2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046388 بازدید | 684511 پست
والله من هر دوازده ساعت دوتا ۱۲شب دوتا ۱۲ظهر میخورم لوتیروکسینمم صبح اونجوری حدودا سه چهار ساعتی فاص ...

اره اینجوری خوبه۰ممنون گلم امیدوارم به زودی صدای قلب گل پسرت رو بشنوی و دلت شاد بشه😗😗😗

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

استراحت کن عزیزم به مرکزتم زنگ بزن ازشون بپرس احتمالا اگه اسپرین داری باید قطع کنی 

پیام دادم به دکترم ببینم کی جواب میده 

بنظرت برم سونو بدم؟

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
اگه نگرانی برو شاید هماتوم باشه خدا بزرگه فقط استرس نداشته باش دیدی که اکثرا اینجا لک دیدن و نینیم س ...

باشه عزیزم 

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
سلام یه بی بی بزن دیگه 

عزیزم برا هسمرم میگم بگیر نمیگره حالا گفته این هفته انشاءالله کلافه شدم بخدا دیگه تحمله اینهمه صبر کردنو ندارم.شما چطوری عزیزم علائمی هم داری؟؟ من واژنم تیر میکشه نمیدونم علتشو

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام بچه هاااا نی نی های من دختر و پسرن😍 انشاالله قسمت همه منتظراااااا از ته دل براتون دعا کردم

ای جووون دلم مبارکت باشه بسلامت بدنیابیان 

گلم اسم کاربریت اسم نینیات هستن؟ میخواستم بگم اسمهای قشنگی انتخاب کردی همیناروبزارخوش سلیقه‌ای عزیزم