2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046551 بازدید | 684527 پست
 ناامید نشو. خیلی ها بار اول پانکچر یا جنین براشون تشکیل نشد و یا خیلی کم تشکیل شد.. مجدد برو ...

نمیشه مال من از همون اول دکتر گفت اهدایی خودم گوش نکردم حالا موندم تو دوراهی پی ارپی تخمدان برای چیه؟

عزیزم‌اگه‌مشکلی‌بود‌جنین‌اصلالانه گزینی‌نمیکرد تاالان‌خوب‌پیش‌رفته..یعنی‌مشکلی‌نیس آسپرین‌آنوکسا‌م ...

وای خدا خیرت بده الهی صاحل جونم دلمو آروم کردی هرچی از خدا میخای بهت بده عزیزم الهی 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چیکا یه سوال دارم ازت میگم اگه مشکل ایمنی وانعقادی داشته باشم ولی خب آزمایش ندادم که بدونم بعد جنین ...

عزيزم يسري ازمايشاتو دكترت تو همين هفته هاي پايين برات انجام ميده تا مطمئن بشه مشكلي نيست بعدشم ما اي وي افي هستيم خود به خود انوكسا و اين مدل داروهارو داريم. اگر خدايي نكرده مشكلي داشتي جنينت لانه گزيني نميكرد و بدنت زبونم لال پس ميزد. الان كه خداروشكر ني ني تو دلته الكي با اين چيزاي بيخود خودتو مشغول نكن. منم قبل از بارداري ازمايش انعقادي و اين حرفا ندادم. فقط چون تيروييد هاشيميتو دارم دكترم ازمايش انتي تي پي او نوشت و برام پردنيزولون تجويز كرد و همينطور ازمايش خون ساده كه غلظت خون داشتم و انوكسا ميزنم. وگرنه هيچ ازمايش پيشرفته تري انجام ندادم. الكي خودتو درگير نكن برو تو پيجا براي ني ني دنبال سيسموني باش😘😘😘😘

خداياشكرت....❤️ 
عزيزم يسري ازمايشاتو دكترت تو همين هفته هاي پايين برات انجام ميده تا مطمئن بشه مشكلي نيست بعدشم ما ا ...

من الان آسپرین مصرف میکنم دکتر خودش داد من آزمایشی براش نبردم.... همش فکرم مشغول این بود دیشب رفتم دوباره آزمایش دادم که ببینم دوبرابر شده یانه امروز آزمایشگاه زنگ زده که بیا باید تکرار بشه مجدد خون بگیریم اینم دلشوره داد بهم....

چیکا امروز صبح رفتم دستشویی رو پدم لکه های قهوه ای بود چیکار کنم؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
پروانه توروخدا اینو جواب بده  میگم اگه مشکل ایمنی وانعقادی داشته باشم ولی خب آزمایش ندادم که ب ...

عزیم تو رو خدا مثله من نکن با خودت با استرس اصلا جنین نمیگرفت اکه مشکل اانعقادی داشتی به خدا صبح از ناراحتی پیامتو ندیدم شرمنده

من الان آسپرین مصرف میکنم دکتر خودش داد من آزمایشی براش نبردم.... همش فکرم مشغول این بود دیشب رفتم د ...

چيزي نيست خيالت راحت باشه همه چي عاليه استرس الكي نگير راه درازي در پيش داري ننه. 

براي لكه بيني هم خودتو اماده كن كه يهويي شوكه نشي تو ماها كه اي وي افي هستيم كاملا عاديه خودت ديگه تو تاپيك بودي و ديدي كه اكثرمون اين مشكلو داشتيم با زياد كردن دوز پروژسترون كم كم قطع ميشه من تا ٩ هفته درگيرش بودم. جواب ازمايشت كه بسلامتي اومد زنگ بزن مركز باهاشون مشورت كن اونا راجب دوز داروت راهنماييت ميكنن.نگران نباش فداتشم

خداياشكرت....❤️ 
عزیم تو رو خدا مثله من نکن با خودت با استرس اصلا جنین نمیگرفت اکه مشکل اانعقادی داشتی به خدا صبح از ...

تو هم يكبار ديگه با اون ادم هم كلام بشي و از خودت چيزي براش بگي خودم خدمتت ميرسم😒😒😒😒

خداياشكرت....❤️ 

دوستان ببخشید تورو خدا واقعا من حرفهایی رو که به مادرمو خواهرم نمیزنم اینجا میگم شرمنده شماروهم به استرس انداختم تنها سنگ صبور من شماهایید از همتون ممنونم با دلداریاتون انشالله همه به مراد دلشون برسن خدام نسل این حسودارو از زمین برداره به حق ۵تن

سلام عزیزم خوب هستین گلم میدونم پیامتون برای خیلی وقت پیشه ولی میخام بدونم چجوری میشه فهمید با ازمای ...

عزیزم من برای انتقال این آزمایشو انجام دادم، نمی دونم برای پانکچر به چه صورته 🙈