2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست
بنظرم سه تا شیاف بذار هیچ اتفاق خاصی نمیفته من لکه بینیم خیلی کمه اونم زیاد راه برم و سرپا وایسم تو ...

اتفاقا الان به همسرم گفتم یه دونه شیافم میخام اضافه کنم سرخود گفت من نمیدونم که اگه ضرر نداره بذار شاید مرکز یه چیز میدونه که میگه بیشترش فایده نداره گفتم نه بابا چه ضرری دوستام با شرایط مثل من خیلی بیشتر استفاده میکنن

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
مرسی ققنوس جان جواب دادین ،منم دوست دارم برم چون فعلا هم هفته ای سه روز سرکارم و سه روز دورکار ولی م ...

خواهش میکنم عزیزم❤️

آره مخصوصا که ماها به مرخصی هامون احتمالا زیاد احتیاج پیدا میکنیم، حالا تا سنگین نشدیم و حالمون بد نیست و ... بریم که مرخصی ها جمع بشن😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها میشه اونایی که باردارن بگن چقدر پروژسترون روزانه استفاده میکنن؟هم آمپول هم شیاف 

من به خاطر هماتوم یک آمپول پروزسترون و سه تا شیاف

از هفته 10 تا هفته 12 دکتر ب تدریج کرد یک شیاف

استرادیول هم از هفته 8 تا 10 قطع کرد

از هفته آینده فقط یک شیاف و یک آسپرین دارم

عزیزم منم از هفته ۸ تا الان که هفته ۱۲ هستم لکه بینی و خونریزی داشتم که میاد و میره ولی یکدونه شیاف ...

باشه عزیزم چشم انشاءالله که تودلیت صحیح وسلامت بیاد تو بغلت

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
یک دنیا ممنونم عزیزم که انقدر با حوصله جواب سوالامو دادی ققنوس جون من هفته پیشم چهارشنبه شب خونریزی ...

قربومت برم❤️

ببین بعید میدونم چون سر هفته شده دوباره خون دیده باشی، حالا بعضی موقع ها باردارها دقیقا سر روز پریودیشون یه کم خونریزی میکنن، ولی این فکر کنم همون هماتوم باشه که ایشالا دفع شده تموم شده

ب ۶ هم خوبه  ویارت شرو شده دیگه  انتقالت چندم بود؟؟

۲۷ شهریور حالا شنبه برم به دکتر میگم که حتما قرص بده چون از این حسش متنفرم نمیتونم تحمل کنم

@زینبی_بابا   سلام زینبی جون من ازمایش دادم کلسترول خونم ۲۹۰ بود ازمایشگاه گفت بالاست تا شنبه هم به دکترم دسترسی نداره.خیلی بالاست؟برای جنین خطرناکه؟

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
من روزی یک شیاف خارجی وسه روز در میون یه امپول پروژسترونه ۵۰ میزنم

شیاف خارجی بهتره نه؟

همسرم میگفت پرس و جو کن اگه بهتره خارجی بگیرم برات بزنی

پس برایه من از همتون کمتره😔😔😔😔

خدایی نکرده لکه بینی که نداری؟

دورت بگردم وقتی لکه بینی نداشته باشی مشکلی نیست که 

بچه ها اگه سن حاملگی رو همونجور که گفتین حساب کنیم بعد مثلا دربیا ۴/۷ این الان چجوریه ؟ میشه ۴ هفته ...

ببین فکر کنم عددت ۳۳ بوده

اینجوری ۲۸ که تقسیم بر ۷ میشه رو جدا کن میشه ۴ هفته

حالا از ۳۳ میمونه ۵ روز 

پس کلا میشه ۴ هفته و ۵ روز😍

چشم حتما میشه بگید مثلا چه نذری؟

فدات بشم فرق نمیکنه هر نذری بکنی من از اول انتقالم روزی یه دونه زیارت عاشورا میخونم هدیه میکنم به ایشون شما باز ببین هم خوراکی میتونی هم صلوات قرآن هرچی راحتتری

الهی که خدا ناامیدت نمیکنه دورت بگردم بخدا که خیلی ناراحتم از این وضع موجود ولی مطمئنم خدا جواب صبرتو خیلی خوب میده

من به خاطر هماتوم یک آمپول پروزسترون و سه تا شیاف از هفته 10 تا هفته 12 دکتر ب تدریج کرد یک شیاف ا ...

عزیزم هماتومت برطرف شده که دکترت کم کرده پروژسترونتو؟

قربومت برم❤️ ببین بعید میدونم چون سر هفته شده دوباره خون دیده باشی، حالا بعضی موقع ها باردارها دقیق ...

انشاءالله خدا از دهنت بشنوه 

بازم ممنونم عزیزم 

اتفاقا الان به همسرم گفتم یه دونه شیافم میخام اضافه کنم سرخود گفت من نمیدونم که اگه ضرر نداره بذار ش ...

عزیزم تهوع گرفتی، معلومه نی نی حسابی داره رشد میکنه واسه خودش😍

من شنیدم بو کردن زنجبیل تازه یا لیمو تازه هم خوبه، صبح هم قبل اینکه از تخت بیای بیرون یه بیسکوییت خشک یا نون خشک اگر گاز بزنی یه کم تاثیر داره

منم دو تا شیاف و یه آمپول دارم

عزیزم تهوع گرفتی، معلومه نی نی حسابی داره رشد میکنه واسه خودش😍 من شنیدم بو کردن زنجبیل تازه یا لیم ...

باشه عزیزم 

میگم بنظرت یه شیاف سرخود اضافه کنم؟