2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام تبریک میگم میشه یه خلاصه از مشکلتون و درمانتون بگید واینکه قبل انتقال چه کارایی کردید

سلام عزیزدلم فدات شم 

مشکل دوطرفه هم شوهرم از لحاظ اسپرم داغون هم خودم pco شدید که رفتیم مرکز همون اول برامون گفت میکرو به غیر این چیزی جوابگو نیست برا شما

والا واقعیتشو بگم اینکه قبل انتقال خیلی کار خاصی نکردم یعنی تو برنامم بود مثلا روغن سیاهدونه بگیرم بزنم به شکمم نشد مثلا پیاده روی برم نشد یا از لحاظ مکمل واینا من فقط پودر اینو فولیک وویتامین EوD رو خوردم فقط ۳ روز قبل انتقال بادکش گرم انجام دادم زیر شکمم که خب بچه ها میگفتن حداقل از پریودی به اینور باید انجام بشه که من ۳روز مونده به انتقال فهمیدم بعد انتقالمم همینطور شد من دفعه اول عین ۱۶ روز رو خوابیدم تو جا قشنگ استراحت مطلق بودم ولی این سری من روز اول انتقال که از مرکز اومدیم بعد چندساعت به کل یادم رفت که امروز انتقال دادم پاشدم تو آشپزخونه کار کردم یا مثلا فعالیته سبک هرروزمو داشتم روز ۵ و۶ من مهمون داشتم که همش سرپا بودم 

درکل اینارو گفتم بگم همه چی دست خداس عزیزدلم 

خودم این دفعه امو که با اون دفعه مقایسه میکردم قبل اینکه بی بی بزنم میگفتم اون سری که اونهمه رعایت واینا کردم منفی شد حالا این سری میخاد مثبت بشه ولی دیدم که خدا بخواد حتما میشه

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
اي جوووون دلم خييييلي مباركه😍😍😍😍ديدي درست ديده بودم مامان خانم😍

فدات بشم الهی چیکا جونم

چیکا چرا ماها اینجوری هستیم؟

تا قبل اینکه مثبت بشه فقط فکر وخیالمون اینه که مثبت بشیم بعد مثبت شدم هزار تا فکر میاد سراغ آدم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیزدلم فدات شم  مشکل دوطرفه هم شوهرم از لحاظ اسپرم داغون هم خودم pco شدید که رفتیم مرکز ...

ممنون گلم😘

انشالله صحیح وسالم بیاد بغلت

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
فدات بشم الهی چیکا جونم چیکا چرا ماها اینجوری هستیم؟ تا قبل اینکه مثبت بشه فقط فکر وخیالمون اینه ک ...

منم همین مشکل و الان دارم.الان فکر ازمایشم.بعدش فکر تشکیل ساک بعدش تشکیل قلب بعدشم برو تا اخر

عزیزم من روز۷ بی بی ام مثبت شد دکترکفت روز۱۰ ازمایش بده

من امروز بی بی ام مثبت شد همش میگم برم همین امروز آزمایش بدم بعد وقت بگیرم برم دکتر زنان برا بارداری زیر نظرش 

منکه دیگه نمیخوام مرکز برم برا بارداری پس چه کاریه تا دوشنبه صبر کنم

ای جون چه پررنگ مبارک باشه گل من خدا رو شکر خیلی خوشحال شدم برات 🥰 دفعه پیش هاله داشت؟  بی‌ب ...

فدات بشم نازنین جونم ناامید نشیاااا پس فردا دوباره بزن 

دفعه پیش یه هاله خیلی محوی که با نور گوشی هم به زور میدیدم 

مبااارکه😍خداحفطش کنه عزبزم

فدات بشم فقط از خدا میخام همگی نتیجه خیر بگیریم

برا ماهام که مثبت میشه تازه هزار جور فکر وخیال بد میاد سراغمون 

ممنون گلم😘 انشالله صحیح وسالم بیاد بغلت

فدات بشم عزیزم الهی که هممون نتیجه خیر بگیریم 

منم همین مشکل و الان دارم.الان فکر ازمایشم.بعدش فکر تشکیل ساک بعدش تشکیل قلب بعدشم برو تا اخر

آخخخخخ گفتی دختر نمیدونم چرا همشم فکرای بد میاد سراغم