2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
فک کنم بچه ها میگفتن غروب به بعد باشه از فردا روز اول حساب میشه

ممنون عزیزم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
مرسی عزیزم توکل به خدا با دعای شما دوستان امروز دکترم گفت دو مرحله ای برات انتقال میدیم سه تا سه رو ...

ان شاء الله مثبت میشی و خبر مادرشدنت رو ب زودی میذاری تو تاپیک

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام، دارم از ناراحتی و عذاب وجدان داغون میشم دوقلو باردار بودم ۶ هفته قلب جفتشون تشکیل شده بود و کاملا طبیعی بودن الان ۱۲ هفته هستم رفتم ان تی گفتن رشد یکیشون متوقف شده و تو ۸ هفته و ۵ روز مونده، من سرخود قرص پردنیزلونمو کم کرده بودم روزی دوتا رو یکی میخوردم اونم تا قبل ۱۱ هفته یواش یواش قطع کردم، سرم اینترا لیپید هم باید ۱۹ شهریور میزدم ولی چون دیر پیدا کردم ۲۲ شهریور تزریقش کردم، امکان رفتن ب مطب دکترم رو نداشتم هرچی هم تماس میگرفتن منشیا و ماماها یا قطع میکردن یا جواب نمیدادن  ،دقیقا جنین سر ۱۹ شهریور رشدش متوقف شده،الان نگران اینیکی هستم نکنه اینم از دست بدم حالا من باید چکار کنم

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

همش دارم خودمو سرزنش میکنم نکنه چون قرص پرد رو کم کردم اینجور شد،یادمه ۳ هفته پیش چند شب گر گرفتگی داشتم و بدنم داغ میشد نکنه همونموقع بدنم جنین رو پس زده، خیلی بیخیال بودم تقصیر خودم بود الکی الکی بچمو از بین بردم،تروخدا دعا کنید اینیکی سالم باشه و برام بمونه 😭😭😭😭

سلام خانمهای گل  من به امید خدا دوره لانگ میکرو شروع کردم . بیمارستان صارم.خانم دکتر هما بهرا ...

سلام عزیزم، به همه که آمپول سوپرفکت نمیدن، به منم ندادن، فقط ال دی خوردم و ماه بعدش انتقال دادم، نگران نباش گلم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
دوستان چه کار کنم من اشتهام خیلی بالا رفته هی باید بخورم خودمم اضافه وزن دارم اگه اونجوری پیش بره ۱۰ ...

بیشتر مغزیجات بخور و با میوه خودتو سیر کن، من نهار برنج زیاد می خوردم، الان کمترش کردم که زیاد وزنم بالا نره، بیشتر مغزیجات، میوه، ماست و سه تا دونه خرما می خورم، سیر میشم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام، دارم از ناراحتی و عذاب وجدان داغون میشم دوقلو باردار بودم ۶ هفته قلب جفتشون تشکیل شده بود و کا ...

وای عزیزم خیلی متاسفم خودتو سرزنش نکن اتفاقی که افتاده قسمت بوده حتما انشالله همون یدونه برات بمونه صحیح و سالم به دنیا بیاد 

راستش استرس گرفتم میدونی منم سرم اینترا مو باید ۶ام میزدم ولی نتونستم برم ۷ام زدم خدارحم کنه🥲

وای عزیزم خیلی متاسفم خودتو سرزنش نکن اتفاقی که افتاده قسمت بوده حتما انشالله همون یدونه برات بمونه ...

ممنونم عزیزم، فکر نکنم یه روز خیلی مهم باشه

@زینبی_بابا لطفا راهنماییم کن اگر اطلاع داری، تو پست قبلیم گفتم چه اتفاقی افتاده برام الان میترسم اینیکی قل رو هم از دست بدم میشه دوبار پرد رو شروع کنم یا نه

@زینبی_بابا   عزیزم روز بخیر من سرم داشتم اینترالیپید باید ۶ام میزدم ولی ۷ام زدم ایرادند ...

ببخشید زیاد سوال میپرسم شما هم دکترتون عارفی؟ نگفتن تا کی باید سرم اینترا تزریق کنید؟