2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی به حق ۵ تن هرچی از ندا میخوایی بهت بده یکی دوبار دیگم یه چیزایی بهم گفتی درست بودو دلم همیشت به ...

واااای پروانه بخدا خیلی داری خودتو اذیت میکنی اثر یه آمپول تا یه هفته غیر ممکنه بمونه اونم چی تو آزمایش خون دورت بگردم 

عجب آدمایی پیدا میشن بخدا این حرفو باید به تو میزد آخه امشب دیگه تو خوابت میبره مگه

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
الهی به حق ۵ تن هرچی از ندا میخوایی بهت بده یکی دوبار دیگم یه چیزایی بهم گفتی درست بودو دلم همیشت به ...

ممنون عزيزم همينطور شما انشالله به همه ي خواسته هات برسي و  فردا هم با يه بتاي خوب خوشحالمون ميكني 🙏

واااای پروانه بخدا خیلی داری خودتو اذیت میکنی اثر یه آمپول تا یه هفته غیر ممکنه بمونه اونم چی تو آزم ...

یعنی تا خود صبح میدونم بیدارم باور کن دستو پام یخه یخه اخه به همه گفتم اگه نباشه وایییییییییی😭😭😭😭😭😭😭راستی شمام به مامانت اینا گفتی

هر کی اینجا سقط مکرر داشته،ومشکل خود ایمنی و انعقاد خون داشته،راهنماییم کنه لطفا

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

پستت ریپلای نشد پروانه

آره منم گفتم ولی مطمئن باش درست بوده فقط با این کارات به خودت وجنینت صدمه میزنی دختر گناه داره نکن شک تو دلت راه نده، فکر وخیال نکن بگیر حداقل چندساعت بخواب 

صبح زود پاشو برو تست بده خیالت راحت شه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
اینم عکس بیبیام که الان زدم همشون زیر ده دقیقه روشن شدن ببخشی تو رو خدا از استرس زیاد انقدر فک میزنم

از اون شبیا قشنگ پررنگتر شده دیگه معلومه که درسته هم بی بیات هم آزمایشت

پستت ریپلای نشد پروانه آره منم گفتم ولی مطمئن باش درست بوده فقط با این کارات به خودت وجنینت صدمه می ...

مرسی عزیزم انشالله خدا تو دلیتو حفظ کنه باشه اگه بتونم چشم یعنی از اون لحظه دارم دعاش میکنم فقط سپردمش به خدا که اه دله منو  امشب میدونه چیه راحت داشتم خوشو خرم با تو دلیم میگزروندم اومد همه چیو خراب کردو رفت 

شما تو چه مرحله ای هستین؟ میخام ببینم اگه شد برم پیش مشایخی خیلی تعریفش میکنن 

من تخمک کشی کردم 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
@haniiijoooon   این بیبیهای امشب منه زیر ده دقیقه افتاد

عزیزم چرا اینجوری میکنی با خودت 

بی بی های من یادت رفته مگه با اینکه خط داشتن درست همون روزی که صبحش بی بی چک زدم عصرش بتام هفت بود بعد غروب همون روز بی بی زدم دوباره دیگه اصلا هاله هم ننداخت  

وقتی با ادرار اول صبحت نزدی  اینقد بی بی خوش رنگه و زودم رنگ گرفته یعنی بتات بالاتر رفته دیگه