2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046609 بازدید | 684532 پست
عزیزم مبارکه فقط نگران نباشیا وقتی فتال پل هست یعنی جنین تشکیل شده منم اواسط هفته ۵ رفتم فقط ساک بود ...

جدددی😍😍 چقد دلم اروم گرفت خداخیرت بده تجربتو بهم گفتی من دکترم گفت دوشنبه هفته دیگه بیا یعنی دقیق یه هفته بعدازاین سونو که دادم انشاالله برم تشکیل شده باشه خیالم راحت بشه کاش ادمو اینقد زود نفرستن برا سونو که استرس نگیریم ممنون عزیزم انشاالله خدا بچتو حفظ کنه برات

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستانی که رویان میرید اطلاع دارید فردا تعطیله یا نه من باید امروز یا فردا برم سونو  خونه نیس ...

عزیزم رویان فردام هست چون جمعه هم تعطیله اونا دو روز پشت سرهم تعطیل نمیکنن دیروز تعطیل بود فردام تعطیل نیس چون جمعه تعطیله ولی حتما زنگ بزت نوبت بگیر 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
من نوزده هفته که رفتم پیش دکترم ، گفت تا دوهفته یواش یواش قطعش کن من روزی یه دونه میخورم،،گفت ضرر دا ...

عزیزم شما اول چند تا میخوردی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزيزم دقيقا قلب تا ٨ هفته وقت داره كه تشكيل بشه تو خيلي ها متفاوته يكي ٦ هفته يكي ٧ هفته ولي دليل نم ...

چیکا جون شما پردنیزولون داشتی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
@نیکاد   عزیزم دومین سنوتو چند روز بعد از ازمایش مثبتتون بود

عزیزم اولین سونو روز 18 انتقالم بود یعنی دو روز بعد از مثبت شدن ازمایشم و دومین سونو 14 روز بعد از مثبت شدن ازمایشم که میشه روز 30 انتقالم

خانما انقد پاهام غش و ضعف میره که نگو.درد هم میکنه.موندم چکار کنم.انگار داره جدا میشه از بدنم.

سرت رو پایین تر از بدنت نگهدارمنظور پاهاتون بزار رو بالش چیزی،زیاد سرپا نمون

سعی کن کمتر رو مبل بشینی اگه نشستی هم پاهاتون دراز کن

مولتی ویتامین اگه تونستی خارجی بخور

و اینکه یه مقدارش هم دیگه تو بارداری طبیعیه باید رعایت بکنی

زود میگذرن این روزا😍😊

امسال میکوبم 
بچه ها من روزی نصف پردنیزولون میخورم دکترم مشایخیه طبق انتقال فردا ۱۲ هفتم تموم میشه ولی طبق سونو فر ...

دوستان هر کی میدونه میشه لطفا کمکم کنه مرکز هرچی زنگ میزنم جواب نمیدن

@زینبی_بابا     عزیزم میشه کمکم کنی