2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
سلام عزیزم برای منم دکتر نوشته رفتم خصوصی گفت ۵۰۰ تومن منم دو دلم برم یا نه دکتر بهم گفت بیمارستان ک ...

واقعا هزینه ها گرونه،،به شوهرم گفتم نریم ،،میگه نه بریم بهتره ،،نوبت بگیرم یکشنبه یا دوشنبه میرم دیگه توکل بخدا

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شالله خیره عزیزم . احتمالا دختر بارداری 😍 طلا برای زن تو خواب خوبه 

انشاالله عزیزم جدددی😍😍 قربونش برم دختر چراغ خونس انشاالله

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزیزم منم روزای اول چندشب پشت سرهم خواب طلامیدیدم یه بار خواب دیدم خریدم یبارخواب دیدم فروختم یبارخو ...

خودمم به این دلخوشم که تعبیرش اینه قلب نی نیم تشکیل شده و هفته دیگه خبر خوششو میشنوم خداکنهه انشاالله شمام به سلامت فارغ بشی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
آره عزیزم احتمالا همون ۶ هفته و۴ روزی 

میگم چطور 5 شهریور ایشون اولین روز اخرین پریودشون بوده 6 هفته و 4 روزه منی که 26 مرداد اولین روز اخرین پریودم بود دوشنبه 12 مهر رفتم گفت 6 هفته و 5 روز فک کنم اشتباه حساب میکنین

اخی عزیزم مبارک باشه  جنسیتش معلوم نبود ؟؟

عزیزم اصلا به اینکه جنسیتش چیه توجه نکردیم چون قراره با آزمایش خون که دادم دی ان ای بچه رو جدا کنند و جنسیتشو بهم بگن که جوابش حدودا ۷ روز دیگه میاد و ۹۹ درصد قطعیه

و خدایی که در این نزدیکیست
عزیزم اصلا به اینکه جنسیتش چیه توجه نکردیم چون قراره با آزمایش خون که دادم دی ان ای بچه رو جدا کنند ...

انشالله که هرچی هست اول سلامت باشه خوش قدم باشه عاقبت بخیر شه مایه ی سرافرازیت باشه عزیزم🙏🙏🤲

نمی دونم عزیزم من هماتوم داشتم ولی خونریزی نداشتم دکتر نگفت قطع کن مال من خودش جذب شد به نظرم زنگ بز ...

آخه الانکه بهش دسترسی ندارم تا شنبه باید صبر کنم زنگ بزنم مرکز 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
میگم چطور 5 شهریور ایشون اولین روز اخرین پریودشون بوده 6 هفته و 4 روزه منی که 26 مرداد اولین روز اخر ...

نیکاد جونم من بلد نیستم حساب کنم عزیزم 😂

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
میگم چطور 5 شهریور ایشون اولین روز اخرین پریودشون بوده 6 هفته و 4 روزه منی که 26 مرداد اولین روز اخر ...

ولی بنظرم این حساب کردنا زیاد درست نیست اونیکه سونو میگه اوکیه من روز پریودم ۷ شهریور بود دیشب رفتم سونو گفت ۶ هفته ای 

واقعا هزینه ها گرونه،،به شوهرم گفتم نریم ،،میگه نه بریم بهتره ،،نوبت بگیرم یکشنبه یا دوشنبه میرم دیگ ...

اره شوهر منم میگه این همه هزینه کردم این یه دونه هم روش انشالله همه چی براتون به خوبی پیش بره عزیزم 💕

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
واقعا هزینه ها گرونه،،به شوهرم گفتم نریم ،،میگه نه بریم بهتره ،،نوبت بگیرم یکشنبه یا دوشنبه میرم دیگ ...

شميم جون اگر دكترت خواسته برو. من به دكترم گفتم برم گفتش نه ان تي و انومالي مشكلي نداره نيازي نيست

خداياشكرت....❤️