2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046738 بازدید | 684543 پست
من قبل از بارداري هم تحت نظر ايشون بودم همه جوره قبولش دارم. اره عزيزم قبول ميكنه

خدارو شکر پس میرم پیشش حتما چون نزدیکه خونمونم هست الحمدالله راستی دستگاه سونو هم تو مطبش داره دیگه؟

چیکا جون ویزیتش چنده؟ بعدم چه بیمارستانایی هستش دکتر؟

ببخشید توروخدا انقدر سوال کردم ازتاااا وقتتو گرفتم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
من قبل از بارداري هم تحت نظر ايشون بودم همه جوره قبولش دارم. اره عزيزم قبول ميكنه

چیکا شرمنده اتم انقدر سوال پرسیدم ازت روم نمیشه دیگه بخدا فقط همین یه دونه هم جواب میدی برا ناباروری کجاها میره دکتر؟

دکتر مامم هست؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از ۱۵ تخمک فقط ۶ تاش جنین شدن ک اونم سه تا خوب هستن نمیدونم خیلی ناامید شدم 😔

نگران نباش عزیزم منم 15تا تخمک ازم گرفتن فقط 5تاش جنین شد خیلیا رو دیدم تعداد بالا تخمک داشتن 1دونه جنین شده بود 

چرا عزیزم تهرانم حالا از بچه هایی که تهرانن میپرسم ببینم پیش کی میرن

دکتر افسانه شه بخش

دکتر فتانه مختاری

دکتر سهیلا عارفی

دکتر زهرا حیدر

دکتر امنه لاهوتی

دکتر رضا نصر

دکتر زهرا زارعیان

دکتر سهیلا انصاری پور

توی اینا دکتری بخوای که مهربون باشه:

شه بخش مختاری لاهوتی 

خانم ها میشه تحربه هاتون رو بگید من یکی دوماه دیگه انتقال دارم فقط یه جنین دارم کمکم کنید اصلا انتقا ...

من قبل انتقالم رفتم حجامت و چیزای طبع گرم میخوردم شکمو با روغن زیتون ماساژ میدادم و سعی کردم استرس از خودم دور کنم روز انتقالمم مدام قران بردم خوندم و ذکر میگفتم که ارامش داشته باشم بعد انتقالم عین 14روز که ازمایش بدم استراحت کردم 

سلام دوستان من دیروز انتقال جنین داشتم ،دوستانی که جنین شون بلاستوسیست بوده میشه بگن تا چقدر احتمال ...

احتمال مثبت شدن با جنین بلاست بالاتر از جنین 3روزه س 

والا من که 14روز کلا خوابیدم استراحت بودم و واقعا رعایت کردم حتی ازمایشمم زنگ زدم اومدن خونه نمونه خون گرفتن 

سلام دوستان من نظر کردم به نیت ۴۰ نفر منتظر هر شب یه سوره ی یس بخونم نفر اول هدیه ۹۹دومم مهگل حالا ه ...

عزیزم میشه برای منم بخونی امروز برای بار هشتم انتقال دادم  فاطمه هستم امیدوارم تا آخرش بارداری راحتی داشته باشی

سلام عزیزم چند وقت قبل از انتقال انجام بدیم خوبه ؟

سلام گلم. من طب سنتی ای که رفته بودم گفته بود 14 بار یک روز در میان انجام بدم(غیر از زمان پریود) ولی از دوستان تعدادای متفاوت هم گفتن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
منم با پنبه و الکل و.. میترسم. ولی با سیب زمینی خیلی راحته. سیب زمینی رو حلقه حلقه کن. بعد ی کبریت ب ...

میگم عزیزم من دیدم توی گوگل طرف گفته بود ۵ الی ۶ تا چوب ‌کبریت. یه دونه یعنی کافیه خودت انجام دادی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
دکتر افسانه شه بخش دکتر فتانه مختاری دکتر سهیلا عارفی دکتر زهرا حیدر دکتر امنه لاهوتی دکتر رضا ...

مرررررسی عزیزدلم 

عزیزم میشه برای منم بخونی امروز برای بار هشتم انتقال دادم  فاطمه هستم امیدوارم تا آخرش بارداری ...

سلام عزیزم انشاءالله که اینبار مثبتی وپایان چشم انتظاریاته عزیزدلم🤲🏻

خدارو شکر پس میرم پیشش حتما چون نزدیکه خونمونم هست الحمدالله راستی دستگاه سونو هم تو مطبش داره دیگه؟ ...

اره داره عزيزم ويزيت قبل از بارداري با سونو ٢٥٠ تومن ميدادم بعداز اينكع باردار شدم ١٠٠ تومن. 

بيمارستان عرفان. عرفان نيايش، پارسيان، مصطفي خميني. نه عزيزم اينچه حرفيه راحت باش

خداياشكرت....❤️ 
چیکا شرمنده اتم انقدر سوال پرسیدم ازت روم نمیشه دیگه بخدا فقط همین یه دونه هم جواب میدی برا ناباروری ...

واااي اينچه حرفيه اخه دخترجان هرسوالي داري بپرس فداتشم اينجوري نگو ناراحت ميشم. 

نه عزيزم مام نيست اي وي اف رو بيمارستان عرفان انجام ميده

خداياشكرت....❤️