2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046738 بازدید | 684543 پست
مرسی ممنون . خودت واکسن زدی ؟

فدات. ولی من خودم اگه بودم واسه پانکچر نمیذاشتم همسرم بزنه خودمم اگه می افتاد واسه پانکچرم صد در صد نمیزدم. گرچه شاید هنوز منبع علمی این حرف من نداشته باشه ولی ریسک نمیکردم. آره عزیزم خودم ۲۱شهریور اولین دوز زدم. واسه پانکچرم نه نزده بودم. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
درسته عزیزم  من آخه از روزی که انتقال دادم هیچگونه درد وعلائمی نداشتم وندارم ولی امروز رفتم حم ...

دوستم اصلا ازاین ب بعد حموم نرو منم سری پیش رفتم حموم و اومدم لکه بینی و خون ریزی کردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه اولین سونو وقتی دادم 4 هفته و 4 روز بودم و فقط یه ساک و دید ولی دیروز رفتم دو تا ساک و دید که یکی ...

عزیزم به خ‌ودت استرس نده این هفته ها که تقریبیه ا‌ونا نمیدونن جنین دقیق کی لانه گزینی کرده مطمینم اونی که هیچی نداشته یه شیطون بلاییه که دیر لانه گزینی کرده به خدا توکل کن والله منم میخوام دیر برم میدونم به ادم استرس میدن والله من سره دخترام یت بیبی و یه ازمایش میرفت تا یه مدت بعد میرفتم سنو الان صد بار به خواست مرکز ازم از گرفتن و ادمو استرس وارد میکنن دیگه ‌لش کردم سپردمش دست خدا توهم همین کارو بکن خودش  داده خودش مواظبشه این همه استرس والله طفلیا گناه دارن دیگه به خودم قول دادم 

یک دنیا ممنون که جواب دادی عزیزم منم ساعت ۳ آمپولمو میزنم دیگه الان دیدم لکه بینی تقریبا خیلی زیاد ش ...

من یه شیاف سری پیش بهم داد فقط واژینال باید میزاشتم مقعدی نمیشدد زنگ بزن از مرکزت بپرس 

جدددی😍😍 چقد استرس آور بوده برات قشنگ درک میکنم منم نوشته فتال پل هست ولی از کیسه زرده چیزی نگفته ی ...

عزیزم مبارکه فقط نگران نباشیا وقتی فتال پل هست یعنی جنین تشکیل شده منم اواسط هفته ۵ رفتم فقط ساک بود و فتال پلگفت برو ۱۰ روز دیگه بیا گفتم اقای دکتر زود نباشه یوقت بعد تشکیل نشده باشه من استرس بگیرم گفت گفت ۱۰۰ درصد تشکیل میشه تا ۱۰ روز دیگهکه وقتی رفتم قلبش تشکیل شده بود. شما هم بزار همون تاریخی که دکترت گفته برو بتات هم بالا بوده پس نگرانه چیزی نباش

دوستانی که رویان میرید اطلاع دارید فردا تعطیله یا نه

من باید امروز یا فردا برم سونو 

خونه نیستم

با موبایل زنگ میزنم قطع میشه

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
عزیزم شرایط شما را نمیدونم ولی دکتر برای ما گفت همسرم واکسن نزنن قبل از سیکل هستیم. گفت روی اسپرم اث ...

سلام عزیزم.کدوم پزشک به شما گفت که همسرت واکسن نزنه؟دلیلش حجم کم اسپرم بود یا چه چیز دیگه ای؟ پزشک ارولوژ به همسرم گفت مشکلی نداره بزن.

فدات. ولی من خودم اگه بودم واسه پانکچر نمیذاشتم همسرم بزنه خودمم اگه می افتاد واسه پانکچرم صد در صد ...

آره درست میگی میترسم وضعیتش از اینم بدتر بشه . والا یکی دوماه دیگه یه سری معامله داریم میگم نکنه برای بانک و ... کارت واکسن بخوان ‌.‌

خدای من خدای معجزه هاست .