2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046207 بازدید | 684503 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام  فندوقات جنسیتشون چی بود 😍

سلام عزیزم

دختر و پسر

انشاالله بزودی قسمت خودت

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سارا جون من دیروز رفتم سونو بهم از اون برگه مشکیای سونو ندادن فقط یه برگه دادن که توش نوشته ضربان قل ...

@ماشالا   گلم مبارکت باشه زیباترین آهنگ زندگیت شنیدی خدابرات نگهش داره سالم و سلامت عزیزم 

لکه بینیت خوب شد؟ یاشماخداروشکرنداشتی؟ 

خداروشکرمثبتامون زیادن آدم قاطی می‌کنه خدادل  همرو شادکنه به حق بزرگی خودش  

چیکا جان سلام میشه بیای ازمایش همسرمو بخونی 

سلام فداتشم نگاه كردم من زياد سر در نميارم اما ميدونم با ميكرو جواب ميگيري قربونت برم جاي خوب برو وقتتو جاهاي بيخود هدر نده

خداياشكرت....❤️ 
ببین قرص زنجبیل دوز 500 از داروخانه بخر روزی دوتا از اون میتونی بخوری به شرطی که داروی ضد انعقاد ندا ...

سلام خوبید؟

خانمایی که با ای وی اف باردار شدین توروخدا سوالامو جواب بدید دوتا سوال دارم

1-هفته سیزده بارداری هستم دکترم امپول پرولوتون نوشته برام که هیچجا نداشتن.بجاش بهم امپول هیدروکسی پروژسترون500 دادن.باید هر ده روز یکی بزنم.امروز اولیشو که زدم چند ثانیه بعد از تزریق حالم بد شد قفسه سینم درد گرفت به سرفه افتادم بدنم داغ شد تا یک ربع همینجور بودم تا بهتر شدم.چرا این اتفاق افتاد خیلی حالم بد شد و ترسیدم.ینی بچم سالمه؟

2-سوال دومم اینه که دکترم امپول هپارین (یا همون انوکسا یا فراگمین)رو قطع نمیکنه کلا واسه همه بیماراش میگه تا روز زایمان باید بزنید.میخوام ببینم همه همینجورن؟همه ای وی افی ها باید بزنیم تا اخر؟وهمین امپول هیدروکسی پروژسترون رو هم تا اخر بارداری گفته باید بزنم هر ده روز یکی.یکم نگرانم از این داروها.دکترم دکتر گیلانی هستن تو مرکز ابن سینا

@nedajooon12345    

@berenjak    

@khanomiman    

@شوره    

@چیکا1    

باشه گلم ممنون 

سلام‌گلم ۲۰ درصد اسپرم های همسرتون تحرک داره اونم ۱۴ درصدش باز تحدک طبیعی داره

پس اسپرم وجود داره ک تحرک این اعداد رو نوشته

فقط مورفولوژی رو زیر یک زده ک اونم با اعداد بالایی باز امید هست بنظرم باز برو یه جای خیلی خوب ب قول دوستان تسه انجام میدن بهتون

امسال میکوبم 
سلام خوبید؟ خانمایی که با ای وی اف باردار شدین توروخدا سوالامو جواب بدید دوتا سوال دارم 1-هفته سیز ...

سلام عزيزم اولي رو نميدونم 

امپول انوكسارو من هنوزم ميزنم گفت تا ٣٦ هفته بايد بزنم بعدشم ني نيت حالش خوب خوبه خيالت راحت😘😘🥰🥰

خداياشكرت....❤️ 
دکترم به من فقط کیوتن داده دارم میخورم همین خودم ال آرژانتین گرفتم میخورم ولی معده‌ام اذیت می‌کنه م ...

انشالله به سلامتی انتقال میدی گلم. کلا قرصش سنگینه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ببین یه چیزی هست به اسم میگرن بارداری که اتفاقا خیلی هم شایعه! سرچ کن ببین مال شمام اونجوریه؟! بعدم ...

وای هرچیه خیلی بده نمیدونم میگرن هست یا نه چون فشارم هم بالا میره همش دلهره دارم🥲

قربونت عزيزم. ميگم تو هم تست حلق و بيني داده بودي چندوقت پيش؟

اره من مثبت شد😁

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚