2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست

برای افزایش تعداد و کیفیت تخمک به نظرتون باید چیکار کرد

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
منم دقیقا مثه شمام عزیزم دیروز رفتم گفت قلبش تشکیل نشده اگه نشه باید سقط کنی داغونم خیلی از دوستان و ...

ای وای عزیزم... 😥 ای کاش قلبش تشکیل شده باشه و تو سونو نتونسته باشن تشخیص بدن... نمی دونم چی بگم که حالت کمی خوب بشه، چون میفهمم خیلی سخته انتظار و معلق بودن و ناامید شدن پی در پی...

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدات بشم فرق نمیکنه هر نذری بکنی من از اول انتقالم روزی یه دونه زیارت عاشورا میخونم هدیه میکنم به ای ...

ممنون عزیزمم نذر یس و صلوات رو دارم انجام میدم خواستم بدونم دوستمون دقیق چی میگه انجام بدم بازم ممنون مهربون خداکنه دلمون نشکنه خیلی شرایط سختیه پناه بر خدا راستی شما کی سونو قلب میرید؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
آره هفته دیگه برو ان شاالله تشکیل شده باشه🤲🤲🤲🤲 ان شاالله معجزه شه برات نیکاد جونم خیلییی ناراح ...

انشاالله عزیزم راضیم به رضای خدا دل میدم به حکمتش واقعا الان به یه معجزه محتاجم خدانکنه گلم انشاالله خدا نی نی شمارو حفظ کنه و به سلامت فارغ بشی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
هر چیزی میتونی نذر کنی مثلا 100تا صلوات هدیه کن بهش این شهید خیلی خوبیه اگر ب صلاحت باشه ضمانتت رو پ ...

چقد خوب حتما انجام میدم ممنون عزیزم

سلام نیکاد جان برا دل بی قرارت متاسفم انشالله با شنیدن صدای قلبش آروم میگیری و خدا ب زودی دامنت سبز ...

سلام گلم ممنون انشااللله عزیزم تا خدا چی بخواد راضیم به قسمت و حکمتش چشم عزیزم حتما انشاالله آمییییین

خیلی دنبالش گشتم پیدا نکردم

باشه عزیزم اشکال نداره  ببخش اذیت شدی

خانما شروع درمان ای وی اف حتما از روز دوم و سوم پریود باشه یا روز پنجم هم میشه شروع کرد ؟ همون امپول اینا رو میگم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
انشالله لطف خدا شامل حالت بشه. اره دقیقا منم چون کسی در جریان نبود همش یواشکی میومدمو بر میگشتم روزا ...

انشاالله  الان خیلی به معجزه احتیاج دارم.. الهی بمیرم چقد سختی کشیدی 😢 هممون اندازه یه کتاب سختی کشیدم که خیلی ها حتی تو خوابم نمیبینن و قدرم نمیدونن که طبیعی باردار شدن چه نعمت و لطف بزرگیه 

یه سری برایه منو روز ۴ شروع کرد ولی معمولا روز اول تا سومه 

من برا روز چهارم از دکتر وقت گرفتم یعنی‌ روز دوم سوم جور در نیومد ،خود دکتر تو سایتش‌نوشته تا روز پنجم میشه درمان رو شروع کرد ولی شاید چون سرش خیلی شلوغه نوشته میخواستم ببینم اگه روز دوم سوم بهتره ماه اینده داروهارو شروع کنم شما که قبلا انجام دادین تجربه دارین به خاطر همین پرسیدم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

سلامدوستم میشه بگی شما اینبار که تخمک هات زیاد شدن چه داروهای تقویتی خوردی 

@داداشمممم    

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
من برا روز چهارم از دکتر وقت گرفتم یعنی‌ روز دوم سوم جور در نیومد ،خود دکتر تو سایتش‌نوشته تا روز پن ...

گلم معمولا از روز اول تا سوم شروع میکنن روزچهارمم باارفاق قبول میکنم ولی روزپنجم فکرکنم دیگه دیرباشه بازم دکتراباهم فرق میکند عزیزم

ممنون عزیزم پناه برخدا تا ببینم چی میشه دیگه گریه زاری هامو کردم فقط صبر میکنم هرچی شد راضیم به رضای ...

نیکاد جون من شنیدم برای قلب جنین بادوم خیلی مفیده .استفاده کن انشا... که مفید باشه .منم دعا کن .