2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046270 بازدید | 684508 پست

سلام دوستای عزیز

منم روز ۱۲ انتقالم، خداروشکر انگار مثبتمسه روزه بی بی چک میذارم مثبت میشه ولی هنوز خودم باور نکردم🙈

امروز رفتم آزمایش که گفته بعدازظهر میاد جوابش

میخواستم بگم من شرایطم خوب نبود اصلا، یعنی اینکه من مثبت شدم، یعنی همه میتونن مثبت بشن، نگرانی رو از خودتون دور کنینخلاصه که دیر و زود داره، سوخت سوز نداره ایشالا😊

@داداشمممم    

عزیزم تگت کردم، چون من خودم هر کی یه ذره آندو داشت و مثبت میشد هم کلی امیدوار میشدم، گفتم بهت کلی امید بدم که یکی با شرایط خیلی بدتر از تو مثبت شده ایشالا هم اولین انتقال مثبتی🙏🙏

یعنی روز نهم نشون داد ،درسته ؟ نه استرس نمیگیرم ،توکل به خدا اول صبح میزنم یکیش چهار روزه اس یکیش ...

بله نشون داد عزیزم انشاالله خوش خبر باشی و خوشحالمون کنی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای عزیز منم روز ۱۲ انتقالم، خداروشکر انگار مثبتمسه روزه بی بی چک میذارم مثبت میشه ولی هنوز ...

عزیزم مبارکت باشه بسلامتی این دورانو بگذرونی

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
مرسی گلم ،صبح ساعت هفت بی بی چک زدم خداروشکر مثبت بود ،چشممون به بی بی چک مثبت روشن نشده بود که شد&n ...

سلام مامی جونم مبارکت باشه عزیزدلم الهی که بارداریه خیلی راحت داشته باشی ونی نی کوچولوت صحیح وسالم بیاد تو بغلت🤲🏻🤲🏻

خیلی خوشحال شدم برات عزیزم الهی بچه های دیگه ام که انتقال دادن یکی یکی بیان خبر خوشحالی بدن بهمون

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام دوستای عزیز منم روز ۱۲ انتقالم، خداروشکر انگار مثبتمسه روزه بی بی چک میذارم مثبت میشه ولی هنوز ...

وایییییییییییییی خدا خیرت بده مبارکت باشه عزیز دلم مبارکت باشه مامان خانوم خدا رو شکر عزیزم خیلی خوشحال شدم که اول مامان شدی و اینکه منو تگ کردی چون فکر آندو واقعا عذاب آوره. انشالله بتا عالیه و صحیح و سلامت نی نی(ها) رو بغل میکتی. فقط اگه زحمتی نیست بگو چه کارا قبل انتقال کردی و دارو چیا داشتی؟ چسب جنین. خراش. هیسترو

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مبارکه عزیزم انشالله به سلامتی نی نی رو بغل کنی

خانومی کدوم مرکز بودی؟ و میشه بگی بعد از انتقال استراحتت در چه حدی بود؟ آشپزی میکردی؟

بهت تبریک میگم عزیزم الهی که بارداریت راحت باشه وصحیح وسالم بیاد بغلت کوچولوت🤲🏻🤲🏻

اینم دومین خبر خوش امروز خدایا شکرت منتظر سومی هستیم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
یعنی روز نهم نشون داد ،درسته ؟ نه استرس نمیگیرم ،توکل به خدا اول صبح میزنم یکیش چهار روزه اس یکیش ...

مبارکه عزیزم خوشحال شدم مثبت شدی انشاالله این 9 ماه رو به سلامت طی کنی و نینیتو بغل بگیری

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

مبارکه انشاالله بتای عالی داشته باشی و این 9 ماه بارداری رو بگذرونی 

والله منم از اینجا پرسیدم گفتن ۵ از دکترم نپرسیدم حالا فردا زنگ میزنم بپرسم ببینم چی میگه

پس مارو هم بی خبر نذار ممنون

مرسی گلم ،صبح ساعت هفت بی بی چک زدم خداروشکر مثبت بود ،چشممون به بی بی چک مثبت روشن نشده بود که شد&n ...

خدایا شکرت

مبارکه🤩🤩

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...