2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046273 بازدید | 684508 پست
قربونت ،ایشالا فردا اول صبح من با عکس بی بی ام خدمت میرسم 😘

عزیزدلم الهی که خوش خبری وبی بی مثبتتو برامون میفرستی 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ندا جان من چهار تا میکرو ناموفق داشتم تبریز انجام دادم ..الان میرم رشت مرحله ال دی خوردن هستم خدا بخ ...

سلام عزیزم دقیقا مثل همیم منم میام تبریز پیش دانایی 

توتبریز مریض کی بودی چراراهتو این همه دور کردی و رفتی رشت دانایی خیلی خوبه

سلام عزیزم خوبی من ۱۴ شهریور کرونا گرفتم و الان که ۱۳ مهر ماه هست یک ماه شده ولی هنوز سرفه دارم و تن ...

سلام عزیزم خوبی ؟ اتفاقا خیلی وقته به یادتم و نگران حالت بودم

چون تقریبا شدید گرفته بودی اینا عوارض لانگ کوید هست و طول میکشه تا خوب بشه

باز توانی ریه در بیماران کرونایی رو سحر دفاعی تو پیجش داره اگه بری نصب کنی خیلی عالیه، خودم چون فرصت نداشتم نتونستم مطالعه کنم اون پست ها رو

بچه ها من روزی نصف پردنیزولون میخورم دکترم مشایخیه طبق انتقال فردا ۱۲ هفتم تموم میشه ولی طبق سونو فر ...

سلام عزیزم خوبی ؟

هر چی گفته همون رو اجرا کن، من خیالم بابت تجویز هاش راحته با متخصص ایمنی هم در ارتباطه 

نهایت خودت طی چند روز قطع کن و اصلا نترس

نگفتی کدوم مرکز با کدوم دکتر بودی؟ منم دوز داروهام همین قد بود ، ذخیره ام 0.4 ، همش میگفتم شاید اشتب ...

عزیزم بدن هر کس ممکنه ذخیره عین هم باشه ولی پاسخ به دارو متفاوت بشه، اصلا قابل پیش بینی نیست

سلام عزیزای دلم میشه منو راهنمایی کنید  من شنبه که رفتم سونو ساک خبری از هماتوم نبود دکترم گفت ...

سلام عزیزم خوبی 

ببین من که دیگه دیر دیدم سوالت رو ولی اگر لکه بیتی بیشتر شد قطعش کن آسپرین رو، علائم بالینی مهمتر هست 

عزیزدلم الهی که خوش خبری وبی بی مثبتتو برامون میفرستی 

مرسی گلم ،صبح ساعت هفت بی بی چک زدم خداروشکر مثبت بود ،چشممون به بی بی چک مثبت روشن نشده بود که شد 

فدای دل مهربونت 😘

مرسی گلم ،صبح ساعت هفت بی بی چک زدم خداروشکر مثبت بود ،چشممون به بی بی چک مثبت روشن نشده بود که شد&n ...

مبااااارکه  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱