2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
مرسی گلم ،صبح ساعت هفت بی بی چک زدم خداروشکر مثبت بود ،چشممون به بی بی چک مثبت روشن نشده بود که شد&n ...

مبارکه عزیزم انشالله ۹ ماه دیگه به سلامتی بغلشون کنی

ممنون میشم بگی کدوم مرکز بودی و بعد از انتقال چی کارا کردی استراحتت چطور بود؟ آشپزی میکردی؟

من امروز روز ۴ انتقالم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی گلم ،صبح ساعت هفت بی بی چک زدم خداروشکر مثبت بود ،چشممون به بی بی چک مثبت روشن نشده بود که شد&n ...

مبارکهه عزیزم ایشالا به سلامتی این دوران رو طی کنی

و خدایی که در این نزدیکیست

وای😍😍😍عزیزم مبارکت باشه بسلامتی انشاءالله.روز چند بودی واینکه چه علائمی داری؟؟جنینات چندروزه بودن؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
مبارکه عزیزم انشالله ۹ ماه دیگه به سلامتی بغلشون کنی ممنون میشم بگی کدوم مرکز بودی و بعد از انتقال ...

سلام عزیزم ،قربونت ایشالا قسمت همه دوستان و علی الخصوص شما ،ابن سینا ،دکترم هم این چن ساله خیلیا بودن اما این انتقال و کل دوره دکتر معترف 

سال ۹۳ پانکچر کرده بودم و این دومین نی نی از اون جنین هاست البته انتقال منفی هم خیلی داشتم 

قبل انتقال اصلا کاری نکردم ،حالو حوصله انتقالم نداشتم چون درس دارم و کلا بیخیالش بودم،

من این دومین باره که جنین بلاستوسیست انتقال میدن مثبت میشم بنظرم اصلا مرکز و دکتر و تغذیه مهم نیست همه یه کارو میکنن فقط جنین باید اون چن روز اول رو بتونه ادامه بده

مبارکه عزیزم انشالله ۹ ماه دیگه به سلامتی بغلشون کنی ممنون میشم بگی کدوم مرکز بودی و بعد از انتقال ...

آهان یادم رفت بگم من کامل تو همه انتقالم استراحت بودم ،کاملااا اما منفی شدم اما مثبتامم کامل استراحت فقط برای سرویس بهداشتی بلند میشدم 

همیشه هم یه متکی میزارم زیر پام زیر زانوم فقط بخاطر اینکه یادم نره به روی شکم بخوابم

سلام عزیزم ،قربونت ایشالا قسمت همه دوستان و علی الخصوص شما ،ابن سینا ،دکترم هم این چن ساله خیلیا بود ...

مرسی عزیزم منم ششمین انتقال هستم 

امیدوارم این بار خدا برام بخواد و مثبت بشم

انشالله به سلامتی این دورانو  طی کنی

وای😍😍😍عزیزم مبارکت باشه بسلامتی انشاءالله.روز چند بودی واینکه چه علائمی داری؟؟جنینات چندروزه بودن ...

فدات گلم ،روز دهم انتقالم بود ،جنین یکی ۴ روزه یکی پنج روزه ،علائم نداشتم هیچی ،فقط اینکه قبل انتقال سینه هام سنگین شده بودن و درد داشتن بعدش کامل سبک شدن اما دو روز بود باز سینه ام سنگین بود ،البته خیلی کم