2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست
نمیدونم والا قرار بود برم آی وی اف دکترم گفت تخمکا یکیش زود رشد کرده بدرد آی وی اف نمیخوره. فعلا هم ...

انشاالله که جواب مثبت بگیرین

ن بابا من تبریزم دسترسی اونجا ندارم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
گفت تا ٣٦ هفته بزن. يك هفته قبل از زايمان قطع ميكنن. الهييييي جونم عزيزم😍😍😍😍الهي كه بسلامتي بغلش ...

مرسی مهربون من

اها پس 1 هفته قبل زایمان قطع میشه

یه سوال دیگه عزیزم از هفته 30 باید هر دوهفته ویزیت بشیم درسته؟ 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بفرست عزیزم چه آزمایشیه

سلام سارا خوبی جونم چه خبرا تو چه مرحله ای هستی اسمت یادم رفته بود گلم الان دیدم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ممنون گلم ،من کلا اون استیکر هفته های نی نی هاتونو میبینم دلم باز میشه ،خدا نی نی تونو براتون حفظ کن ...

توام تیکر بارداری بذار ما کیف کنیم عزیزم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
من اندومتریوز شدید لگنی داشتم همسرمم مورفولوژی صفر، تو پانکچر از 17 تا تخمک فقط 3 تا جنین شد 2تاش مو ...

ای خدا ای خدا معجزه یعنی همین خدارو شکر گلم انشالله بارداری سالمی داشته باشی 

انشالله همه منتظرا معجزه خدا شاملشون بشه منم جزءشون

مرسی گلم ،صبح ساعت هفت بی بی چک زدم خداروشکر مثبت بود ،چشممون به بی بی چک مثبت روشن نشده بود که شد&n ...

وای خداروشکرررر

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

سلام

دوستان من اواسط ابان انتقال دارم به امید خدا

می خواستم ببینم فرتیل سی ام رو از کی شروع کنم به خوردن؟

از اول پریودی بخورم خوبه؟

کیوتین هم می خوام بخورم اما نمی دونم ال آرژنین هم بخورم یا نه

به نظرتون کنار اینا ال آرژنین هم استفاده کنم؟

بفرست عزیزم چه آزمایشیه

ساراجون‌فرستادم

هیستروشدم‌دکترازآندو‌متر‌‌ نمونه‌برداشته‌بودفرستاده‌بودن

پاتولوژی..این‌جوابشه..

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
ای خدا ای خدا معجزه یعنی همین خدارو شکر گلم انشالله بارداری سالمی داشته باشی  انشالله همه منتظ ...

آره قربونت برم من حتی 5 هفته 4 روز رفتم سونو، ساک خالی بود حتی کیسه زردم نبود دکتر میگفت به کسی نگو بارداری با شرایط همسرت این احتمالا پوچه اما جوجه من با همه این شرایط اومده بود که پیش من بمونه بخدا از ته دلم واسه همه ازین معجزه ها آرزو میکنم. خیلی از بچه های اینجا ازین معجزه ها شاملشون شده. از ته دلم از خدا میخوام حالا که انتقالت عقب افتاد ایشالله معجزه خدا شامل حالت بشه

وای خداروشکرررر

عزیزم مبارک باشه جشن تعیین جنسیت نی نی های خوشگلت به سلامتی بغل کنی فسقلارو