2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
بله عزیزم مبارکت باشه ان شاالله ۱۲۰ سال بتپه برات

فدات بشم انشاءالله نی نی تو صحیح وسلامت بغل بگیری وشیر بدی

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ماشالله جان بسلامتی باشه ان شالله قلبش ۱۲۰ سال بتپه روغن فقط روزی دو قاشق بخور و سعی کن روغن زیتون ب ...

فدات بشم شوره جونم انشاءالله شما انتقال بدی وخبر خوش مثبتیتو بهمون بدی بعدم تشکیل قلب نازش🤲🏻

باشه عزیزم چشم حتما 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیز دلم توکل بخدا حالا تا هفته دیگه ببینم چی میشه عزیزم.دعام کن

انشاءالله که خیره عزیزم به شرط لیاقت حتما دعات میکنم دورت بگردم 

نه عزیزم خودم به دکتر بعضیاشو گفتم گفت دوست داری بخر بخور اشکال نداره. خودش تاکید داشت روی ویتامین ا ...

منم با دکترم صحبت کردم گفت فرتیل سی ام بخور اسید فولیک ۵ و بکپلکس  هم بخاطر جهش خونی بهم دادن متفورمین هم بخاطر قند گفتم ال آرژنین بخورم گفت خوبه ولی میخورم سرم گیج میره انگار فشارم میتدازه یه ساشه  ۲۰۰۰۰ گرمی شب میخورم کمتر اذیت بشم. رویال ژلی هم خودم گرفتم کیوتین آمینو اسیده؟

خدایا شکرت
فدات بشم انشاءالله نی نی تو صحیح وسلامت بغل بگیری وشیر بدی

همچنین مرسی عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ای بابا همه مراکز خودشون میگن کلا رویان فرق داره باهمه مخصوصا عمق رحمش😅😅راستی گلم تبریک میگم صدای ...

فدات بشم سوگولی جونم انشاءالله خبر مثبتیه شمارو بشنویم به زودی

ببین از ماما رفتی توضیحات بگیری ازش بپرس برات توضیح میده 

بابته عمق رحمم نگران نباش یه کوچولو درد داره درحد چندلحظه زودم تموم میشه 

منم دوتا سونو هم تو سن بارداری اختلاف داشتن هم تو تعداد ساک بارداری هم تو دیدن قطب جنینی اولی قطب جن ...

درست میشه فدات بشم انشاءالله این سری میری صدای قلب نازشو میشنوی 

این سری برو همون سونو اولیه ببین چی میگه متاسفانه خیلی زیادن دکترایی که نه علم دارن نه تخصص 

درست میشه فدات بشم انشاءالله این سری میری صدای قلب نازشو میشنوی  این سری برو همون سونو اولیه ب ...

انشالله عزیزممم اره واقعا دکترم مثله نقل و نبات ریخته معلوم نیس کدوم واقعا سواد و تخصص دارن بران دعا کن با نی نی تو دلیت انشاالله خودتم به سلامت این 9 ماه و بگذرونی مهربونم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
انشالله عزیزممم اره واقعا دکترم مثله نقل و نبات ریخته معلوم نیس کدوم واقعا سواد و تخصص دارن بران دعا ...

چشم عزیزدلم به شرط لیاقت حتما دعا میکنم امروز به نیت شما وزهرا جون حدیث کسا میخونم خدارو قسم میدم به ۵ تن آل عبا انشاءالله که این سری برین جفتتون صدای قلب ناز کوچولوهاتونو بشنوین 

منم با دکترم صحبت کردم گفت فرتیل سی ام بخور اسید فولیک ۵ و بکپلکس  هم بخاطر جهش خونی بهم دادن م ...

آره خوب کاری میکنی موقعه خواب بخور. من کلا سرگیجه یه مقداری دارم ولی نمیدونم از کدومشونه. کیوتن نمیدونم عزیزم. 

کی انتقال داری؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
فدات بشم عزیزم انشاءالله شما بیای خبر بدی صدای قلب نی نیتو شنیدی ۲۷ شهریور انتقالم بود ۷ شهریورم پر ...

خدا از دهنت بشنوه عزیزم🙏❤️

ببین تو طبق تاریخ انتقالت اگر جنینت هم سه روزه بوده، دقیقا دیروز ۶ هفته و ۳ روز بودی

پس تاریخت هم اتفاقا درسته، قبلی رو اشتباه گفته😁

تو ای وی اف تاریخ آخرین پریود دیگه مهم نیست، چون کنترل هورمون ها دست دکتره نه بدن ما!

دوستای عزیزم من خیلللی سردرد میگیرم شدید طبیعیه؟؟؟کسی بوده اینطور باشه؟؟

ببین یه چیزی هست به اسم میگرن بارداری که اتفاقا خیلی هم شایعه! سرچ کن ببین مال شمام اونجوریه؟!

بعدم یه سری چیزا رو رعایت کن شاید بهتر شی، نور کم، گرسنگی نکشیدن، در معرض دود و بو نبودن، آب زیاد خوردن و ....