2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046616 بازدید | 684533 پست
منم 11 ساله این سه تا جنینی که دارم اخرین شانسه مادر شدنمه دیگه نه هزینه دارم نه دلشو دارم از اول شر ...

انشالله که به حق پنج تن جواب میگری دلم روشنه عزیزم

ومیدانم که تو میایی ...  چون تورا از خدایی خواسته ام   که همیشه در آخرین لحظات زندگی ام                 معجزه رانشانم داده    وهمچنان منتظر معجزه ام....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای گلم من ابان ماه که پری شدم میخوام برم سیکل انتقالمو شروع کنم انتقال قبلیم یه دوره قبل سیکلم ال دی داده بود سه روز دیگه موعدمه الی بخورم ایم ماه به نظرتون

@زینبیبابا

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
چون مقاومت جنین دختر بیشتر از پسر هست و اینکه تحرک اسپرم خیلی مؤثره ک تو محیط قلیایی لقاح بشن و پسر ...

تومحیط ازماشگاه شرایط قلیایی واسیدی مهم نیس؟واینکه تغذیه مهم باشه؟

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.
سلام عزیزم بتام از ۵۲رسیده ۱۰۶ خوبه به نظرت

تبریک میگم اونقدر بخدا نگرانت بودم و همش و هر لحظه بیادت بودم و سرنماز صبح دعات کردم. ان شاءالله به حق آقا امیرالمومنین فرزندت رو بسلامتی به آغوش بکشی

محتاج نگاه خداوند
سلام عزیزدلم ممنون مرسی زینبی جون یه مشورت منو راهنمایی کن من رویان میرم دکترمم دکتر مصطفایی هستش م ...

سلام عزیزم خوبی ؟

ببین حتما حتما تا هفته 12 برو همون رویان اصلا ریسک نکن جای دیگه بری

بعدش اگر شرایط اوکی بود بیرون برو دکتر 

ضمنا رویان پرونده باردارها رو تو اولویت میذاره، من تا دو هفته قبل از تولد پسرم اونجا رفتم و هر بار نهایت 1 ساعت معطل شدم

فقط سونوگرافی های دکتر احمدی رو همسرم جای من میرفت تو نوبت چون خیلی شلوغ بود وگرنه بقیه موارد خیلی راضی بودم 

ولی شما بعد از هفته 12 برو دکتر بیرون 

آخه شنیدم میگن تعدادجنینها بایدزیادباشه یعنی هرچه بیشتر باشه بهتره  بسلامتی بگذرونی بارداریت خ ...

فدات عزیزم😘

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
آره خداروشکر یکم ویتامین d3 پایین بود ک قرص روزانه 1000 داده

منم ویتامین دی پایین بود ولی نداد قرص شاید یادش رفت

رفتم این دفعه میگم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍