2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
نه عزیزم خودم به دکتر بعضیاشو گفتم گفت دوست داری بخر بخور اشکال نداره. خودش تاکید داشت روی ویتامین ا ...

دکترم به من فقط کیوتن داده دارم میخورم همین

خودم ال آرژانتین گرفتم میخورم ولی معده‌ام اذیت می‌کنه مخصوصاشب که میخورم نمیدونم چرا؟  

الهی که آزمایشت منفیه و فندق کوچولوهاتو بزودی سالم بغل کنی الهی فداشون بشم جوجه هارو😍😍😍

خدا نكنه خاله جونشون. خدا ني ني نازتو حفظ كنه الهي. جواب ازمايشم اومد الحمدالله منفي بود خداكنه اين تستا جوابشون درست باشه فقط. 

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شایلین جان من زیاد سردرنمیارم از آزمایش اسپرم ..ولی بنظرم همسرت اسپرم داره تو نمونه اش  ..همسر من کلا صفر بود یعنی می‌نوشت اسپرم در نمونه دیده نشد با این حال با عمل تسه از بافت بیضه اسپرم برداشتن ..برو یه مرکز ناباروری خوب حتما آی وی اف یا میکرو میکنن برات حتما مامان میشی عزیزم انشاءالله..

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
فدات بشم عزیزم انشاءالله هرچی از خدا میخای به حق باب الحوائج بهترینشو بهت بده

عزيزدلم خيلي خيلي تبريك ميگم الهي بسلامتي بغلش كن فندوقتو😘😘😘❤️❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
شایلین جان من زیاد سردرنمیارم از آزمایش اسپرم ..ولی بنظرم همسرت اسپرم داره تو نمونه اش  ..همسر ...

ممنونم گلم انشالله یعنی جلو همشون همینو نوشته بود برا همسرت؟

خدایا نذار کاسه صبرم لبریز بشه 🙏
ممنونم گلم انشالله یعنی جلو همشون همینو نوشته بود برا همسرت؟

آره اصلا برای همسر من مورفو و تحرک اینا هیچی نمینوشتن یعنی صفر مطلق بود ..برو یه دکتر خوب کار بلد  برای همسرت دارو میده بهتر میشه حتما ..میکرو هم میکنن برات ..

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
آره اصلا برای همسر من مورفو و تحرک اینا هیچی نمینوشتن یعنی صفر مطلق بود ..برو یه دکتر خوب کار بلد&nb ...

اره عزیزم دوماه پیش هیچی جلوش ننوشته بود امروز که داد یه سری عداد هستن برم ببینم چی میگه اگه گفت نمیشه میرم جای دیگه 

خدایا نذار کاسه صبرم لبریز بشه 🙏
سوالات چی بودعزیزم؟

اینکه کیا اسپرم همسرشون خیلی ضعیف بوده و انتقال اولشون منفی بوده ولی بار دوم مثبت شدن؟اینبار خراش اندومتر،استرادیول،فولیک اسد،پردنیپلون با ویتامینظdاستفاده میکنم  بنظرتون امیدی هست؟؟؟

خدا نكنه خاله جونشون. خدا ني ني نازتو حفظ كنه الهي. جواب ازمايشم اومد الحمدالله منفي بود خداكنه اين ...

تو ازمایش نمیرفتی ما خودمون قطعی بهت جوابو میگفتیم😅

باز خداروشکر خیالت راحت شد

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
اینکه کیا اسپرم همسرشون خیلی ضعیف بوده و انتقال اولشون منفی بوده ولی بار دوم مثبت شدن؟اینبار خراش ان ...

عزیزم همیشه امیدهست ازرحمت خداناامیدنباش 

بعدم آی وی اف قانون واحدی که نداره که برای همه یکسان باشه من دیدم بایکی دوتااسپرم هم خانم باردارشده فکرت درگیراین چیزانکن عزیزم 

داروهای هم که میخوری همه خوب هستن انشالله بهترین نتیجه‌روبگیری