2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها ال کارنیتین خیلی مدل داره شماها که شوهراتون داشتن میشه بگین چه مدلی بوده

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم

بچه ها میشه این سوال منو جواب بدین

من چله حدیث کسا دارم هرروز با یس میخواستم ببینم اگه بذارم گوش بدم اینم قبوله یا حتما باید بخونمش؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
گلم ان تی دادم هنوز جوابشو پیش دکتر نبردم

عزیزم فک کنم تا ۱۴ هفته بشه نمی دونم دقیق 

عدد ان تی چند بود؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
وااااای چه سخت باز من امیدوار بودم یه قرصی هست کنترل کنه  اینجوری من همش استرسشو دارم

عزیزم باز من مطمین نیستم تا شنبه برم دکتر ببینم نظرش چیه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلام ممنون نه هنوز شروع نکردم شوهرم تقویتی میخوره و فعلا کرونا گرفتیم نمیدونم کی شروع کنیم

انشالله زودتر خوبشین واکسن بزنین بعد با خیال راحت شروع کنین

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
انشاالله عزیزم دفعه پیش سونو دادم دو تا ساک و دیدن و گفتن یکی 5 هفته و یکیش 6 هفته س و فتال پل داره ...

سونو ها یه جا بودن ؟خیلی عجیبه وقتی دوتا ساک دیدن یکی که نباید غیب میشد یا سونوی اولی گفته فتال پل یا قطب جنین همون جنین هست که سونوی اولی دیده بدون قلب چطور سونوی دومی قطب جنینی ندیده 🤔 اول ساک بعد کیسه زرده بعد فتال پل میاد تو ساک قطعا یکی شون اشتباه کرده کاش مرکزی که انتقال دادین می رفتین سونو میشدین

خدای من معجزه ای کن برایم به وسعت زره ای از عظمتت❤
بچه ها میشه این سوال منو جواب بدین من چله حدیث کسا دارم هرروز با یس میخواستم ببینم اگه بذارم گوش بد ...

اگه نیت کردی ۴۰ روز بخونی حتما باید بخونی. انشاءالله که خبر تشکیل شدن قلب جنینتو بهمون بدی. 

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ