2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
آره واقعا کاملا درسته کار خیلی خوبی کردی👍🏻 الهی که فردا میری بهترین صدای زندگیتو میشنوی عزیزدلم&n ...

ایشالله که تشکیل شده زوده دختر

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من انتقالم منفی شد ایندفعه میخوام دیگه مرکز نرم و بیام پیش دکتر شما  ولی خوبی مرکز ها ای ...

عزيزم اتفاقا من اصلا سر هماهنگي اذيت نشدم تمام كارام با نظم جلو رفت فقط بابت پانكچر و انتقال و اينا دو سه روز قبل صبح تماس ميگرفتم همه كارامو انجام ميدادن روز انجام كارام ميرفتم بيمارستان بخش اي وي اف برگه پر ميكرديمو بعدشم كارامون انجام ميشد خداروشكر ذره اي اذيت نشدم من خودم به شخصه مطبو بيشتر ترجيح ميدم چون با نظم پيش ميره. دكتر اقا من چون همسرم عمل كرده بود تحت نظر يه دكتر ديگه بوديم اما صد در صد خود خانم دكتر بهتون پيشنهاد ميدن كه بايد چيكار كنيد خيالتون راحت باشه.من كارام واقعا با ارامش پيش رفت.

خداياشكرت....❤️ 
ای جانم عزیزمم انشااالله مشکلت حل میشه ببین هرکی اینجاس اکثرا اسپرم همسرشون مشکل داشته یا خیلی کم بو ...

البته غیر انسدادیه 

عمل مثانه کرده اینجوری شده ازش نمونه گرفتن گفتن یکم ضعیفه دارو بهمون دادن برج ۸ دوباره باید بریم ان شاالله که خدا کمک همه بکن بعد یه نگاهی هم ب ما بکنه

گفته بودم چون تو بیایی غم دل با تو بگویم ...چ بگویم بیرون رود از دل غم چون تو بیایی....🤱 خیلی وقته منتظرتم مادر بیا و از چشم انتظاریی طولانی منو دربیار بیا عزیز مادر تا خاطرات روزهای تلخم رو برایت بخوانم 😥 دیگه از دکتر از آمپول از غربت متنفر شده ام مادر ببین برای داشتنت چطور هر دردی و هر ملامت و نگاه سنیگینی رو تحمل میکنم 😔  خدا رو چه دیدی شاید روزی ورق برگشت ....باور میکنی برای داشتنت ثانیه ایی هم نشده که نگم خدایا حتی که تو سرنوشتم نوشتی عقیم به رحمانییتت قسمت میدم تعغیر بده سرنوشتمو ..🤲 خدایا به حق مادران شهدا دل مادرمو شاد کن چندین ساله داره پا به پای من زجر میکشه دیگه پیر شده از غصه من ... ان شاالله به حق بی بی حضرت زهرا(س) هیچ خونه ایی در انتظار فرزند نباشه دامن همه منتظرا سبز شه  ..آمین 🤰🤲 برای مادر شدنم از ته دلت دعا کن 😍
سلام دوستان میشه به من یه همفکری بدین ؟ ✅من قبلا تحت نظر انسیه تهرانی بودم ✅الان میخوام دکترمو عو ...

عزیزم ایشالا که کارات با خوبی و خوشی پیش میره🙏

من دکترم یوسف نژاده! یعنی احساس یه مامان رو دارم بهش

من پانکچر اول با پجود ۹ تا فولیکل هیچییی تخمک نداشتم! خدا میدونه چقدر حالم بد شد، چند روز بعدش وقت کرفتم با یه لیست سوال رفتم پیشش، وقتی دید من همونم که تخمک نداشتم نشست ۱۰ دقیقه دونه دونه سوالام رو جواب داد و کلی باهام مهربونی کرد، بعدا هم کلی از این رفتارهای مهربون ازش دیدم😍

ولی نمیگم حتما بری پیش یوسف نژاد، اتفاقا قبل اینکه شروع کنی حسابی بگرد ببین دلت با کیه برو پیش اون، ولی از بعدش هر چی گفت مو به مو اجرا کن با اعتماد کامل!

ببین روحیه برای ماها خیلی مهمه، برای همین مهمه که به دکترت کاملا اعتماد کنی

مثلا من همین دکترم نمیگه پردینوزولون رو برای انتقال قطع کنی، در حالی که اکثر بچه ها اینجا قطع کردن، ولی من گفتم حتما دکترم یه چی میدونه، به حرفش گوش دادم

بچها حس میکنم یه کم عفونت داشته باشم،،اخه امروز خیلی معذرت میخام یه کوچولو خارش دارم وترشحاتمم بی بو ...

عزیزم آنتی بیوتیک به هیچ عنوان بدون تجویز دکتر استفاده نکن، اگر عفونت قارچی باشه با داروی دیگه ای و باکتریایی بسته به میزان عفونت با دوز مناسب تجویز میشه. ببین کشوری که من هستم حتی بعد بسیاری از عملها هم آنتی بیوتیک نمیدن و خیلی مورد باید حساس باشه و ضروری که تجویز بشه

و خدایی که در این نزدیکیست
عزیزم آنتی بیوتیک به هیچ عنوان بدون تجویز دکتر استفاده نکن، اگر عفونت قارچی باشه با داروی دیگه ای و ...

عزیزم قبلا بخاطر عفونت ادراری اریترمایسن به تجویز دکترم خوردم،،الان بخام زنگ بزنم به دکترم میگه پاشو بیا رفت وبرگشتم ۴ ساعت راهه،،ولی بازم یجوری کنترلش میکنم تا موقعی که بخام برم پیش دکترم، مرسی بابت جوابت😘😘

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

سلام خانوما

چهارروزه انتقال دادم از روز دوم لک دیدم تاالان روز دوم زنگ زدم گفتن عیب نداره بالاخره رحم دستکاری شده منم بیخیال لک شدم

الان یبوست شدم چی بخورم بنظرتون یبوستم خوب بشه؟

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷ده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔
سلام خانوما چهارروزه انتقال دادم از روز دوم لک دیدم تاالان روز دوم زنگ زدم گفتن عیب نداره بالاخره ر ...

عزیزم آلو و کاهو و زیتون و انجیر من مدام میخورم و تا الان یبوست نداشتم

سلام،ممنونم عزیزم خیلی محبت کردی،واسم دعا کن fsh ام رفته بالا دکتر میگه زیاد امیدوار نباش   &nb ...

عزیزم اصلا به هورمونهات فکر نکن من ۴ سال پیش تو ابن سینا بهم گفتن fsh ام ۱۸ هست و خیلی بالاست و شانس خیلی کمی دارم و الان ۴ سال گذشته و به لطف خدا طبیعی باردار شدم. بدن ما پیچیده تر از این حرفهاست و دانش بشری محدود پس امیدوار باش

البته غیر انسدادیه  عمل مثانه کرده اینجوری شده ازش نمونه گرفتن گفتن یکم ضعیفه دارو بهمون دادن ...

خوب خداروشکر غیر انسدادیه انشاالله با همون داروها بهتر میشه مطمن باشه نتیجه میگیری چون خدا بزرگتر از این مشکلات ماس به حق این ماه عزیز انشاالله زودی مامان بشی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏