2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046740 بازدید | 684544 پست
ممنون عزیزم انشاله همه حاجت روا بشن

الهی آمین.فقط میشه بگی چندمین بارت بود مشکلتون چی بود و چه کارای درمانی کردی مثل هیسترو خراش پی ار پی هر کاری که کردی و چیا خوردی هم دارویی هم غذایی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان منم ازمایش دادم خداروشکر مثبت بود بتام ۱۱۹۱

ای جون دلم مبارکت باشه الهی چه بتای قشنگی 😍😍

الهی که بارداری خیلی راحت داشته باشی وصحیح وسلامت وسروقت نی نی بیاد بغلت

روز چندته؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
دکتر خودت ک انتقال داده چه مشکلی داره مگه

آخه هم راهش دوره هم اینکه میخام مطب باشه برم مرکز شلوغه هرسری کلی معطلی 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم فکر نکنم شکمی نشون بده تو ۶ هفته واسه من اول شکمی انجام داد دید معلوم نیست واژینال انجام داد

اهاا منم میرم ببینم چی میشه ممنون عزیزممم منم شکمی نشون نداد واژینال انجام میدم ممنون عزیزم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
چرا عزیزم تهرانم حالا از بچه هایی که تهرانن میپرسم ببینم پیش کی میرن

اره عزیزم کار خوبی میکنی میتونی بری پیش دکتر خودت که انتقال داده برات ببین مطب ایناش کجاس برو پیش خودش 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
آره عزیزدلم درست میگی حالا پرس وجو میکنم ببینم کیو پیدا کنم برم البته اولش پیش دکتر خودم تو مرکز میر ...

اهاا اینم خوبه یا برو پیش دکتر خودت یا یکی دیگه پیدا کن برو تحت نظرش خیالت راحتتره انشاالله به سلامتی گلم 

دوستای گلم من دوتا مشکل دارم ممنون میشم کمکم کنید

من از دیشب هروقت فشارمو میگیرم ۱۱ رو۹ هستش فشار پایینم بالاس حتی دستگاهمم هشدار میده از چیه بنظرتون؟

دومیش اینکه خیلی خیلی عذر میخام چندروزه من ترشح سفید کشدار دارم درصورتیکه قبلا اصلا نداشتم این بخاطر چیه؟ هیچ علائم دیگه ای ندارم

من قبل انتقالم دارو مصرف کردم که اگه عفونتی چیزی دارم رفع بشه

اره عزیزم کار خوبی میکنی میتونی بری پیش دکتر خودت که انتقال داده برات ببین مطب ایناش کجاس برو پیش خو ...

فکر کنم مطب نداره هرچی تو نت میزنم چیزی نمیاره ازش

دوستان منم ازمایش دادم خداروشکر مثبت بود بتام ۱۱۹۱

مبارکه عزیزمم به سلامتی انشاالله تقریبا بتات شبیه بتای منه منم 1278 بود برا روز 17 انتقال شما این بتا برا روز چندمه؟؟

اهاا اینم خوبه یا برو پیش دکتر خودت یا یکی دیگه پیدا کن برو تحت نظرش خیالت راحتتره انشاالله به سلامت ...

سلامت باشی نیکاد جونم الهی که همگیمون صحیح وسلامت بغلشون کنیم 

فکر کنم مطب نداره هرچی تو نت میزنم چیزی نمیاره ازش

خوب بزار این بار میری مرکز از خودش بپرس ببین مطب داره بهت ادرس اینارو بده اگرم نه برو پیش یکی دیگه

عزیزم فک نکنم گونال و پیدا کنی من خیلی گشتم هم تهران هم شهر خودم فک نکنم تامین اجتماعی قبول کنه به ه ...

من گونال زدم بیمه تامین اجتماعی قبول کرد فقط باید بره قبل داروخانه رفتن تایید از سازمان تامین اجتماعی بگیره