2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046485 بازدید | 684515 پست
سلامت باشی عزیزم هم خودت هم نی نیت ایشالله دعاهای هممون نتیجه خیرمیده🤲🤲🤲 جنسیت نی نی رو گفت پسره ...

انشاالله دل همتون پاکه ممنون 

ای جانم عزیزم شاخ شمشاد😍😍 انشاالله دومادیش و ببینی 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان من الان دکتر بودم یه ساک بود با فتیال پل گف هنوز قلب نداره زوده حدود ۵میل بود سایزش گف ح ...

سلام زهرا جون دقیق الان حستو درک میکنم استرس مثه خوره میفته به جون آدم انشاالله قلبشم میبینی تا هفته دیگه عزیزمم اندازه ساک بارداریت چقدر بود؟؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
۲۵شهریور

عزیزه دلم من اون روزم گفتم شما الان ۱۱ روز دیگه فرصت داری پس الکی استرس نگیر چون دکترم میگفتمما درسته تو اون تاریخ انتقال میدیم ولی اصلا معلوم نیست کی جنین لانه گزینی کرده بعضی جنینا زودتر لانه گزینی میکنن بعضی ها دیرتر 

مبارکه عزیزم ....جنین چن روزه بود و چن تا انتقال دادی ؟مراقبتاتم بگو لطفا 

فداتشم گلم 

بلاست بودن 

۱ دونه انتقال دادم البته خودم یه دونه خواستم

بعد انتقال سه روز استراحت مطلق بودم فقط سرویس فرنگی میرفتم 

تو اون سه روز اول بیشتر ماکارونی و سیب زمینی و نشاسته میخوردم 

ویتامین د هم  داشتم خیلی مهمه روزی یدونه ۱۰۰۰ البته اینم بگم که سطح ویتامین د من نه بالا بود نه پایین واقعا دیگه کار خاصی نکردم 

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
خدا رو شکر عزیزم تو رو خدا برایه منم دعا کن

به امید خدا عزیزم نی نی شما هم بزودی صدای قلبش رو میشنوی 

شما از من دیرتر انتقال دادی و جنین کوچیکتر بود و ۴ روز هم زودتر رفتید سونو حق بدید که هنوز خیلی زود بوده

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...