2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان بارداربه شما گفتن تا ۱۲هفته نباید امپول کرونا زد 

اره عزیزم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
خدا رو شکر شاید دو قلو داری رختر خوب وایی کمه استرس کمیشو داریم زیاده استرسه زیادیشو داریم کی از این ...

واااای خدا از دهنت بشنوه عزیزم دوقلو که عالیه🤲🏻👍🏻😍🥰

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
نه عزیزم خوبه.مبارکت باشه.فکر کنم چندروز دیگه بتونی برا سونو بری

فدات بشم من

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
میگم من الان زنگ زدم مرکز میگه تا دوازده هفته نمیتونی کرونا بزنی شما از دکترت نپرسیدی باید چه کار کن ...

والا مرکز ما جواب نمیده من بگم باردارم بعدم لکه بینی دارم بعد در مورد واکسنم ازش بپرسم اعصابم خورد شده بخدا 

پروانه جون عزيزم از مامان شدنت لذت ببر دوست خوبم بتا هم يك عدده خيلي تحويلش نگير مهم اينه كه در براب ...

مرسی عزیزم میخوام با تو دلیم کیف کنم امشبو میرم یه لباس دیدم دیروز انقدر حالم بد بود نتونستم بگیرم ولی امشبو میرم حتما میگیرم براش من مدتها تو انتظار این لحظم ازاین به بعد با چرتو پرتهای بعضی ادم های حسود حالمو خراب نمیکنم

پروانه جواب آزمایشمو گرفتم بتام ۱۵۶۱ بنظرت خوبه؟ زیاد بالا نرفته؟

عالیه بتات عزیزم الان بری سونو ساک بارداری دیده میشه بتای بالا که بد نیس زیادی بالا نیس سارادلارام جون بتاش 2000به بالا بود مشکلی هم نداشت نیاز به تکرارم نداره این بتا برا روز چنده؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
دوستان بارداربه شما گفتن تا ۱۲هفته نباید امپول کرونا زد 

عزیزم تبریک میگم برا بتات خوبه دیگه دوبرابر شده خیالت تخت گلم اره گفتن تا 12هفته واکسن زده نمیشه من فک میکنم چون سه ماهه اول بارداری حساسه تزریق نمیکنن

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏