بخواد میشه ولی اگه مامان هم نشم باز راضیم از جای جدید 

عزیزم تا هنوز شروع نکردید بیشتر تحقیق کنید. من ۱۹ میلیون اونجا خرج یک بار میکرو کردم و بی نتیجه و ال ...

ای وای چرا کم کاریشون چی بود میشه بگی؟

من اتفاقا تعریف دکتر طرازی رو هم خیییلی شنیدم 

الان کجا تحت نظر هستید؟

وای هرچیه خیلی بده نمیدونم میگرن هست یا نه چون فشارم هم بالا میره همش دلهره دارم🥲

آخ از دلهره🤦

به خدا نصف مشکلات همه ما قبل بارداری هم از استرسمون بود! نمیشه هم کاریش کرد آخه🥺

ای وای چرا کم کاریشون چی بود میشه بگی؟ من اتفاقا تعریف دکتر طرازی رو هم خیییلی شنیدم  الان کج ...

نمیخوام اصلا ته دلتو خالی کنم ولی اگه یکی هم اینقد قاطع منو راهنمایی میکرد شاید وقتم روانم و هزینم الکلی به باد نمیرفت. اول از همه اینو بهت بگم که خیلی از بچه های اینجا ابن سینا بودن و مامان شدن. اگه مشکل خاصی نداری برو ولی من کیست آندومتریوز داشتم که طرازی با این همه تعریف ازش افتضاح بود و بدون ال دی برام شروع کرد سیکلو و آمپول النوا رو همراه با سینال بهم داد که دکتر جدید وقتی فهمید خندش گرفته بود من با ذخیره ۲/۷ ابن سینا کلا ۵ تا تخمک داشتم که روز پانکچر فقط سه تاشو ازم گرفتن و دوتاش جنین شد فرش انتقال دادن و منفی. اما جای جدید با سینال اف ایرانی۱۲ تا تخمک داشتم که ۱۰ تا جنین شد. و فریز قراره انتقال بدم. من چون کیست دارم باید فریز انتقال بدم و آمپول و پردنیزولون استفاده کنم که ابن سینا اینگار نه اینگار و توجهی نکردن. مثلا دکترم طرازی بود فقط یه بار اول سیکل باهاش بودم و دیگه تشریف نداشت و هی منو پاس میداد به پزشک جایگزین حتی روز عمل و انتقالمم نبودش. مرکز ایرادش اینه خیلی قاطی پاتیه. همه اینایی که بهتون گفتم رو به خود مرکز هم بهم زنگ زدن گفتم و کلی عذر خواهی کردن و قبول داشتن. 

دکترم الان شهلا اسرافیلی 

@gholbanoo93   سلام عزیزم به نیتت یس خوندم انشالله حاجت روا بشی

سلام مهربون

ممنونم قبول باشه، خدا شماروهم حاجت روا بکنه انشالله و بچه ها و تو دلی تو برات نگه داره همیشه شاهد سلامتی و سربلندی ن بشید💜💜

امسال میکوبم 
نمیخوام اصلا ته دلتو خالی کنم ولی اگه یکی هم اینقد قاطع منو راهنمایی میکرد شاید وقتم روانم و هزینم ا ...

ای بابا چقدر ناراحت کننده

واقعا وقت و جون و پول مریض براشون مهم نیست

این دکترا هم الکی اسم در کردن 

خدا رو شکر الان تعداد جنین های بالایی داری انشالله که این بار حتما مامان میشی عزیزم

منم واقعا موندم چیکار کنم برم با همین انصاری ادامه بدم یا دنبال دکتر دیگه ای باشم

نمیخوام اصلا ته دلتو خالی کنم ولی اگه یکی هم اینقد قاطع منو راهنمایی میکرد شاید وقتم روانم و هزینم ا ...

شاید اگر تو ابن سینا هم جنین هاتو فریز انتقال میدادن میگرفت

ای بابا چقدر ناراحت کننده واقعا وقت و جون و پول مریض براشون مهم نیست این دکترا هم الکی اسم در کردن ...

آره واقعا مراکز فقط پول میگیرن و هیچی براشون مهم نیست. انصاری پور اگه خواستی بری برو مطبش. قشنگ تحقیق کن و برو یه ویزیت شو با اون دکتر ببین چی به چیه. 

آره خب فریز برای من خیلی بهتر بود. مشکلتون چیه که باردار نمیشی