2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
عزیزدلم 😢😢😢 نگران نباش عزیزم زوده هنوز من ۷ هفته و ۱ روز بودم تشکیل شده بود واسه شما هم ۲ یا سه ...

جدی شما 7 هفته شنیدی؟؟ یکم امیدوار شدممم ممنون بخدا از وقتی که اومدم گریه میکنم همسرمم بماند...

خداکنه برا منم تشکیل بشه دوشنبه هفته اینده قراره برم که میشه 7 هفته و 5 روز چشم حتما عزیزم

من شهرستانم تحت نظر دکتر متخصص ای وی وف شهر خودمم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداکنه عزیزمم آمیییین بخدا از وقتی اومدم دارم گریه میکمم شوهرمم رفته تو اتاق بیرون نمیاد رفتم تو داش ...

الهی بمیرت برای دلت😭😭 حق دارید

عزیزم توکلت بخدا باشه مطمئن باش هفته بعد بری صدای قلب نازشو میشنوی الان خیلی زود بوده

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم من ۸ هفته رفتم و صدای قلبشو شنیدم شما هم زود رفتی گلم نگران نباش هفته دیگه صدای قلبشو میشنوی ب ...

برام دعا کنن اینقد گریه کردم و حالم بده که نگوو نذر کردم انشاالله تا هفته دیگه قلبشم تشکیل بشه و صداشو بشنوم ممنون برا دلگرمیت 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
چی بگم الان دوستمون از کیسه زرده حرف میزنه میگه اگه اون باشه بهتره نباشه شاید بارداری پوچ باشه منم ت ...

عزیزم منم شنبه رفتم حرفی از کیسه زرده نزد مدل دکتراس باید از زیر زبونشون بکشی مام که سردرنمیاریم والا

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم سری پیش اصلا استراحت نکردم ولی این بار ۵ روز اول نسبی بودم فقط خیلی دولا نمیشدم مجبورم میشدم ی ...

پروانه من نمیفهمم چرا هی نگران بتات هستی از یه رنجی به بالا مثبته ،اگر نبود اون رِنج رو قرار نمی دادن ،درضمن تو ۴۸ ساعت لزومی به دوبرابر سدنش نیست حالا برا شما دوبرابر شده ،بخودت استرس نده استرس سمه برات

عزیزم تا هشت هفته وقت هست  این چه حرفیه ؟؟؟ ساک و دید؟؟؟ جنین؟؟؟ والا دکتر من گفت ۸ هفته بی ...

بله دو تا ساک دید گفت یکیش پوچه و یکیش جنین داره ولی فعلا قلبش تشکیل نشده اینقد نگرانم که نگو کارم شده گریه خدا خودش کمکم کنه 

عزیزم مطمینم میایو با خوشحال میگی صدای قلبشو شنیدم میدونم چه حسی داری چون خودم چند روزه با این حس زن ...

انشاالله برام دعا کن خیلی نذر کردم امشبم بازم نذر کردم خدا به دلمون رحم کنه با شوهرم حالمون خوب نیس اون از من بدتره چه شبه بدیه امشب😭😭

پروانه من نمیفهمم چرا هی نگران بتات هستی از یه رنجی به بالا مثبته ،اگر نبود اون رِنج رو قرار نمی داد ...

مرسی عزیزم راستش و بخوایی نمیدونم چرا انقدر حساس شدم حالا اینجا میگه ۴۳۵ وقراره پنج شنبه برم ببینم اینجا چه جوریه رشدش اگه دوبرابر بشه و برسه به ۱۰۰۰میت‌ونم برم کیسه وزرده رو ببینه؟

بخدا خیلی حالم بده همش دارم گریه میکنم دست خودم نیس دلم پره همسرم از من بدتره از تو اتاق بیرون نمیاد ...

عزیزم اینکارو با خودت نکن ،با همسرتم صحبت کن تا یکم خودداری کنه ،میفهمم شون چون همسر منم تو انتقالهای منفیم همیشه بیشتر از من ناراحت میشد ،اما الان گریه فایده نداره اون طفلی نیاز به آرامش داره خودتو آروم کن تا جاش آروم باشه راحت به رشدش ادامه بده ،بخدا استرس برای یه دل درد ساده هم سمه چه برسه برای ما 

نیکاد جان من سر دخترم ۵ هفته و ۴ روز رفتم . گفت قلب نداره کیسه زرده دفورمگی داره  ۸ هفته رفتم ...

جدددی خدا دخترتو حفظ کنه خداکنه برا منم تشکیل بشه دوشنبه هفته دیگه دوباره میرم فک کنم میشه 7 هفته و 5 روز خدایا دلمو نشکن😭

الهی بمیرت برای دلت😭😭 حق دارید عزیزم توکلت بخدا باشه مطمئن باش هفته بعد بری صدای قلب نازشو میشنوی ...

خدانکنه عزیزم الهی خدا نی نی تو حفظ کنه ولی از من میشنوی شما برا سونو قلب زودتر نرو حتی دکتر گفت نرو کاش من نمیرفتم حالا تا دوشنبه اندازه 10 سال پیر میشم 

عزیزم منم شنبه رفتم حرفی از کیسه زرده نزد مدل دکتراس باید از زیر زبونشون بکشی مام که سردرنمیاریم وال ...

اره بخدا نمیگن اینا با هزار بدبختی باردار شدن چهارکلمه حرف گفتن خیلی استرسشونو کم میکنه ولی انگار نه انگار منم چیزی نگفت هی گفت هفته دیگه تکرار کن سونو

منم الان از پنج شنبه این حالمه به خدا خدا به دله هممون یه نگاه بندازه

امییییین خدا خودش رحم کنه داغونم