2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046274 بازدید | 684508 پست
اصلا تهوع نداری؟یکی از نشونه های تشکیل شدن قلب تهوعم هست نه خیلی در حدی که متوجه شی بارداری

چرا بعضی وقتا خیلی کم یا صبح که بیدار میشم یا بعضی وقت یهو یه چیزی میخورم حالم بهم میخوره ولی خیلی کم زکد خوب میشم اینقدی نبوده بهش توجه کنم چون ما خانوادگی هیییچچچ علایم بارداری مخصوصا تهوع نداریم هم مامانم هم خواهرام اخرین بارداری یکی از خواهرام اینقد هیچ علایمی نداشت تا 11 هفته نفهمید بارداره چون کیستم داشت پریود نشد فک کرد برا کیستشه وقتی آز داد فهمید برا همین منم زیاد جدی نگرفتم گفتم منم مثله مامان اینام علایم ندارم حتما اشتباه میکنم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزیزم به خدا هر وقت پیامتو میبینم از خدا میخوام که به سلامت نی نی ها رو دنیا بیاری و ارامش بده بهت خ ...

فداي محبتت بشم مهربونم. نه چيز خاصي نگفت ازمايشاتمو نگاه كرد گفت همه چي خوبه دفع پروتئينم نداري گفت ٣٦ هفته برميدارمشون🥺🥺

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای کاش یکم این فشارتو بدی به من همش فشارم پایینه دکترم فقط از فشار پایینم ناراضیه وگرنه میگه بقیه چی ...

دور از جونت دختر باز فشار پايين با خوردن ميره بالا فشار بالارو هرچقدر نخوري بازم همونه

خداياشكرت....❤️ 
فداي محبتت بشم مهربونم. نه چيز خاصي نگفت ازمايشاتمو نگاه كرد گفت همه چي خوبه دفع پروتئينم نداري گفت ...

عزیزمی. خب خدا رو شکر. اصلا نگران نباش دیگه تموم شد به خدا این دو هفته هم به سلامتی تموم میشه همیشه دعاگوت هستم ❤❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خوب پس نگران نباش هم کم بوده هم قط شده چیزی نیس راستشو بخوای من درمورد این آنوکسا اینا اطلاعات ندارم ...

آخی چه باحاله که تقریبا باهمیم 🙌🏻🥰 

حتما عزیزدلم 🤲🏻 همش با خودت تکرار کن گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🥰😍🤲🏻 ذکر یا حافظ و یا حفیظ هم بگو دلت آروم میگیره ❤️ من مطمئنم که قلبش تشکیل میشه ❤️  اینروزام میگذره منکه هنوز باورم نشده مثبت شدم 🥲ببین بتا روز چند دادی ؟ چند بود ؟ ۱ دونه شده ؟؟؟

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
ببین شاید واقعا هیچی نبوده همون گذاشتن شیاف هم میتونه یه کم خراش بده و یه کوچولو لک ایجاد کنه، حتی ...

اره اگه دیده بودم دوباره یا واضح بود امکان نداشت بزنم اما به نظر خودم چیزی نبوده دلم میگه بزنم آروم میشم میخوام بزنم اگه چیزی دیدم خدایی نکرده دیگه نزنم 😊

اره دل تووو دلم نیست تا ۴ شنبه برم ببینم چندتاس ساک و کیسه زرده هست خدایی نکرده پوچ نباشه ! اوووف چقدر کشششششش میان این روزا ! برام دعا کن مرسی ازز راهنماییات عزیزم 🥰😍

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

بچه ها اونایی که مثبت شدن بتاشون روز آزمایش چند بوده و چند قلو شده ؟ کلا بتا بایدیه که هر ۴۸ ساعت ۲ برابر بشه ؟ اگه بیشتر از ۲ برابر بشه نشوندهنده ی چیه ؟ 

فدات بشم انشاءالله خیلی زود بیای خبر بارداریتو بهمون بدی عزیزدلم الهی که ۳ ساله کربلا و۶ ماهه کربلا ...

قربونت برم مرسی از دعای خیرت ..خیلی خوشحال شدم خدا رو شکر صدای قلب نی نی تو دلیتو شنیدی🙏🙏🙏

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
عزیزم برا جنین ۳ روزه روز ۱۲ بی بی زوده نشون نمیده، چرا ۳ روزه انتقال دادن برات؟  

روز ۹ بودم بی بی چک زدم🙈🙈 گفتم شاید هاله بندازه

چی بگم والا بهشون گفتم بزارید برام بلاست بشه گفت خورده به تعطیلات آزمایشگاه تعطیله همون سه روزه انتقال دادن🙄

من ششمین باره دارم انتقال میدم 

التماس دعا از همگی دارم🙏🙏

دوستای گلم من مثبت شدم بتام ۴۰۰ خوبه  

خداروشکر عزیزم ..منم تبریک میگم انشاالله بسلامتی صدای قلبش هم می‌شنوی و برات بارداری راحتی تا به دنیا اومدن نی نی نازت آرزو میکنم..برات آیت الکرسی خواندم عزیزم🙏🙏🙏

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
سلام دوستای خوبم ی چند روزی نبودم .هدف از عضو بودنم این بود که فک میکردم منم میتونم ای وی اف کنم و خ ...

الهی بمیرم برای دلت، با تمام وجود از خدا میخام به زودی زود صاحب فرزند سالم و صالح شی عزیزم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
مگه شما یکشنبه هفته دیگه نمیری سونو؟ من چهارشنبه هفته دیگه میرم.انشاله عزیزم.منم الان دیگه هر روز یس ...

اره من یکشنبه ی هفته ی دیگه فکر کردم شما این چهارشنبه رو میگی خوب برایه من زودتره انشالله جفتمون با نیکاد جون قلب خوشکلشونو ببینیم