2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046841 بازدید | 684556 پست
بادکش و من چهار روز مونده به انتقالم میشه انجام داد

عزیزم منم ۳ روز مونده به انتقالم فهمیدم روزی ۱دفعه انجام دادم بنظر خب تاثیر کوچولو داره انجام بدی بد نیست

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا کنه عزیزم  کی برات آزمایش نوشته من 17یا 18میرم  خدا کنه جفتمون مثبت بشیم

اره خداکنه انشاءالله.من باید۲۴مهر برم آزمایش.چون مرکز ما میگه ۲۱روز بعد برید آزمایش بدید

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
تعداد روزهای از انتقال تا الان +سن جنین +14

عشقم حساب کردم شد ۳۱ روز میشه بگی چندهفته میشه؟

یعنی ۴ هفته و۱ روزمه

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عشقم حساب کردم شد ۳۱ روز میشه بگی چندهفته میشه؟ یعنی ۴ هفته و۱ روزمه

عزیزم منم یکی از دوستان اینجوری برام حساب کرد میشد 5هفته و 1 روز ولی وقتم رفتم سونو دکتر گفت 4 هفته و 4 روز فک کنم سونو دقیقتره البته فک کنم همه دکترا روششون فرق میکنه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
فدات بشم نیکاد جونم الهی که نی نیامون صحیح وسلامت بیان بغلمون  عدد بتام ۴۵۷ بود البته روز ۱۱ ا ...

انشاالله عزیزم خیلی خیلی مبارکه بتاتم خوبه برا روز 11 من روز 17 رفتم برا آزمایش فک کنم من از همه دیرتر رفتم خخخ

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزیزم منم یکی از دوستان اینجوری برام حساب کرد میشد 5هفته و 1 روز ولی وقتم رفتم سونو دکتر گفت 4 هفته ...

مرررررسی عشقم همش دل تو دلم نیست پاشم برم دکتر یه سونو بکنه 

من امروز بی بی ام مثبت شد همش میگم برم همین امروز آزمایش بدم بعد وقت بگیرم برم دکتر زنان برا بارداری ...

من تا۳ماه زیر نظرش بودم دیگه خیالش ازهمه چی راحت شد توشهرخودم رفتم دکتر زنان

مرررررسی عشقم همش دل تو دلم نیست پاشم برم دکتر یه سونو بکنه 

منم اینجوری بودم البته دکتر گفت زوده برا سونو استرس میگیری ولی وقتی گفتم لکه بینی دارم دیگه گفت نه باید سونو بشی منم ازخدام بود سونو بشم که خیالم راحت بشه 

من تا۳ماه زیر نظرش بودم دیگه خیالش ازهمه چی راحت شد توشهرخودم رفتم دکتر زنان

عه پس من خیلی زود میخواستم ولش کنم گفتم از همین اول برم جای دیگه که شماها میگین زیر نظر خود دکترم باشم بهتره

پس الان چجوری بفهمم چندهفته ام؟ فقط با سونو معلوم میشه؟

من رفتم طبق تاریخ انتقال حساب می کردن، ولی نمی دونم چطوری حساب می کردن.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
دکتر منم‌گفت بخاطر ivf بودنت اکو هم بده منم با انومالی اکو قلب جنین هم دادم

انشاءالله قلب نازشون 120 سال برات بتپه  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست