2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046477 بازدید | 684515 پست
سلام عزیزم خوب هستین گلم میدونم پیامتون برای خیلی وقت پیشه ولی میخام بدونم چجوری میشه فهمید با ازمای ...

سلام. ممنون. فکر کنم تا الان بچه ها جواب شمارو داده باشن. اما من تو همین تاپیک دوستان میگفتن به ازای هر 200 واحد استرادیول، یه فولیکول دارای تخمک هست. مثلا اگه عددش 800 باشه یعنی چهار تا فولی با تخمک. امیدوارم درست یادم بوده باشه.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
والا مرکز ما جواب نمیده من بگم باردارم بعدم لکه بینی دارم بعد در مورد واکسنم ازش بپرسم اعصابم خورد ش ...

نگران لکه بینی نباش عزیزم من الانم دارم دیگه بیخیالش شدم گفتن حالا حالاها باهاته توام نگران نباش هیچی نیست لکه بینی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شاالله به سلامتی صدای قلب خوشگلشو بشنوی

سلامت باشید با نی نی ت عزیزمم مننون انشاالله

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
خانما هیچ جنین برام تشکیل نشده 😭😭😭کسی شرایط تخمک اهدایی رو میدونه

بمیرم برای دل شکسته ات  

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
خانما هیچ جنین برام تشکیل نشده 😭😭😭کسی شرایط تخمک اهدایی رو میدونه

بمیرم برای دل شکسته ات  

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
مباركتون باشه انشالله تا اخرش براتون به خوبي پيش بره ، ميتونم بدونم كجا pgd كرديد ؟ 

فدات بشم گلم 

بیمارستان پارسیان

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
یعنی بارداری دومت هست؟ بسلامتی  چه خوب دوتاجنین برات پی جی دی کردن

اره عزیزم یه دختر دارم 

هرچند تا بخوای pgd میکنن 

خیلی گرونه فقط 

برای من تقریبا ۱۲ تومن شد

سلام عزیزم من بتام از ۵۲ شد ۱۰۶ بتای شما چند بود بازم تکرارش کردی به من گفتن دوشنبم باید از بدی شما ...

سلام عزیزم خدا رو هزار بار شکر برای جواب آزمایشت 

عالیه دو برابر شده 🤩🤩🤩🤩

منم امروز ۱۸ انتقالم 

والا دو روزه تهوع دارم و سر گیجه 

امروز رفتم باز تیتر دادم ساعت ۳ آماده میشه 

من روز ۱۲       ۱۰۰ بود تیترم 

روز ۱۴              ۲۲۸

امروز ۱۸ ببینم چند میشه خبرت میکنم 

دکترم گفت اگر اینم اوکی باشه دیگه ۲۴ بیا واسه سونوی قلب

مرسی عزیزم میخوام با تو دلیم کیف کنم امشبو میرم یه لباس دیدم دیروز انقدر حالم بد بود نتونستم بگیرم و ...

بهترین کارو میکنی با این ذوق و حال خوشت بهترین لحظه هارو داشته باش و این حال قشنگتو نزاد هیچی خراب کنه همه جور ادم پیدا میشه مهم اینه ما توجه نکنیم و رد بشیم

برایه دوتا ۱۲ دادی تعیین جنسیت کردن ما برایه چهار تا ۸۲۰۰گرفتن

ببین جنین شناس بمن گفت ما هر نی رو باز کنیم ۱۰ تومن میشه هزینه اش میخواد یه جنین باشه میخواد ۵ تا باشه 

۱۵۰۰ هم بابت فریز مجدد یه جنین دختر از من گرفتن شد همون ۱۲ 

برایه دوتا ۱۲ دادی تعیین جنسیت کردن ما برایه چهار تا ۸۲۰۰گرفتن

کدوم بیمارستان 

جنینات دو تا پسر بود؟؟؟

دخترارو باز فریز کردی؟

بعد بلاست همشون زنده موندن؟؟؟