2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046388 بازدید | 684511 پست
برای منم دقیقا همیشه دوهفته عقب بود اون اخری هفته مونده بود و رشد نکرد  من ازمایشای مربوط ب ای ...

من تا حالا عقب نبوده این سری رفتم اینطوری شد برا همین ترس برم داشت که حتما چیزی نشده برا همین قلبشم تشکیل نشده ولی آخه چرا گفتن صبر کن هم مرکز گفت صبرکن و دوباره سونو بده هم دکتر خودم نمیدونم خیلی بلاتکلیفم گفتم شاید جنین مشکل داشته که قلبش تشکیل نشده الان شما تو چه مرحله ای هستید؟ نتیجه گرفتید؟ باردار شدید؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام الا جون کی میری انتقال

سلام عزیزم. هنوز معلوم نیس. اول ابان وقت دز دوم واکسنمه. 10 آبان هم جلسه آخر لنفوسیت. ایمونولوژ هم گف دو هفته بعد واکسن برو برا شروع سیکل انتقال . ولی من پریودم میشه اواخر ابان. حالا سیکل لانگ باشه یا مستقیم شروع کنن نمیدونم. 

امروزم سرخود رفتم گفتم ماما برام آز تیرویید و پرولاکتین و ویتامین دی نوشت که زودتر جواب گیرم اگه مشکلی داشت خیلی انتقالم عقب نیفته. شما چیکار کردی؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دوستانی که بادکش انجام دادیم کی و چه جوری انجام میدین من بلد نیستم خودتون انجام میدین یا دکتر میرین

هر دو میشه. ولی من هم بخاطر هزینه اضافه نشدن هم کرونا خودم با حلقه سیب زمینی و کبریت انجام می دادم. فقط یادم رفته ماهی ک بادکش انجام میشه اقدام طبیعی میشه انجام داد یا نه. میخوام این ماه بعد پریود انجام بدم قشنگ معلومه رحمم خیلی سرد شده. 5-6 روز لک بینی دارم قبل پریود دو ماهه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من تا حالا عقب نبوده این سری رفتم اینطوری شد برا همین ترس برم داشت که حتما چیزی نشده برا همین قلبشم ...

گلم همه سنو گراف و دکترا همینو میگن سنوی واژینال برو وقتی نیست ینی نیست بازم هر جور خودتون میدونین بنظرم با این امپولا سقط خیلی سخته خیلییی 

امیدوارم خدا برات معجزه کنه من هم الان ای یو ای کردم منتظرم برم ازمایش برام دعاکنید

سلام عزیزم. هنوز معلوم نیس. اول ابان وقت دز دوم واکسنمه. 10 آبان هم جلسه آخر لنفوسیت. ایمونولوژ هم گ ...

منم منتظرم جواب ازمایشاتم بیاد ایمنی اپکا انعقادی اگه مشکلی نباشه پریود بعدی میرم برا سیکل انتقال

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
چشم صبر میکنم اره مرکز گفت صبر کن سونو بده  توکل بخدا هرچی شد شاکرم چون کاری از دستم ساخته نیس ...

آفریییین دختر خوب. ان شاالله میمونه و نذر قشنگتو ادا می کنی  

بچه ها من دوروزه صبحا که از خواب بیدار میشم همش حالت تهوع دارم چی بخورم خوب بشم؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
منم منتظرم جواب ازمایشاتم بیاد ایمنی اپکا انعقادی اگه مشکلی نباشه پریود بعدی میرم برا سیکل انتقال

ان شاالله ب سلامتی و موفقیت  

بچه ها اگه سن حاملگی رو همونجور که گفتین حساب کنیم بعد مثلا دربیا ۴/۷ این الان چجوریه ؟ میشه ۴ هفته ...

آره عزیزم درسته 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
هر دو میشه. ولی من هم بخاطر هزینه اضافه نشدن هم کرونا خودم با حلقه سیب زمینی و کبریت انجام می دادم. ...

این که همون کوپه خودمونه😂😂 زَرَح قویماغی بخور برا سردی رحم خیلی خوبه

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵