2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046259 بازدید | 684508 پست
چشم عزیزم حتما انشاءالله این سری میری سونو شمام صدای قلب نازشو میشنوی وخیالت راحت میشه  هرچند ...

ممنون عزیزم چشمت بی بلا واقعا همینطوریه خدا خودش کمکمون کنه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشاالله عزیزم دفعه پیش سونو دادم دو تا ساک و دیدن و گفتن یکی 5 هفته و یکیش 6 هفته س و فتال پل داره ...

خدا بزرگه عزیزم چون کیسه ی زرده داره انشالله قلبشم تشکیل میشت بابا به خدا این دکترا اصلا توجه نمیکنن باور کن کل سنو ی من ده ثانیه طول کشید نمیدونم چرا کمی دقت نمیکنن به فکر ماها نیستن اصلا

خدا بزرگه عزیزم چون کیسه ی زرده داره انشالله قلبشم تشکیل میشت بابا به خدا این دکترا اصلا توجه نمیکنن ...

ممنون عزیزم انشاالله خداخودش هوای هممون رو داشته باشه نه بخدا اصلا توجه نمیکنن نمیگن اینا با هزارتا سختی تا اینجا رسیدن حتی یه کلمه به ادم توضیح نمیدن و فورا هم میگن پاشو چهارکلمه مینویسن و همین

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
بله میتونی کلا چرخشی بزن یه روز بازوی راست یه روز چپ یه روز سمت راست /چپ ناف یه روز بیرون ...

ممنون عزیزم لطف کردی

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷ده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔

خانوما من بعد ناهار قرص ویتامین دی و ای و امگا۳ دارم با یدونه استرادیول و یدوفولیک اینارو بافاصله کمتراز نیم ساعت میخورم چون همشون بعد غذا هستن  میخواستم ببینم تداخل ندارن مشکلی پیش نمیاد اینجوری میخورم؟

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷ده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔
انشالا که خیره عزیزم  لکه بینیت قهوه ایه؟؟ من فردا ساعت ۲ نوبت دارم

آره قهوه ایه برا فردا خیلی استرس دارم الهی که هممون با خبر خوب بیایم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
آره قهوه ایه برا فردا خیلی استرس دارم الهی که هممون با خبر خوب بیایم

ایشالا که همه چی به خیر میگذره و فردا حالمون عالیه عزیزم☺☺☺💚💚💚💚

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
ایشالا که همه چی به خیر میگذره و فردا حالمون عالیه عزیزم☺☺☺💚💚💚💚

انشاءالله

زودی بیا خبر خوششو بهمون بده چشم انتظاریم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام منم چهارشنبه انتقالمه  از فردا باید امپول پروژسترونمو شروع کنم  بعد از انتقالم هر 1 ...

من هپارینامو ساعت ۹ صبح و ۹ شب میزنم 

پروژسترونو ساعت ۴ تا ۵ بعدازظهر چون همسرم میزنه ساعتی که برسه برام تزریق میکنه یک ساعتی نوسان داره

@معجزهخدا2   سلام عزیزم امرز به نیتت سوره ی یس خوندم انشالله حاجت روا بشی

سلام عزیزم.ممنون ازلطفت .ان شالله گل پسرهات سالم وصالح بیان توبغلت وبشن یارامام زمان.

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.