2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046389 بازدید | 684511 پست
من تو بارداری اولم هماتوم داشتم عزیزم ،ماه پنجم بود شرشر خونریزی با گریه رفتم سونو ،دکتر گفت هماتونه ...

خداروشکرررر عزیزم 

جددددی که مهم نیس میزان خونریزی چقده!!!! دلم آروم شد من امروز یکم بیشتر لک قهوه ایی دیدم اینقد ترسیدم خداخدامه زودی این هماتومه جذب بشه راحت بشم فردا میرم سونو تا ببینم چی میشه خداکمک کنه بازم ممنون برا دلگرمیت و راهنماییت گلم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
بچه هایی که آنوکسا میزنید من دیگه واقعا دور نافم کبود شده جا نداره نمی تونم آمپول بزنم.میشه به بازو ...

عزیزم راستی حوله گرم یا کیسه آبگرم رو شکمت نذاری به هوای اینکه کبودیات بره 

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکرررر عزیزم  جددددی که مهم نیس میزان خونریزی چقده!!!! دلم آروم شد من امروز یکم بیشتر لک ...

ایشالا میری و میبینی چیزی نیس استرس به خودت نده 

من تو بارداری قبلیم هماتوم داشتم روز به روز کوچکتر شد تا کامل از بین رفت

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...

بچه ها ساعت 9 شب پریود روان داشته باشی روز اول حساب میشه؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
بچه ها ساعت 9 شب پریود روان داشته باشی روز اول حساب میشه؟

فک کنم بچه ها میگفتن غروب به بعد باشه از فردا روز اول حساب میشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
راستی شما واکسن کرونا زدید؟دیروز دکتر بهم گفت باید بزنی،،من میترسم بخاطر این پردنیزولون که میخورم می ...

سلام شمیم جان ..عزیزم خدا نی نی های تودلیتو برات حفظش کنه و سالم بگیرشون بغلت..ببخشید پردنیزولون برای چی میخورید؟؟مشکل ایمنی داشتی؟؟؟

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
من کرونا گرفتم الان نمیتونم واکسن بزنم ولیدکترم گفت حتما بزنم نترس تداخل نداره  من دکترم پردن ...

سلام عزیزم ..خدا نی نی هاتو برات حفظ کنه ..میخواستم بپرسم چرا پردنیزولون میخورین ؟؟آزمایش ایمنی شما مشکل داشت؟؟و از کی میخورین؟

قربونت زیاد سوال پرسیدم

اگه جا داری برا منم بخون منم برات سلامتی فندقت ایت الکرسی میخونم

سلام عزیزدلم حتما برات زیارت عاشورا میخونم الهی که حاجت دلتو به حق علی واولادش خیلی زود بگیری

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
انتقال دوم نه هیسترو خراش نداشتم  پردنيزولون و انوکسا دارم از شروع استرادیول

سلام عزیزم تبریک میگم انشاالله سالم بگیری بغلت ..ببخشید پردنیزولون برای چی میخورید؟مشکل ایمنی داشتی؟و از کی میخوری؟

بچه هایی که آنوکسا میزنید من دیگه واقعا دور نافم کبود شده جا نداره نمی تونم آمپول بزنم.میشه به بازو ...

آره گلم فکر نکنم مشکلی باشه، باز از مرکز بپرس

من فقط تا هفته 9 آسپرین داشتم دیگه هیچی نداشتم ضد انعقاد

سلام خانمهای گل 

من به امید خدا دوره لانگ میکرو شروع کردم .

بیمارستان صارم.خانم دکتر هما بهرامی.

ذخیره تخمدانم عادیه. وضعیت شوهرمم عادی...

پنج ساله که برای بارداری اقدام می کنم.

هیچ دلیل خاصی برای عدم بارداری پیدا نکردن دکترا...

شش ماه پیش آی یو آی هم کردم که منفی شد.

روز پنج پریودی رفتم، سونو کرد گفت رحمت سه خطیه ...

فقط بهم قرص ال دی داد گفت روز دوم پریودی بیا .

حالا سوالم اینه که چرا بهم آمپول سوپرفکت ندادن؟

میشه راهنماییم کنید شماها چی خوردین چی زدین؟

منتظر معجزه خداوند هستم...😊