2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
عزیزم بازم صبر کن هنوز وقت داری من آبجیم قلب بچه ش ۸ هفته دیده شد خود منم ۹ هفته بود قلب بچه رو دیدم ...

ای خداروشکرررر چشم صبر میکنم انشاالله خداجونم به منم کمک کنه ولی راضیم به رضاش اگرم نشد حتما حکمتی توش بوده ممنون عزیزم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزیزدلم صبرداشته باش اینهمه صبرکردی ۱۲ روزدیگه هم روش گلم  هممون کم‌وبیش ازاین سختیا کشیدیم ول ...

ممنون عزیزم لطف میکنی چشم صبر میکنم خدا به دلم صبر بده این مدتم بگذره تکلیفم روشن بشه هرچی باشه راضیم به رضای خدا

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای خداروشکرررر چشم صبر میکنم انشاالله خداجونم به منم کمک کنه ولی راضیم به رضاش اگرم نشد حتما حکمتی ت ...

اره عزیزم نمیخوام الکی امیدوارت کنم این شرایطی بوده که من تجربه داشتم توام خودتو برای هر دو موردش آماده کن ولی نذار با استرست خودت با دست خودت مانع تشکیل قلبش بشی

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
اخ عزیزم به خدا قبلم درد گرفت حتما برات خیلی خیلی سختتر از چیزیه که ما تصور میکنیم😔 دعا میکنم که قل ...

خیلی ناراحت شدم الهی بمیرم برا دلت 😭😭 بخدا خیلی سخته میدونم ما همه راهمون درد و سختیه اونم معلوم نیس قراره کی نتیجه بگیرم همش جلو همه باید فیلم بازی کنیم که چیزی نیست و قوی هستیم ولی از درون داغونیم من همش سعی میکنم جوری رفتار کنم مادرم و خواهرم ناراحت نشن و نفهمن چی تو زندگیم میگذره چی بگم کاری از دستم برنمیاد غیر از توکل کردن و صبر کردن 

سلام ساراجون میگم شما شکمت بزرگ شده؟؟من حس میکنم شکمم بزرگ شده بود از دیشب کوچیک شده نمیدونم چرا نگ ...

نه عزیزم اینطوری میشه واسه منم وقتی میشد میگفتم حتما دور از جونش یچیزی شده حالا داره کم کم جمع میشه😑😑 ادم کلی فکرهای مسخره میکنه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
عزیزم امیدتو از دست نده، برای منم طبق تاریخ آخرین پریودم باید سن بارداری یک هفته بیشتر باشه ولی طبق ...

جدددی اره شنیدم که پیش میاد این اختلاف بین تاریخ پریودی با سنوگرافی ممنون عزیزم انشااللله 

انشاالله خودتم به سلامت نی نی تو بغل بگیری عزیزم

خواهر من بارداری طبیعی داشت،8 هفته رفت قلب نداشت، دکتر گفت سقطش کن ولی خواهرم این کارو نکرد و دوهفته ...

ای جانممم چه معجزه ایی خداروشکررر انشاالله خداجونم منم غافلگیر بکنه توکل میکنم به بزرگیش انشاالله خودتم به سلامت نی نی تو بغل بگیری عزیزم

جدددی اره شنیدم که پیش میاد این اختلاف بین تاریخ پریودی با سنوگرافی ممنون عزیزم انشااللله  انش ...

اره گلم، ممنون مهربون    

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
وای وای وای بمیرم واسه دلت🥺🥺 عزیز دلم چقدر سختته الان😔😔😔 قلبم درد گرفت ولی نیکاد جونم لطفا ...

خدانکنه عزیزدلممم ممنون برا دلگرمیت چشم قطش نمیکنم که بعدا عذاب وجدان بگیرم صبر میکنم تا ببینم خدا چی برام رقم زده این بچه اگه قسمت من باشه خدا خودش حافظشه اگرم نباشه زوری هم برام نمیمونه توکل به خدا بازم ممنون عزیزم انشاالله خودتم به سلامت و خوشی همه چی برات رقم بخوره

امروز 12انتقالم هست وهیچ علامتی ندارم همکارم زنگ زد بایک اب ولعابی از مثبت شدنش میگفت خیلی خوشحال شدم انشا... قسمت همه منتظرا بشه .ولی اون همش میگفت کاش میومدی پیش دکتر من  دلم گرفت یعنی چی هزار تا فکر توسرمه  تا این 2روز بگذره دیوونه شدم رفته .

نیکاد عزیزم بخدا از هی میام سر میزنم به امید این که بیای بگی صدا قلبشو شنیدی ولی الان که پیاماتو خون ...

ممنون گلم که بفکرمی پناه برخدا ممنون عزیزم خدا به هیچکدومتون نا احتی نده همه دوستان بهم لطف داشتن لهی بمیرم برای دلت چقد سختی کشیدی قشنگ درک میکنم منم راهم دور بود منم بوده تنها با اتوبوس اومدم چون همسرم مجبور بوده بمونه منم بخاطر اینکه کسی نفهمه برگشتم خدا خودش کمکمون کنه و بهم صبر بده

مبارکت باشه عزیزم❤️ من خودم میرم سرکار، البته از ۳ روز بعد انتقال رفتم، فعلا هم لکه بینی اینا ندارم ...

مرسی ققنوس جان جواب دادین ،منم دوست دارم برم چون فعلا هم هفته ای سه روز سرکارم و سه روز دورکار ولی مرخصی بگیرم باید کل هفته رو مرخصی بگیرم ،با این قانون مسخره شون