2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
سلام دوستای خوبم ی چند روزی نبودم .هدف از عضو بودنم این بود که فک میکردم منم میتونم ای وی اف کنم و خ ...

همه چی دست خداست عزیزم. مطمئنم نتیجه میگیری. این ازمایشا و اندازه ها و.... فقط یه وسلیه اس تا دکترا روشای بهترو پیدا کنن وگرنه همه چی دست خود خود خداست. همسایه من با اسپرم صفر و اقاش که اصلا حاضر به درمان نبود بعد یکی دو ماه طبیعی باردار شد. 

ان شاالله برا شمام به بهترین نحو ممکن این معجزه اتفاق بیفته. بدون اینکه درگیر ای وی اف و... بشی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دوستای عزیزم من خیلللی سردرد میگیرم شدید طبیعیه؟؟؟کسی بوده اینطور باشه؟؟

منم سر درد دارم عزیزم نمیدونم چسکار کنم 

دکتر گفت استامینفون ۳۲۵ بخورم اما ضعیفه😪

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دورت بگردم آلا جونم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
چشم عزیزدلم به شرط لیاقت حتما دعا میکنم امروز به نیت شما وزهرا جون حدیث کسا میخونم خدارو قسم میدم به ...

ممنون عزیزم مهربون خانوم  اینو نگو همه مامانا لیاقت دارن من مطمنم اونم مامانای آی وی افی که این همه سختی میکشن ممنون برا خوندن حدیث کسا و دعای خوبت انشاالله عزیزم لطف میکنی انشاالله خدا نگهدار خودتو و نی نی تو دلیت باشه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزیزم فکر کنم اشتباه ریپلای کردی  من الهام هستم فردا روز ۱۱ انتقال هستم  بی بی چکم روز ...

😅😅وای ببخش الهام جان .. انشاءالله که حرفم فال میشه برات عزیزم..بخدا از بس فکرم مشغول قاطی میکنم همه چیزو باهم .. انشاءالله با یه بتای خوشگل میای خبرش اینجا میدی عزیزم

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
دوستان دکترم واسم سینال اف و مونوگون تجویز کرده گفت هردو ساعت ۴ بعدازظهر تزریق کنم به نظرتون ساعتش خ ...

گلم وقتی دکتربهت ساعت داده دیگه برای چی میخوای تغییرش بدی؟ سرهمون ساعت بزن حتمای چیزی می‌دونه دکترکه بهت ساعت داده گلی

سلام به همگی من سه روزه انتقال دو مرحله ای انجام دادمیه جنین سه روزه و دوتا پنج روزه  دیروز سینم تیر میکشید دیگه هیچ علائمی ندارم بار سومم هست میکرو کردم و یکم نگرانم یکم امیدوارم خیلی حس بدیه دوستان لطفا راهنمایی کنید دلگرمی بدید من آروم بشم داروهامم روزی ۴ تا استرادیول آمپول آنوکساپارین ۴۰۰۰روزی یکی دوفاستون روزی یکی و شیاف پروژسترون هم روزی یکی 

خدایا شکرت خدایا به همه چشم انتظارا بچه بده ممنون امام رضا جان برا سلامتی دختر عزیز تر از جانم زهرا ساداتم یه صلوات میفرستی 🥰تویی که داری الان این امضا رو میخونی و چشم انتظار نی نی هستی امیدوار باش و کم نیار و دنبال درمانت برو